• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülmek

Rinoplasti 1. Ayım gülmekten birşey olur mu kendimi tutamadım baya güldüm 4 5 defa birşey olur mu
canım olmaz dikişler oturmuştur zaten yerine influencer bir kız olmuştu yakınlarda 1.ay kontrolüne gitti doktor rahatca yemeğini ye gül bişey olmaz demiş gerginlik oluyo tabi o dikiş izinde acıyoda illaki tabi genede dikkat et ama o kadardan bişey olmaz merak etme

Ben Salı günü oldum hep gülüyorum valla bişi olmaz inş ama burnum hep tıkalı ağzımdan nefes alıyorum sadece o beni çok zorluyor

canım olmaz dikişler oturmuştur zaten yerine influencer bir kız olmuştu yakınlarda 1.ay kontrolüne gitti doktor rahatca yemeğini ye gül bişey olmaz demiş gerginlik oluyo tabi o dikiş izinde acıyoda illaki tabi genede dikkat et ama o kadardan bişey olmaz merak etme
Hangi influencer ? Çok korktum ya biraz ağrıdı kasıldım birşey olmaz dimi

Rinoplasti 1. Ayım gülmekten birşey olur mu kendimi tutamadım baya güldüm 4 5 defa birşey olur mu
Benim 2. Haftam gülerken kasılıyor bende çok gülmemeye çalışıyorum ama bazen unutuyorum ama doktor aşırı mimik yapmadığın sürece sıkıntı olmaz demişti

Back
X