• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülimiğinnn Çeyizleri :))

canım çok güzel olmuş herşeyin. belli ki tek tek emekle alınmış.Rabbim ağız tadıyla kullanmayı da nasip eder inşallah...

canım çok güzel olmuş herşeyin. belli ki tek tek emekle alınmış.Rabbim ağız tadıyla kullanmayı da nasip eder inşallah...

Evett gerçekten emek vererek alıyoruz ama bundan hiç şikayetçi değiliz sevdiceğimle çünkü çokk zevkli bişeymiş çeyiz alışverişi :69:

Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım Aminn :16:

gülmiik gülmiiiikkkkkiiimmm senin gibi renkli bi çeyiz topiğii olmuşş, hepsinii aşk dolu kullaaannn emiii kalpliii çay bardağınıı yediğiiimm :69:

gülmiik gülmiiiikkkkkiiimmm senin gibi renkli bi çeyiz topiğii olmuşş, hepsinii aşk dolu kullaaannn emiii kalpliii çay bardağınıı yediğiiimm :69:

Ayyy minnakım benim çeyiz topiğimeee gelmiişşş yorum yapmııışşşşşş musmutlu oldummm bebeğiimmm :16::16::16:

Teşekkür ederimmm bebelakımmmm :38: Tüm gelincikler ve gelincik adayları aşkla kullanalım çeyizciklerimiziiiiii :54:

bn dha önce bakmşm ztn senn topiğine:9: şu romantik tawadan bnde çk almk istiorm bulamadm piyasada nettenmi aldın sn bnde öle yapcm sanırım annenin witrin takımınada bayıldım!tecerelerinde bnm gbi siyahlı kırmızılı bn mutfağımı siyah kırmızı beyaz yaptm :16:

canım canım kendi derdimden çeyiz topikini görememişim çok utandım şimdik hepiciğini güle güle kulllan :16::16::16:

msjjj tekrarrrrrrrrıııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bn dha önce bakmşm ztn senn topiğine:9: şu romantik tawadan bnde çk almk istiorm bulamadm piyasada nettenmi aldın sn bnde öle yapcm sanırım annenin witrin takımınada bayıldım!tecerelerinde bnm gbi siyahlı kırmızılı bn mutfağımı siyah kırmızı beyaz yaptm :16:

Evet canım internetten aldım tavamı,çoğu şeyimi internetten aldım zaten.

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :16:

canım canım kendi derdimden çeyiz topikini görememişim çok utandım şimdik hepiciğini güle güle kulllan :16::16::16:

Gizitomm utanma kuzucummm benimm kıyamam ben saannnaaa teşekkür ederimm :16:

cevapla tuşuna bastım onalrca cevap gelmiş görmediğim günlerin şerefine gelsinnn :1::1::1:

Hepsi bir birinden güzel, fakat vitrin takımlarına bayıldım...
Maşallah, inşallah herşeyini iyi günlerinde seve seve kullanırsın...
Aşkla dolu bir yuvan olsun... :16:

bnde çoğu şeyimi internetten aldım ama şu romantik tawa ile ilgili çk güzel hayallerim wr :9: senn herşeyin hazırmı beyaz eşyaların falan

bnde çoğu şeyimi internetten aldım ama şu romantik tawa ile ilgili çk güzel hayallerim wr :9: senn herşeyin hazırmı beyaz eşyaların falan

bende hazırlanıyorum kızalr çeyiz için yarim askerden gelince Allahın izniyle evlilik düşünüyoruz :)

bende hazırlanıyorum kızalr çeyiz için yarim askerden gelince Allahın izniyle evlilik düşünüyoruz :)

bzm geldktn snraki seneye olck sewgililiğin cılkını çıkardk nişanlılığnda çıkarcz ewelallah:9: snde ne çeyizler wr bakalım:33:

cevapla tuşuna bastım onalrca cevap gelmiş görmediğim günlerin şerefine gelsinnn :1::1::1:

Canım benim 'msj tekrarı' yorumun bile şeref verdi topiğime gizitocummm :16:

Hepsi bir birinden güzel, fakat vitrin takımlarına bayıldım...
Maşallah, inşallah herşeyini iyi günlerinde seve seve kullanırsın...
Aşkla dolu bir yuvan olsun... :16:

Çokk çokk çokk teşekkür ederim inşallah aşk dolu bi yuvamız olur :16:

Yok canım burda gördüklerin var sadece beyaz eşyalar son anda alınıcak

Ayy tez vakitte kavuşursun inşallah yarinee su gibi aksın size zaman :54:

Back
X