Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahat gecirdim maşallahhh 16 tane toplandı toplam 3 kutu puregon kullanmıştım 300 lük donmuş spermlerde işe yaradı daha ne olsun darısı güzel döllenmelerine olsunnn maşallahhhh maşallah benim canımın içi yavrularım
gülencim hayırlı olsun.eşinde ameliat olmıycakmışş ne güzel.inş sonucunda güzel olur.hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun.allah tüm isteyenlere ve bana nasip etsin AMıN.
Kızlar Allah razı olsunnn teşekkür ederizzz bebeklerimle ben tabii :ecrin_bebek:
figencim 3 tüp vardı ama sadece 1 tup çözdürüldü canım korkma canım benimde eşim salı günü tansel beyle konuştu oda %99 işe yarıyacak demişti hakkettende yatradı darısı size biliyorum çok stresliydi anlatamam on kere sordum daha ne oldu ne oldu spermler diye
inşallah kuzum yaa su an ünümüzdeki bütün stres oo.allahım yardım etsin inşallah.senin ne zaman belli oluyo minnoşların durumu?bizimki muhtemelen 3. gün transferi olurr yine.burcak hanımla konuştuk riske atmayalım dedi ama fazla yumurta döllenirse ve durumları iise olabilir dedi.