Gülen Tıp Merkezi Dr.Bülent Kars

• Konu Sahibi Konu Sahibi umut_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umut_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
91
1
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. 17 Haftalık hamileyim. Şu ana kadar devam ettiğim doktorumdan memnun olmama rağmen, çok uzun saatler kendisini beklemek zorunda olduğumuzdan doktorumu değiştirmeye karar verdim. Zaten daha öncede buradan iyi yorumlarını okuduğum Bülent bey'e randevu alamamıştım. Şimdi 2.düzey ultrason için Gülen tıp merk.arayınca Bulent Bey için, tam bana gereken haftada randevu verdiler. Bu doktorda 2.düzey ultrason çektiren oldumu daha önce, ve gerçekten yorumlar çok iyi ama doğum yapanlar memnunmu? Şimdiden teşekkürler

selam canım tebrık ederım bebegını ınsallah saglıkla bebegını kucagına alırsın sana sorum olacaktı canım bulent beyden ılk defamı randevu aldın _? ve hastanedenmı randevu aldın ? ben alamadımda vermıyoardı cevaplarsan sevınırım canım

selam canım tebrık ederım bebegını ınsallah saglıkla bebegını kucagına alırsın sana sorum olacaktı canım bulent beyden ılk defamı randevu aldın _? ve hastanedenmı randevu aldın ? ben alamadımda vermıyoardı cevaplarsan sevınırım canım

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Ben Bülent bey'den çok uzun zamandır randevu almaya çalışmıştım ama bir türlü olmamıştı. En son 10 gün kadar önce ayrıntılı ultrason için aradığımda randevu verdiler ama yaklaşık ben 3 hafta sonrasına istemiştim. Açıkçası bende çok merak ediyorum bu doktoru. Burdan yorumlar okumuştum. Ama sorunca kimseden ses çıkmadı. Hastane değil Dragos'ta Gülen tıp merkezinde doktorluk yapıyor aynı zamanda. Ben ordan randevu aldım. Ultrasonuda kendisi çekiyormuş. Gittiğimde bir sonraki kontrol için bakalım randevu alabilecekmiyim.

canım cok ıyı bı secım yapmıssın cok ıyı bı dr dur ....hastane dr larının ozelde calısması yasak oldugu ıcın randevu vermıyolar ondan sordum eskı hastalarına verıylr ama yenı gıdecek olanlara vermıolar....sen hastaneyı arayp bulent beyden randevu almak ıstyorummu dedın _?

Bende dragostayım Bülent bey için randevu isteyin muhakak randevu veriyorlar şu anda ama çok yoğunlar. Kanama yaşadığım zaman ordaydım gece 12 de halen hastası vardı.Beni diğer hastaneye sevk ettiğinde çok sağolsun gelip kontrol ettiler kaldığım süre içerisinde. Kesinlikle harika bir doktor. Cenk beyede güvenebilirsiniz beraberler içiniz rahat olsun

Bende dragostayım Bülent bey için randevu isteyin muhakak randevu veriyorlar şu anda ama çok yoğunlar. Kanama yaşadığım zaman ordaydım gece 12 de halen hastası vardı.Beni diğer hastaneye sevk ettiğinde çok sağolsun gelip kontrol ettiler kaldığım süre içerisinde. Kesinlikle harika bir doktor. Cenk beyede güvenebilirsiniz beraberler içiniz rahat olsun
arkadaşım çok teşekkürler cevabın için

peki 2.düzey ultrason çektirdinizmi orada hiç. ben ilk randevuya bunun için gidicem. gittiğim gün bir sonraki randevuyu almaya çalışıcam. Hayırlısı bakalım. beni tek korkutan ya daha sonra yine randevu alamazsam noolucak

canım benim durumum çok riskli çıktı ikinci düzeye başka bir yerde gideceğim .. Bülent beyde geçen cumartesi cenk beyle beraber baktılar gerçekten çok keyifli geçti kontrolümüz. Bak tavsiye canım randevuyu orda vermiyorlar doktora ne zaman tekrar kontrol vs gidiceksen öğren ve sabah erkenden randevunu al .Yani telefon dışında orda randevu vermiyorlar ..Bizde aynısını denedik ama sadece telefonla randevu veriyorlar...

