• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülencimin Bebişlere Kavuşma Mücadelesi

Hayırlı olsun canım...Sen nerdeyse bitirmişsin tedaviyi,hayırlarla sağlıkla tamamlarsın ve meleklerine kavuşursun inşallah....Amin....

Gülencim bugün opu işlemin vardı inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin canım Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

rahat gecirdim maşallahhh 16 tane toplandı toplam 3 kutu puregon kullanmıştım 300 lük donmuş spermlerde işe yaradı daha ne olsun darısı güzel döllenmelerine olsunnn maşallahhhh maşallah benim canımın içi yavrularım

hadi hayırlı olsun kuzu.bütün gün seni merak ettim.napttı acaba die.keşke yanında olabilseydinm die.transfer ne zaman ve nasıl olcak simdi?

inşallah bizim yaramazlarımızda canlıdır.benim bütün korkum o.sizin ne kadar vardı kuzu?bizim sadece bir tüp. :çok üzgünüm:

gülencim hadi hayırlı olsun canım............eşinde ameliyat olmadan bebeişler kavuşacaksınız inş.

gülencim hayırlı olsun.eşinde ameliat olmıycakmışş ne güzel.inş sonucunda güzel olur.hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun.allah tüm isteyenlere ve bana nasip etsin AMıN.

Kızlar Allah razı olsunnn teşekkür ederizzz bebeklerimle ben tabii :ecrin_bebek:

figencim 3 tüp vardı ama sadece 1 tup çözdürüldü canım korkma canım benimde eşim salı günü tansel beyle konuştu oda %99 işe yarıyacak demişti hakkettende yatradı darısı size biliyorum çok stresliydi anlatamam on kere sordum daha ne oldu ne oldu spermler diye

inşallah kuzum yaa su an ünümüzdeki bütün stres oo.allahım yardım etsin inşallah.senin ne zaman belli oluyo minnoşların durumu?bizimki muhtemelen 3. gün transferi olurr yine.burcak hanımla konuştuk riske atmayalım dedi ama fazla yumurta döllenirse ve durumları iise olabilir dedi.

kıslar 5 tane döllemiş 12 yumurta olgun çııkmış

canim masallah suana kadar hersey guzel gitti
ins bu cabalarinin karisiligini cok guzel bir sekilde alirsin

asi hakbuki benim çok morelim bozuldu cnaım 5 tane çok az geldi bana inşallah güzel döllenirler 1.kalite olurlar

Canım Gülencim, Herşey güzel olacak, Allah yardımcın olsun canım...
Dualarımız Seninle...
Öptüm Canım

ınşallahhh inşallah yüce allahım kabul etsin dualarımızı bizi kimseye özendirmesin inşallahh

insallah canim insallaaah.rabbim hepimizin kucaklarini doldursun.ama lütfen stresten uzak dur.seni senden baskasi düsünmüyo inan.ben çok taktim esimin ailesini kafama.biliyosun 10 haftalikken kaybettim bebegimi.2 gün oldu.ve hala ortada yoklar.allahim yardimcin olsun.dualarim seninle canim.

Back
X