bence bu raftaki peluş hayvanları kaldırmalısın, salon raflarında peluş hayvan pek hoş durmuyor.
çok seviyorsan (aslında ben de çok severim) yatak odanda bir bölmede "hepsini birarada" tutabilirsin, bir sepet içinde, olabilir mesela.
ama bu rafı peluşların istilasından kurtar benceyerimseniben
hatta tüm bibloları kaldır.. bibloları çok sevdiğinin farkındayım ama biraz fazla biblon var evinde ve hepsi küçük küçük ve birbirleriyle de uyumlu değiller.
bence bu rafları tamamen boşalt, ansiklopedi, kitap vs şeylerle doldur, her rafa da max iki-üç tane küçük birbiriyle uyumlu biblo koy.
ya da mum koy..
burası ise aslında çok güzel değerlendirebilir ama danteller ve bir sürü biblo bence pek hoş durmamış burada, bence dantelleri kesinlikle çıkarta.s
hani, ansiklopedi koy dediğim ve üstte anlattığım şeyin en üst rafında bir saat var ya, o çok güzel onu buraya, bir bölmeye koy, ama yanına hiçbir şey koyma. çünkü güzelliği kayboluyor bir sürü şeyin yanında.
bence buraya bir konsept belirle.
1. konsept: Antik Medeniyetler-Anadolu Medeniyetleri-Kilden Yapılmış Gereçler Hakim
mesela çok güzel eski çömlekler/angoralar var orada, sadece çömlekler, eski çamur heykeller, vazolar vs koyabilirsin oraya.
ama bu durumda modern hiçbir şey koymazsın, sadece antik eşyalar koyarsın ya da anadolu medeniyetlerine ait şeyler işte..
2. konsept: Modern Zamanlar-Gümüş Renkler Hakim
ya da dediğim gibi, saati oraya koyarsın, birkaç fotoğraf çerçevesi, çok az ve birbirleriyle uyumlu biblo, metal renkli olsunlar ama.
ve parıltılı, gümüş simli, siyah mumlar al oraya.
böylece max üç renk olur o raflarda (siyah, gümüş rengi belki de beyaz..)
çok daha güzel olur emin ol.
o diğer minik, güzel biblolarını da bir kutuya koy, hatırası olmayanları minik çocuklara verirsin, hatrası olanları da saklarsın. ben öyle yapıyorum.
bunlar benim fikirlerimdi..
evin çok güzel, özllikle mutfağının tümü ve yatak odanın rengi çok tatlı..:1rolleyes:
ama danteller ve biblolar salonda büyük bir sorun teşkil ediyor bence.
dediğim gibi düzenlemen sana yardımcı olabilir.
fakat tabi ki ev senin, zevk senin yerimsenibena.s.