- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
sayfayı açtığımda hiç bu kadar güzel bi görüntü beklemiyordum ne yalan söylimpek şerbetli tatlıyla aram yok adını okuyunca öylesine bi bakim dedim amaaaaa ne görim kız süperr gözüküyo bunlarrr valla ellerine sağlık.. bende denemek isterim ama uğraşabilir miyim sence çok mu zaman harcatıyo benim canavarları biliyosun yapana kadar rezil etmesinler beni.. eşim ölüyo şerbetli tatlılara zavallım karısından hayır yok kendim sevmiyorum diye yapmıyorum da en son adam kendi künefe yapmayı öğrendi
bunu bende denemek istiyorum içli köfteyi de senin sayende ilk yapmıştım. bi de bu yemek tatlı vs nasıl oy kullanılıyo bilmiyorum da içli köfteni de çok beğenmiştim ama oy durumunu bilmediğimden kullanamadım :26:
Biraz zaman alıyor tabi.Hamuru açıp kesmek,şekil vermek sonra kalan hamuru tekrar toplamak aynı işlemleri tekrarlamak falan ...Ama çookk zevkli bir süreç inanki

Yap kız kocana yazık

Oylama başlama tarihi : 28 Mart 2013
Oylama bitiş tarihi : 01 Nisan 2013 / 23:59 Pazar
Büyük ihtimalle verecegim linkte isimler ve tarifler yazışık anket açılır http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar.html
Ben oylama başaldıgında buradanda yazarım yine

Bu arada çok teşekkür ederim güzel yorumların için