Gülencimin Şekerleme Malikanesine Hoşgeldiniz

bence bu raftaki peluş hayvanları kaldırmalısın, salon raflarında peluş hayvan pek hoş durmuyor.
çok seviyorsan (aslında ben de çok severim) yatak odanda bir bölmede "hepsini birarada" tutabilirsin, bir sepet içinde, olabilir mesela.
ama bu rafı peluşların istilasından kurtar benceyerimseniben

hatta tüm bibloları kaldır.. bibloları çok sevdiğinin farkındayım ama biraz fazla biblon var evinde ve hepsi küçük küçük ve birbirleriyle de uyumlu değiller.
bence bu rafları tamamen boşalt, ansiklopedi, kitap vs şeylerle doldur, her rafa da max iki-üç tane küçük birbiriyle uyumlu biblo koy.
ya da mum koy..

burası ise aslında çok güzel değerlendirebilir ama danteller ve bir sürü biblo bence pek hoş durmamış burada, bence dantelleri kesinlikle çıkarta.s

hani, ansiklopedi koy dediğim ve üstte anlattığım şeyin en üst rafında bir saat var ya, o çok güzel onu buraya, bir bölmeye koy, ama yanına hiçbir şey koyma. çünkü güzelliği kayboluyor bir sürü şeyin yanında.

bence buraya bir konsept belirle.

1. konsept: Antik Medeniyetler-Anadolu Medeniyetleri-Kilden Yapılmış Gereçler Hakim
mesela çok güzel eski çömlekler/angoralar var orada, sadece çömlekler, eski çamur heykeller, vazolar vs koyabilirsin oraya.
ama bu durumda modern hiçbir şey koymazsın, sadece antik eşyalar koyarsın ya da anadolu medeniyetlerine ait şeyler işte..

2. konsept: Modern Zamanlar-Gümüş Renkler Hakim
ya da dediğim gibi, saati oraya koyarsın, birkaç fotoğraf çerçevesi, çok az ve birbirleriyle uyumlu biblo, metal renkli olsunlar ama.
ve parıltılı, gümüş simli, siyah mumlar al oraya.
böylece max üç renk olur o raflarda (siyah, gümüş rengi belki de beyaz..)
çok daha güzel olur emin ol.

o diğer minik, güzel biblolarını da bir kutuya koy, hatırası olmayanları minik çocuklara verirsin, hatrası olanları da saklarsın. ben öyle yapıyorum.

bunlar benim fikirlerimdi..

evin çok güzel, özllikle mutfağının tümü ve yatak odanın rengi çok tatlı..:1rolleyes:

ama danteller ve biblolar salonda büyük bir sorun teşkil ediyor bence.

dediğim gibi düzenlemen sana yardımcı olabilir.
fakat tabi ki ev senin, zevk senin yerimsenibena.s.

Son düzenleme:
çok cici çok şeker çokk tatlı bi evin var renk uyumları çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5

RABBİM ğaız tadıyla oturtmayı nasip etsin ... :1hug:

bayıldım evine, hatta sen oturma odanı sevmediğini yazmışsın ama bence orasıda çok güzel :) Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin inşallah, mutfağında çok güzel ferahmış, darısı başıma diyim ne diyim :)

bu arada Beşiktaşlıymışsınız zaten :)) eve neden bu kadar ısındığım belli oldu

Portmanton olsaydı burası daha düzenli gözükürdü

Mutfak tezgahında vazoların ne işi var anlamadım

Çok renkli evin var güle güle oturunkaydirigubbakcemile

:) cherryblossom tavsiyelerine uyacağım yakında işten ayrıldımda düzenlemeye başlarım ,
çok fazla seviyorum ama inan bunlar adamı öldürür çalışıyorum hafta sonu 2 saatim süsleri silmeklen geciyor hgerşeyin fazlası iyi değil onun farkındayımm çok saol önerilerin için bu işten anlıyosun belli benim yaşım küçüktü almışımda almışım evlenirken :) 19 yaş :)

fortmanto düşünmüyorum cnaım zaten evim büyük fakat eşya çok fazla var yatak odamda 2 tane gardolap var düşün yani ve yatan arkasında gene hurclarda bişi var .. belki merdiven sağınlığına yaptırabilirim
birde ben çamaşır makinemi orada istemiyorudm ama banyoda yerim yok çok güzel bi örtüyle güzelleştirmek istiyorum tavsiye edebilceniz bişi varmııı

ha buarada vazoyla çiçek orada durmuyo eşim getirmişti nereye koyucamı şaşırdım kurutuyom onu uanda yani mutfak tezgahımda değil şuan

yok cnaım nerdeee da doğurmadım :lepi: ikizlerim olucak inşallah rabbim nasip ederse

çok sıcak ya ben böyle yaşanmış evleri çok beğeniyorum ...mutfağınız tuurncu çok hoş olmuş, insanın yüzünü güldürüyor...ayrıca pırıl pırıl her yer ..Allah güzel günler göstersin inşallah evinizde...mutluluklar..:)

buarada ben bahsettin hastanenin oraya yakın oturuyorum yönetici silmiş mesjalarımı görmemişindir belkii :)

teşekkür ederim kızlar Önemli olan mutluluk huzur yoksa ev mal mülk eşya hiç önemli değil

Çok şirin bi evin var güle güle otur canım hem geleneksel hemde modern ikisinin ortası bişey olmuş karma yani.

hıı birde bu arada salonda sehbanın üstündekı dantele bayıldım rica etsem onun yakından bi fotosunu cekip eklersmısın. tesk.

orta sehpanınmı?

canım sanki onları acmıyorumki var olması için var komidindekileri kitap okurkene acıyorum diğerlerini öyle size çekerken actım..
dantel kısmına takılıyorum bende şimdi siz yorum yaptıkca baktım resimlere napabilirim komplemi dantelleri kaldırım yoksa hazır daha farklı örtülermi kullanmalıyım?

evet orta sehbedaki benımde ona benzer bı örtüm var fiskos için ama senınkının danteli daha hoş gibi sankı örnek olarak dursun saklıyım ilerde örerım belkı:))

Gülencim, salondaki gelinlik resminizi, yatak odanıza asmanız bence çok daha yerinde olurdu. Birde vitrindeki danteller göz yoruyor kaldır istersen onları ,oradaki ayıcıklarda salonun havasına uymamış, onları da kaldır. Mutfak girişindeki boncuklar çok güzel bir hava katmış. Dolap renginide beğendim. Holdeki askılık kalabalık durmuş ve evin havasına pek gitmemiş. Uygun, küçük portmanto alabilirsiniz oraya.

Az daha inceliyim döncem sana-tatlicadiarzu-

Gülencimm ben senii diğerr sitedende tanıyorumm canımmm sizlerii takip ediyorummm
evin çok hoşmuzzzz

gülennn duy beni şekerrrrr :)
mutfak masasının ordaki duvarda çiçekler varya onlar sticker mı?nerden yaptırdınız kendinizmi yaptınız uzaktan çok güzel duruyor yakından nasıl bitti bu kadar:)
nette bi sticker sitesi buldumda fikrini alayım dedim şeker öpüldün byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…