Güler yüzlü olmak???

guleryuzlu olmanın enayılık olabılecegını ılk kez okuyorum :D şaşkınım
ben tam aksıne somurtkan ınsanlar ıcın psıkolojık sorunu var heralde normal degıl dıye dusunuyorum normal olan guleryuzlu olmak zaten enayılık bambaska bırsey sız olayı yanlıs anlamıssınız

enayılık karsınızdakının sızı kullandıgını bıle bıle buna fırsat vermek ızın vermek buna devam etmektır guleryuzlulukle ortak hıc bır paydası yok alakasız yanı

Mesafe koymakla posta koymak başka şeyler. benim iş yerimde herkesle aramda bir mesafe vardır bana sulu şaka yapamazlar, onurumu incitecek şeyler söyleyemezler, ezmeye kalkışamazlar, izin vermem. Ama goygoyun alasını çevirir, eğlenir, Güler, birbirimize yardım ederiz. Ayırt et. Süpürme.

Yüzün gülüyor diye enayi neden olasin ikisini nasil birbirine bagladin? Enayilik yapiyorsan enayisindir gülmenle alakali degildir o. Kimse güler yüzlü diye enayi yerine konuldugunu gormedim omrumde. Enayilik yapana enayi diyorlar

Hanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Ben böyleyim. Herkes benim için artıda başlıyor. Amaçok azıyla yola devam ediyorum. :) mutlu olmaya çalışmak gülümsemek benimtercihim. Beni nereye koyacakları onların.

Kimse kimseyi çekemez olmuş bu Dünyada. Bende çok güler yüzlü bir insanım bu yüzden çok tepki alıyorum az gül Mira tanimadiklarina gülme Mira. Arkadaşımla bir yere gittik benim için manevi değeri çok yüksek bir kolye vardı boynumda sevgilim kendi elleriyle yaptı bana garson geldi üstüne şuruplu bir içecek döktü kolyemin bir kısmı açılmaz oldu ben güler yüzle önemli değil sorun yok diyerek garsonu sakinleştirmeye çalışırken arkadaşım bağırmaya başlamıştı. Öğrenciyken bir çok yerde garsonluk yaptım ve Güler yüzümd3n dolayı çok sevilir takdir edilirdim. Güler yüz sadakadır dinimizde. Siz kimin ne dediğini umursamayin su kötü dünyada gülünecek bir şey bulabiliyorsaniz eğer şükrünüzü bilin. Siz önemlisiniz insanların düşünceleri değil. 😊

Hanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Bu yazıyı görünce aklıma lisede bi anım geldi😂tarih dersindeyiz.ben çok güleryüzlü bi insandım.durduğum yerde bile hep gülümserdim.tarih hocası kızım ayağa kalk ne gülüyorsun salak salak dedi.gülmüyorum hocam ben böyleyim dedim ama sırıtıyormuşum farkında değilim.çık dışarı dedi çıkardı😂gülmenin suç sayıldığı bi garip dünyada yaşıyoruz..şimdi o gülüşlerim sadece emojilerde kaldı..ama güleryüzlüden zarar gelmez(fazla lakayıt olmadığı müddetçe tabi) benim kanaatim bu😘

Ben de çok güleryüzlüydüm hep kullanıldım. Şimdi insanlar beni soğuk buluyor ilk etapta ama lafını süzerek konuşuyorlar. Çok güleryüzlü olunca saf damgası yiyorsun genelde.

Ne güzel bir özellik diye düşünürüm, somurtan insanlardan hoşlanmam zaten.. gecen bir dr a gittim, kadın bi güleryüzlü bi pozitifti, enerjisi harikaydı, cok hoşuma gitti bu yönü:))

Back
X