Dediğim gibi çok iyi doktor bülent bey .. Ben o zor anımda onların anında olan soğuk kanlı davranışları olmasa bebişimi kaybedebilirdim..

merhaba arkadaslar.

Bende Bülent Bey'e gidiyorum.18.haftamdayım.Randevuyu doktordan cıktıgınız gun alırsanız alabılıryosnuz.Fakar
amelıyatları yuzunden erteleme gıbı durumlar olabılıyor.Gıttıgımde de muhakkak yarım saat 45 dk beklıyorum.
Ama sonucunda benı rahatlatan konusması anlatmaları ıle bekledıgıme degmıs oluyor.Doktorumdan cok memnunum..

06.06.2012 de bülent bey, nevin hn. ve cenk bey birlikte doğumumu gerçekleştirip, canım oğlumu kucağıma almamı sağladılar. benim doktorum bülent bey'di. hepsinden ve hastahaneden son derece memnun kaldım. hastahanede kaldığım süre boyunca çok sık uğrayıp herşeyden önce son derece moral verdiler. herkeze tavsiye ederim. ve bu seçimimden dolayı kendimide tebrik ederim.:1:

Merhaba bende 9 ay boyunca Bülent Bey e gittim,evet çok yogun bır doktor ama beklemeye degıyor.kasım ayında dogumumu gerceklestırdık.Ben hamılelıgım boyunca memnun kaldım herkese tavsıye ederım Bülent Bey'i..

merhaba,

ben 8+3 hamileyim. iç çamaşırımda pembe renkte yoğun bir akıntı oluyor. ne kahve rengi ne kırmızı biraz kaldıktan sonra değişen bir renk 2 gün öncede siyah 3 tane damla vardı kilodumda bu durumu yaşayan varmı bülent beye randevu almak istedim ancak 28ine randevu alabildim beni aydınlatırsanız cok sevinirim.

HERKESE MERHABALAR BEN GENEL BİR KONUDA BİLGİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM 10-12 YILDIR Dr.BÜLENT BEYİ TANIYORUM ÇOK ÇOK İYİ BİR DOKTORDUR VE BU YUZDENDE COK YOĞUN. BEN YOĞUNLUKTAN DOLAYI BİR KAÇ YILDIR Dr.NEVİN HANIMA GİDİYORUM ODA ÇOK İYİ BİR DOKTOR BEN ÇOK MEMNUNUM. BÜLENT BEY VE NEVİN HANIMI KESİNLİKLE HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.
BİR DİĞER TAVSİYEMDE TESTLERİNİZİ BAŞKA LABORATUVARDA YAPTIRIN...
LABORATUVARDA 7-8 YILDIR ÇALIŞAN BİR BAYAN VAR LABORATUVARDAN HİÇ ANLAMIYOR BİLGİSİ ÇOK YETERSİZ....HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDUĞUNU VE DİPLOMASINI SORDUM BEN LABORATUVAR SORUMLUSUYUM DEDİ UKALA UKALA....
RESEPSİYONDA 8-10 YILDIR ÇALIŞAN BİR BAYAN VAR ONA SORDUM LABORATUVAR DİPLOMASI DA YOKMUŞBEN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ŞİKAYETTE BULUNDUM BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM VE EĞER BİR NETİCE ALAMAZSAM SAĞLIK BAKANLIĞINA KADAR GÖTÜRÜRÜM KONUYU. (tetlerinizi gülen tıp laboratuvarında yaptırmak istiyorsanız bir bey var laboratuvar konusunda cok bilgili ona yaptırabilirsiniz )

