• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

evet annem (anlaşıldığı üzere forumu ortak kullanıyoruz) tatlının resimlerine bakmış ve tarifi almış , "ankaraya döniim de ööle yap bari" dedim. annem tarifini aldığına göre bu tatlı birinci olmalı!!!!!!!

evet annem (anlaşıldığı üzere forumu ortak kullanıyoruz) tatlının resimlerine bakmış ve tarifi almış , "ankaraya döniim de ööle yap bari" dedim. annem tarifini aldığına göre bu tatlı birinci olmalı!!!!!!!

Anneciginin ellerinden öperim :16: Eminim anne elindende çok daha lezzetli olur :56:

canım ben böyle tatlı yemedim görmedim de ona göre isteriiiimmm çok güzelll görünüyor eminim ki o güzel ellerinden de güzel olmuştur oyum sana çok beğendim

:))
harika görünüyor ellerine sağlık
annemde seni öpüyor...
:54:
oyumu kullandım canım sana :)
:46: Kesinlikle dogru bir seçim olmuş :42:Saygılar :16:
canım ben böyle tatlı yemedim görmedim de ona göre isteriiiimmm çok güzelll görünüyor eminim ki o güzel ellerinden de güzel olmuştur oyum sana çok beğendim

Yaparım canım,nasip olurda biraraya gelirsek yaparım mutlaka :34: Bak yaz geliyor,Aqua ya geliriz artık :34:

Çok teşekkür ettim,kocaman öpüyorum :54:

hımm leziz görünüyor en az senin kadar güzeldir tadıda eminim ellerin dert görmesin hemen oyumu kullanacağım canımın içi

hımm leziz görünüyor en az senin kadar güzeldir tadıda eminim ellerin dert görmesin hemen oyumu kullanacağım canımın içi

Evet çok güzeldir Tadıda görüntüsüde :34: Farklı bir tatlı yani bilindik birşey degil.Hemde ikram edildiğinde hayranlık uyandıracak bir tatlı,daha ne olsun :16:

Çok teşekkür ederim,oy veren eller dert görmesin :16:

Canim benim vallahi özledim seni güzel arkadasim.... uzun bir dönem hic giremedim virus girmisti bilgisayarima daha bugun geldi neyseki acar acmaz bugun yazdigin
mesaji okudum tatln cok basarili olmus harika görünüyorlar güller... ellerine saglik:nazar: kocaman öptüm seniiiiii muxxx..:16:

Canim benim vallahi özledim seni güzel arkadasim.... uzun bir dönem hic giremedim virus girmisti bilgisayarima daha bugun geldi neyseki acar acmaz bugun yazdigin
mesaji okudum tatln cok basarili olmus harika görünüyorlar güller... ellerine saglik:nazar: kocaman öptüm seniiiiii muxxx..:16:

Bende merak etmiştim seni,bu kız neden girmiyor foruma diye...Hoşgeldin canım,sefalar getirdin :16:

Teşekkür ederim canım..Güller siz değerli forum kullanıcıları için :54: Bende kocaman öptüm :54: İhmal etme bizi :34:

Bende merak etmiştim seni,bu kız neden girmiyor foruma diye...Hoşgeldin canım,sefalar getirdin :16:

Teşekkür ederim canım..Güller siz değerli forum kullanıcıları için :54: Bende kocaman öptüm :54: İhmal etme bizi :34:

Arzum daha hiç birşey okuyamadım Altınolukta biraz hava değişimi için kaldık,şimdi bakabildim sevdiklerime oylama nasıl gitti senden yorum alayım dedim seni çok özledim bye bye.......:3:

Arzum daha hiç birşey okuyamadım Altınolukta biraz hava değişimi için kaldık,şimdi bakabildim sevdiklerime oylama nasıl gitti senden yorum alayım dedim seni çok özledim bye bye.......:3:

Hoşgeldin canım benim ..:16: Ohh ne güzel keşke bende birkaç günlüğüne biryerlere gidebilsem :31:
Oylama bu akşam bitiyor tatlım.Birinci olursam yaklaşan dogumgünüm için çok güzel bir hediye olacak bana :31: Bakalım bakalım...

Hoşbulduk canım benim bende bütün dostlarıma sevgiler ve bütün güzellikler için, güller dahil teşekkür ediyorum...Gerçek nazik vefalı arkadaşlarımı hiç bir zaman ihmal etmeme sözüyle hoşça kalın:29:...

Hoşgeldin canım benim ..:16: Ohh ne güzel keşke bende birkaç günlüğüne biryerlere gidebilsem :31:
Oylama bu akşam bitiyor tatlım.Birinci olursam yaklaşan dogumgünüm için çok güzel bir hediye olacak bana :31: Bakalım bakalım...

İnşallah sanada fırsat doğacaktır ben oylama durumuna nereden bakabilirim?Doğum günü süprizlerinden arzu ettiğin senin için hayırlısı neyse o olsun sevgili arkadaşım arzum adın gibi arzuların gerçekleşsin inşallah....:nazar:

ablacım oyum sana ya müthiş olmuşş müthişş

Teşekkür ederim canım..Müthiş gerçektende :16:

Bak özel misafirlerine,özel günlerde yap bu tatlıdan..İnan misafirlere ikram ettiginde çok hoş bir süpriz oluyor..Bir anda bütün ilgi tatlıya yöneliyor..Herkesde bir şaşkınlık,hayret..Tarif istemeler,övgüler havada uçuşuyor :16:
Özellikle kız isteme,nişan gibi organizasyonlarda harika bir ikram olur :34:

Back
X