Gülencimin Şekerleme Malikanesine Hoşgeldiniz

güle güle otur canım
renkler dolayısıyla gerçektende tam bir şekerleme evi gibi olmuş:1hug:

canım evin ışıl ışıl sıcacık,parlıyor.
fotodaki gelin damada yakışır bir ev.
allah mutluluğunuzu daim etsin.güle güle oturun.

buarada koltuklar salonda yani yazın yemek odası kısmının oldu yere da geniş alana geciriyoruz kışın bu gördüğnüz şekildeoluyor ısıyı kaybetmemek için çünkü cam kenarında malum evler çok ısınmıyor doğalgaz dersen ateş pahası

çok teşekkür ederim kızlar

evinin genel renk tonlaması çok güzel canım ya dediğin gibi şeker :icecream:
cep telefonunda ya flaş yok ya da yeterli gelmemiş canım gündüz çekersen daha iyi sonuç alırsın ya da flaşlı fotoğraf makinasıyla yerimseniben
oturma odası bebek için boşalacakmış demek bebek geliyor ablamdan biliyorum merak etme o kalabalık biblo sürüsünü istemeseydin bile bi süre sonra kaldırmak zorunda kalacaktın sırnaşık şey
Allah hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah bi ömür boyu mutlulukla huzurla yaşayın inşallah a.s.

canim evin cok ama cok güzel güle güle iyi günlerde huzurla mutluluklla saglikla bereketle oturun insallah...canimm yatak odan sanirim toz pembe deglmii cok ama cok hos olmus perdesiyle halisiylaa duvar rengi yatak rebngi cok hoss mutfagina bayildim ben mutfaklara cok önem veriyorummm seninde mutfagin tertemiz düzenlii vee cok seker rengi varr canim bayildim grcektenn yanlizz benimde dikkatmi su cekti kapinin üstndeki örü ve kalorifer üstndeki örtü biraz fazla geldi aa birde o vitrinin icine bebekler falan koymussun bence cikar derim canim insallah bebeisin en kisa zamanda oynar onlrlaa orayi daha cok sade yap bardaklar veyaa aksesualrar koltuguna uygun iyi olur tamam canim hersey cok güzell...

arkadaşn biri demiş zaten özellikte vitrindeki danteller gözü yoruyor olmasa daha iyi gibi
güle güle otur güzelmiş evin

şirin bir ev sıcak renkler kullanılmış hele mutfağının rengi çok iç açıcıa.s, yatak odanıda çok beğendim halılar perdeler çok modern ama eşya fazlalığı var sanırım evde neyse o da seni yormuyorsa problem yok demektir canım mutlu huzurlu sağlıkla otur evinde a.s.a.s.a.s.

Çok cici bir ev..Allah cc hayırlı günlerde oturmanızı nasip etsin canım a.s.
Fotograf kalitesi yüksek olsaydı lokum gibi olurdu...Bulanık olduğu halde evin güzelliği belli..
Sevgiler canım

Cnm,renkler harika bonibon şekerler gibi.Bebişinizle sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yaşam dilerim.

Benimde önerim;dantelleri,bibloları kaldırman veya azaltman yönünde olacaktır.Böylece evinin cici renkleri daha çok ortaya çıkacak ve göz yormayacaktır.Antalyadan sevgiler

Yukardaki önerimi yazdıktan sonra önceki sayfada senin cevabını okudum,dantelleri ve bibloları sevdiğini söylemişsin o halde geri alıyorum :))))Önemli olan o evde ençok saatlerini geçiren senin ve eşinin beğenileridir.
Ayrıca oturma odana kesinlikle haksızlık ediyorsun koltukların şekilleri ve renkleri çok hoş bence.

Son düzenleme:
canım evin çok güzel ağız tadıyl aoturun inş. mutfağının duvarındaki çiçekler sticker mı dün nete görmüştüm?

ayy salonundaki koltularının rengi çok tatlıı çok beğendimm yumuşak lşeker gibi duruyo :))))
dantallerin direk göze çarpıyoo heheeee güzeller ama salonun modern dantel klasik kalmış
ama seviyosan bize laf düşmez :))))
heheee benim evim içinde örtüleri kaldır dimişti bu kıslarrr :)))))
senin mobilya koyu olunca direkk ben burdayım diyo danteller
mutfağın cok güzelllll hele masanın dayalı olduğu duvar cok hoş olmuşş
oturma odanın koltuklarıda çokkk şeker bayıldımm
herzmanki öz duam RABBİM evinizden huzuru,sevgiyi,sağlığı,hayırlı evlatları eksik etmesin

Son düzenleme:
canım profilinde yaş 21 ve çocuk sayısı 2 yazıyo ciddimisn
maşallah evin cok düzenli ve temiz iki çocuğa rağmen
ay canımm sende küçük annesin benim giib heee
RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşlh

Son düzenleme:
evin ışıl ışıl ve modern görünüyo sağlık ve huzurla yaşayın inş.(dantel örtüleri yakıştırmadım böyle modern bi eve haddim değil ama söyleyiverem istedim)

güle güle oturun allahım birde bebişle zaten renkli olan evinize yeni bir renk getirsin inşallah sevgiyle kalın=)

çok şirinmiş tatlım evin,derli toplu çok hoş görünüyora.s
güle güle oturun ağız tadıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…