HERKESE MERHABALAR BEN GENEL BİR KONUDA BİLGİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM 10-12 YILDIR Dr.BÜLENT BEYİ TANIYORUM ÇOK ÇOK İYİ BİR DOKTORDUR VE BU YUZDENDE COK YOĞUN. BEN YOĞUNLUKTAN DOLAYI BİR KAÇ YILDIR Dr.NEVİN HANIMA GİDİYORUM ODA ÇOK İYİ BİR DOKTOR BEN ÇOK MEMNUNUM. BÜLENT BEY VE NEVİN HANIMI KESİNLİKLE HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.
LABORATUVARDA 7-8 YILDIR ÇALIŞAN BİR BAYAN VAR LABORATUVARDAN HİÇ ANLAMIYOR BİLGİSİ ÇOK YETERSİZ....HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDUĞUNU VE DİPLOMASINI SORDUM BEN LABORATUVAR SORUMLUSUYUM DEDİ UKALA UKALA....
RESEPSİYONDA 8-10 YILDIR ÇALIŞAN BİR BAYAN VAR ONA SORDUM LABORATUVAR DİPLOMASI DA YOKMUŞBEN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ŞİKAYETTE BULUNDUM BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM VE EĞER BİR NETİCE ALAMAZSAM SAĞLIK BAKANLIĞINA KADAR GÖTÜRÜRÜM KONUYU. (tetlerinizi gülen tıp laboratuvarında yaptırmak istiyorsanız bir bey var laboratuvar konusunda cok bilgili ona yaptırabilirsiniz ) HERKESE SAĞLIK DİLİYORUM....

RESEPSİYONDA 8-10 YILDIR ÇALIŞAN BİR BAYAN VAR ONA SORDUM LABORATUVAR DİPLOMASI DA YOKMUŞBEN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ŞİKAYETTE BULUNDUM BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM VE EĞER BİR NETİCE ALAMAZSAM SAĞLIK BAKANLIĞINA KADAR GÖTÜRÜRÜM KONUYU. (tetlerinizi gülen tıp laboratuvarında yaptırmak istiyorsanız bir bey var laboratuvar konusunda cok bilgili ona yaptırabilirsiniz ) HERKESE SAĞLIK DİLİYORUM....
bu konuyla ilgli sonuç alabildiniz mi? ben de bülent beye gitmeyi düşünüyorum ve oradaki sağlık personelide benim için çok önemli

Herkese merhaba... Benim Dr.umda.Bülent Bey'di.. Kendisinden çok ama coooook memnun kaldım.. Diyorum ki beni başka hiçbir Dr normal doguma yönlendirip dogurtamazdi.. En baştan beri normal gittik bir kere ağzından sezeryan lafı çıkmadı.. Tabii herşey olması gerektiği gibi ise... Kendisi çok yoğun ama iyi Dr.larin kapısında çok bekliyoruz zaten.. Bülent beyi çok seviyorum :))
Allah ondan razi olsun... İkinci gebeliği düşündüğümüz an yine gidecegim tek kişidir. Tavsiye ediyorum. İçiniz rahat olsun

Bulent bey icin yazmak istediklerimi saatlerce yazmakla bitiremem , tek kelimeyle harika bir doktor. Dun gece yaşadiklarimdan sonra onun icin ettigim dualari anlatamam. Allah doktorumdan binlerce kez razi olsun , anadolu yakasinda yaşayanlar hic dusunmeyin bile tercihinizde. Direkt Bulent beye randevunuzu alin derim.

Benim doktorumda Bülent bey ve çok memnunum ancak bu aşılama sürecinde ona ulaşamamak beni çok strese sokuyor. Bekleme süreleri ve personelin vurdumduymaz tavırları rahatsız edici olsa da Bülent bey için katlanıyorum.

Personelin tavirlarini ben Bulent beye sikayet etmistim gercekten cok kaba konusmalari vardi. Bulent bey dogumumu gerceklestirdi ve 6 aylik bir bebegim var cok sukur Bulent beyin dikkati sayrsinde bebegime saglikli bir sekilde kavustum.

Personelin tavirlarini ben Bulent beye sikayet etmistim gercekten cok kaba konusmalari vardi. Bulent bey dogumumu gerceklestirdi ve 6 aylik bir bebegim var cok sukur Bulent beyin dikkati sayrsinde bebegime saglikli bir sekilde kavustum.

Bunu bende düşündüm açıkçası cenk beyde bülent beyde o kadar beyefendi insanlarken bu tarz personelle nasıl anlaşıyorlar diye düşünüyordum. Benden başka insanlarda farkında demek.

Oranin sahibi sanirim Çiler hanim o da cok tatli ve bilgili bir cocuk doktoru bebegimi çiler hanima goturmeyi cok istedim ama uzak mesafeye tasindik bu yuzden bebegimi ordan oraya tasimak istemedim her ay ancak dedigim gibi personelleri kesinlikle profesyonellikten cok uzaktalar.

Back
X