güler yüzle laf iğineleme

neden misafir olarak gittiğin yerde bir işin ucundan tutma gereği duyuyorsun? aferin torbası dolmaz diye bir laf var, hiç duymadın mı? içinden geliyorsa yap, gelmiyorsa yapma. öğrenmek istediğin şeyi samimiyetle sor, aynı samimiyetle cevap veriliyorsa sormaya devam et. yok baktın ki kınanıyorsun, küçümseniyorsun kendini geri çek. beceriksiz manasına gelen bir laf mı ettiler, evet yaa ben beceremiyorum siz daha iyi yapıyorsunuz de gülerek geri çekil. şu kızları valla anlamıyorum yaa. :kızgın::kızgın:hep bir yaranma çabası, sonra da saygı görmeyince bidi bidi bidi. sen kendine saygı duymazsan, değer vermezsen kim neden saygı duyup değer versin? iş yapınca iyi olacaksan,yapma iyi de olma.

okadar doluyumki acele yazdım kusura bakmayın.
normal zamanda eşimin ailesine gitmedğimiz zaman kendi evimizde mutluyuz.Size en son yaşadığım olayı anlatmak istedim.Daha dün eltimlere gittik ilk olarak eltimin kızı yeni doğan kardeşini sevmek istedi kaynanam öpmeyin şu cocuğu uyuyan bebek öpülmez öpmeyi s... et bakılmaz dedi ama daha 2 dakika önce ben bakmıştım üzerime alındım . daha sonra bebeğin altını değiştirmeye kalktık ben değiştirirken eltim dioki kızının adı nazlı nazlı senden daha iyi değiştiriyo dio ben daha 3 aylık evliğim çocuk görmedim geçen bebeği giydirmeye çalıştım konu geçti küçük kızına yengen daha çocuk giydirmeyi bilmiyor dio ama gülerek bu gibi sert çıkışları var ben mi takıyorum acaba artık her lafları bana mı batıyo anlamadım
Cocugum yokken giydirmesini nasil bilebilirim sen cok giydirdin galiba diye gul sen de.. Evet derse ben dikkatimi kocama verdim canim kusura bakma her sey sirayla de kahkaha at. Ben eltimi boyle alt ettim.
Ayrica cocuga da elini surme, acil degilse.

teşekkür ederim hanımlar.bunlar a yapılacak en iyi şey ilgilenmemek altını değiştirmek çocuğa bakmak falan insanlıktan anlamıyorlar ki.en iyisi karışmamak sinirimi bozmıcam artık.onlarla yaşamyı öğrenicem.gerekirse onlar nasıl soğuk laflı öyle olacağım.
Onlar senin iyi niyetli olduğunu gayetde çok iyi biliyorlar ,ama görmezden geliyor sebebi kıskançlık küçük düşürmek kendilerini daha akıllı becerikli göstermek ama seni eze eze .12 yaşıdaki kızlarınında sana nasıl davrandığını elbette biliyorlar sonuçta aynı ortamdasınız fakat kızı susturmak yerine, duymazdan gelip senin resmen rencide olmana çanak tutuyorlar bu benim görüşüm , kızda bunun bilincinde bu şuna işarettirki başbaşa iken seni bazıları hareketlerin vs.. olumsuz eleştiriliyorsun kızıda yadırgamamak lazım etkileniyor, tepki ile içindekileri böyle sana yansıtıyor inşaAllah zamanla herkes yaptıklarından utanırda seni üzmezler insan gibi davranmayı öğrenirler.. lütfen eşinle konuşun bu edep dışı çirkin hareketlere son versin 12 yaşındaki kız ve eltin vs yoksa eşinde konuşamazsa işin çırkı çıkar

Son düzenleme:
Back
X