güler yüzle laf iğineleme

BSR BSR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
29
6
1
31
Eşimle eltimelere kayınvalidemlere gitmeden çok mutluyuz hiç kavga etmyrz ama onlara gttik mi kavga ediyoruz ben kafama çok takıyorum eltimin yeni bebeği oldu ben yardım etmeye çalıştımmı kızım senden iyi bakar diyo kızı bebeğimize yengem baksın dio yengen daha çocuk giydirmesini bilmiyo dio yardım etmedim kaynanam kalk yengene bi bakıver dio dün bebeğe baktım oturdum eltimin küçük kız çocuğu öpmek istedi uyuyan çocuk öpülmez öpmeyi s.... et bakılmaz dio az önce ben bakmıştm ben mi alınganım anlamadım ne yapmalıyım laf sokana bende mi laf sokmalyım sokarsam ters teper mi ya kızdığım nokta sanki iğnelemiyo da güzel konuşurmuş gibi gülerek söylüyo ama bunlar basit cümleler değil demi

okadar doluyumki acele yazdım kusura bakmayın.
normal zamanda eşimin ailesine gitmedğimiz zaman kendi evimizde mutluyuz.Size en son yaşadığım olayı anlatmak istedim.Daha dün eltimlere gittik ilk olarak eltimin kızı yeni doğan kardeşini sevmek istedi kaynanam öpmeyin şu cocuğu uyuyan bebek öpülmez öpmeyi s... et bakılmaz dedi ama daha 2 dakika önce ben bakmıştım üzerime alındım . daha sonra bebeğin altını değiştirmeye kalktık ben değiştirirken eltim dioki kızının adı nazlı nazlı senden daha iyi değiştiriyo dio ben daha 3 aylık evliğim çocuk görmedim geçen bebeği giydirmeye çalıştım konu geçti küçük kızına yengen daha çocuk giydirmeyi bilmiyor dio ama gülerek bu gibi sert çıkışları var ben mi takıyorum acaba artık her lafları bana mı batıyo anlamadım

Bende pek anlamadim :/
Anladigim bu eltinin kızı var büyük ve küçük büyük kızının bebeğe sizden daha iyi bakacagini söylemiş

Birde küçük kızı üzerinden uyuyan bebeğe bakilmaz diye size laf vurmuş

Yorumum. Sizden eskaza yardım isterse kızın benden iyi bakar, yapar de ve gülerek ortamı terket; )

ya diceksiniz ki bakma bebeğe madem bilmiyosun evet haklısınız bende çok meraklı değilim ama biz 3 eltiyiz ortanca eltim bişeyler yapmaya çalışıyo yardım ediyo ben oturyo gibi olunca kaynanam bi bakıver sibel nerde napıyo böyle hep.

Doğru anladıysam siz madem beğenmiyorlar yardımcı olmayayım diyip kenara çekildiğinizde de kayınvalideniz kalk yardım et diyor öyle mi?

evet S sevdasinemalarda anlatmak istedğim bu hep gülerek bi laf sokma peşindeler benim sormak istediğim bunlar gerçekten basit şeyler mi yoksa laf sokmaya çalışmışlar mı bu laflarla ?

ısrarla bırsey anlamıyorum
saka gıbısınız gercekden
sınırlenecek panık yapacak bı durum yok bıldıgım kadarıyla basıt eltı kayınvalıde atısması

K KahveNutella evet onu diyemese bile kesin bir iş buyuruyor şunu yap bunu yap hep bu ara da bişeyleri yaparken beni izleyip uyarmaları cabası ne yapmam gerktiğini hep söyler çamaşırı silk şöyle ser falan.

evet basit elti kaynana atışmaları kafama takmaya değer mi size bişey soracağım.onlarla aynı ortama girdiğimde sussam hep.kimse ile muhatap olmasam.sorulduğunda kısa cevaplar sizce işe yarar mı bayanlar en azından siniz olmamam için.

Bende mi bi anormallik var dedimde. Yazdığından bir şey anlamadım. !

Bunlar basit şeyler gerçekten kaale almana gerek yok, boşu boşuna kendinizi strese sokuyorsunuz ve yine kendinize yazık ediyorsunuz.

evet S sevdasinemalarda anlatmak istedğim bu hep gülerek bi laf sokma peşindeler benim sormak istediğim bunlar gerçekten basit şeyler mi yoksa laf sokmaya çalışmışlar mı bu laflarla ?

Tabii ki laf sokma var ortada
Bende öyleyim ama sana önerim bu kadar kırılgan olma!

Laf mi vuruyorlar sende vur yapamiyorsanda yok say onları bir kahkaha patlat alır onlar cevabını :)

Alındığını belli edersen hep laf vururlar

Kalk bir dolaş gel VC ye mutfaga git

Kendini strese sokma. Çokta muhattap olma sen cevap verdikçe üste çıkmaya çalışırlar. Gerektiğinde kendini de ezdirme, madem bilmiyorsun diyorlar öğretin öğreneyim de. Ama çokta kafana takma her gelin kaynana elti üçlemesinde olan şeyler.

Ya ben anlamıyorum bazı kadınları yani elti kaynana kısmını iki muhabbet ediyoruz buz gibi laf söylüyorlar ortaya insanın bütün iştahı sevgisi kaçıyor böyle isnsanlar bunu nasıl beceriyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…