Gülimiğinnn Çeyizleri :))

gülibiğimdeeee açmışş çeyiz topiciğiiii canım benimm herşeyin çok güzeeeeeelll inşallahh mutlulukla aşkla kullanırsınız hepsini canım benimmmmmmm :16::16:

Burcummm bitanemm hoşgeldinn topiğimee aldıkça ekliycem artıkkk çeyizciklerimii :21:

Beğenmene çokk sevindimm daha güzelleri senin olsunn canım arkadaşım :48:

hoşbuldummmmmmmm artık gözümüz gönlümüz açılırrrrr abone oldummm bile sıkı takipçinimm artıkkk:9:

amin canım benimmmmmmmm

gülibiğimdeeee açmışş çeyiz topiciğiiii canım benimm herşeyin çok güzeeeeeelll inşallahh mutlulukla aşkla kullanırsınız hepsini canım benimmmmmmm :16::16:

Sibelimmm canımmmm teşekkür edeerimmm :16:

Sıra sendee artık bebişimm hadi aç bi çeyiz topikçiği sende :23:

Yerimmm ben seniii :109:

İnşallah bigün mutlulukla senin de çeyizlerini tek tek seçicez kuzumm :16:

inşallah bitanemmmmm hep birlikte ....

birazcık alayım bende açacağımmm .o heyecanı günlere bende katılacağımmmmmmmmmm:9::9::9::9:

bebilopcuğummmmmm hakkaten bi ben kaldım gibi topicte :27: :9:
ama amaaa ben ara verdimm inşallah bi hız başlayıncaaaa açıcaaaamm tabisiii :52:

Merakla bekliyorummm çeyizciklerini kuşilopummmm :9::9:

inşallah bitanemmmmm hep birlikte ....

birazcık alayım bende açacağımmm .o heyecanı günlere bende katılacağımmmmmmmmmm:9::9::9::9:

Tamam kuzuşumm seninkini de merakla bekliyorumm kiiiii :21::21:

Benimde merakla beklediğim bir çeyiz topiği :) hayırlı olsun.. herşeyin çok güzel ve uyumlu olmuş güle güle kullan :16:

hayırlı olsun topiğin tatlım hepsi birbirinden guzel askla kullaaan

ama en cok annecigin yadigarlarını begendimmm harikalar :16::16::16:

kuzum kuzum kuzummmm :52:
ben çeyizlerini de yerim seni de yerim amaaaa
hepsi çok ama çok güzel canım benim, zevkli benim arkadaşım :34:
hepsini aşkla kullanın gülinimmm
aynı yerde yaşadığımıza göre ilerde evine geldiğimde ben bu çeyizlerden faydalanabilirim diyorummm :27:

Benimde merakla beklediğim bir çeyiz topiği :) hayırlı olsun.. herşeyin çok güzel ve uyumlu olmuş güle güle kullan :16:

Ayy utandımmm :17:

Çok teşekkür ederimm bitanemm daha güzelleri senin olsunn :16:

hayırlı olsun topiğin tatlım hepsi birbirinden guzel askla kullaaan

ama en cok annecigin yadigarlarını begendimmm harikalar :16::16::16:

Çağlammm teşekkür ederimmm aminnn hepimiz aşkla kullanalım eşyalarımızı inşallahh :16:

Anneciğim sağolsun yıllar önce almış onları ve tek tek paketlemiş kırılmasınlar diye ve gözü gibi koruyarak sapasağlam saklamış bugüne kadar canım o benim ya hepsinden kıymetli onlar benim için

kuzum kuzum kuzummmm :52:
ben çeyizlerini de yerim seni de yerim amaaaa
hepsi çok ama çok güzel canım benim, zevkli benim arkadaşım :34:
hepsini aşkla kullanın gülinimmm
aynı yerde yaşadığımıza göre ilerde evine geldiğimde ben bu çeyizlerden faydalanabilirim diyorummm :27:

Özgeeemmmmmmmmmmmmmmm ben seniiin yorum yapan parmaklarını yeeğğğğğrrrimmmm kiğii :125::38:

Beğenmene çoookk sevindimm kızıl bombamm tabiki de hepsindne faydalanıcaksın sennn hatta o zaman senin yanında küçük minik Özgişlerr olucak :9::emir_bebek::9:

Hepside cok güzel. Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin.

Aminn canım sağol :48:

canım çok güzel çeyizlerin allah tamamına erdirsin mutlulukla kullandırsın:16:

Gülincim herşeyin çok güzel güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kocişinle kullan:16:

hele o aşk kupalarına bayıldımm:nazar:

Ne kadar güzel içten bi dilek bu böyleee :16::16:

Teşekkür edercim canım amiinnn Rabbim hepimize kocişimizle mutlulukla kullanmayı nasip etsin :21:

Back
X