- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.834
- 498
canım süper ötesi birşey olmuş bu görsel olarak bile beni doyurdu :):) tarifte süper ellerine sağlık oyumda senin :):)
Çok teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım süper ötesi birşey olmuş bu görsel olarak bile beni doyurdu :):) tarifte süper ellerine sağlık oyumda senin :):)
evet annem (anlaşıldığı üzere forumu ortak kullanıyoruz) tatlının resimlerine bakmış ve tarifi almış , "ankaraya döniim de ööle yap bari" dedim. annem tarifini aldığına göre bu tatlı birinci olmalı!!!!!!!
Ellerine sağlık canım harika görünüyorlar :)
Anneciginin ellerinden öperimEminim anne elindende çok daha lezzetli olur
![]()
Öyle sadece ellerine saglık demekle olmazOylamayada beklerim canıımmm
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar.html Tıkla ve oyla...
:))
harika görünüyor ellerine sağlık
annemde seni öpüyor...
oyumu kullandım canım sana :)
canım ben böyle tatlı yemedim görmedim de ona göre isteriiiimmm çok güzelll görünüyor eminim ki o güzel ellerinden de güzel olmuştur oyum sana çok beğendim
hımm leziz görünüyor en az senin kadar güzeldir tadıda eminim ellerin dert görmesin hemen oyumu kullanacağım canımın içi
Canim benim vallahi özledim seni güzel arkadasim.... uzun bir dönem hic giremedim virus girmisti bilgisayarima daha bugun geldi neyseki acar acmaz bugun yazdigin
mesaji okudum tatln cok basarili olmus harika görünüyorlar güller... ellerine saglikkocaman öptüm seniiiiii muxxx..
![]()
Bende merak etmiştim seni,bu kız neden girmiyor foruma diye...Hoşgeldin canım,sefalar getirdin
Teşekkür ederim canım..Güller siz değerli forum kullanıcıları içinBende kocaman öptüm
İhmal etme bizi
![]()
Arzum daha hiç birşey okuyamadım Altınolukta biraz hava değişimi için kaldık,şimdi bakabildim sevdiklerime oylama nasıl gitti senden yorum alayım dedim seni çok özledim bye bye.......![]()
Bende merak etmiştim seni,bu kız neden girmiyor foruma diye...Hoşgeldin canım,sefalar getirdin
Teşekkür ederim canım..Güller siz değerli forum kullanıcıları içinBende kocaman öptüm
İhmal etme bizi
![]()
Hoşgeldin canım benim ..Ohh ne güzel keşke bende birkaç günlüğüne biryerlere gidebilsem
Oylama bu akşam bitiyor tatlım.Birinci olursam yaklaşan dogumgünüm için çok güzel bir hediye olacak banaBakalım bakalım...
İnşallah sanada fırsat doğacaktır ben oylama durumuna nereden bakabilirim?Doğum günü süprizlerinden arzu ettiğin senin için hayırlısı neyse o olsun sevgili arkadaşım arzum adın gibi arzuların gerçekleşsin inşallah....![]()
ablacım oyum sana ya müthiş olmuşş müthişş