• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lumpy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
127
7
68
Gaziantep
Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.

Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.

Seni "kariyerimle ezerim haaaa, bak teeee yurtdışlarından bana talep var" imajımı yaratmaya çalışıyor acaba şaşkın ?
Sen niye yalanını alnının çatısına vurmuyorsun ?

Böyle bi konuda yalan söylemeye ne gerek var. Bence bu kötü bişey. Ama sebebii iyi anlamalisin neden yalan soyledi acaba. Açık açık sor

Valla iyi dayanmışsın ben olsam söyler telini de açmazdım yurt dışına gitcem diye hava mı atıyo bi de :KK45:

Seni "kariyerimle ezerim haaaa, bak teeee yurtdışlarından bana talep var" imajımı yaratmaya çalışıyor acaba şaşkın ?
Sen niye yalanını alnının çatısına vurmuyorsun ?

Bende anlamadım ki kendini yüksekte mi göstermeye çalışıyor. Oysa sadece benim gördüğüm kadar. Hem ben kariyeriyle ezebileceği bi insan değilim ki benim de mesleğim var bende çalışıyorum hemde ondan çok daha rahat şartlar altında. Alnının çatısına vururum yalanını ama bana cevap vermekten kaçacak biliyorum hatta dönene kadar aramaz bile alakası yok der kendini haklı göstermeye çalışır.

Sabredebilirsen gelene kadar bekle ozaman. Elbet bir açıklaması vardır. Ben olsam gelene kadar bekler yüzyüze sorardım. Telefonda kaçamak cvplar verebilir yada bir daha aramasa içim içimi yerdi örneğin benim.
Ama tabi yinede sen bilirsin.

Bence erkeklerin askerdeyken sevgililerine güvenmemelerinden kaynaklı bir durumdan dolayı yalan söylemiştir.

Bencede sabret ve bekle,o arada da askerde olduguna dair deliller bul ki inkar edemesin.yuzyuze kivranmasini gormek daha zevklidir:KK39:

Valla iyi dayanmışsın ben olsam söyler telini de açmazdım yurt dışına gitcem diye hava mı atıyo bi de :KK45:

Edepsiz işte. Amacı Ne anlamıyorum ki öyle hava yapmayı da sevmezdi hep bana derdi keşke bu mesleği yapmasaydım çok yoğun bilmem ne. Hasta olurdu doktora bile gidemezdi. Ben överdim kendimi rahatım ben diye bişey demedim ona ama sanırım hata yapıyorum...

acemiliği dubainin neresine çıkmış?:KK59::cool:

Bence erkeklerin askerdeyken sevgililerine güvenmemelerinden kaynaklı bir durumdan dolayı yalan söylemiştir.

Bende ona güvenmem orda arap kızları var aklım almıyor sonuçta yine uzakta bişey yapacaksam yurt dışında olsam da yaparım askerde olsam da. Kendini ezik mi hissediyo askerlik yapınca?

çok komik ve son derece trajik bir durum.
Neden saklama gereği duydu peki?
Siz netten falan tanıştınız da sana askerliğini yaptığını falan mı söyledi yoksa?

Acemiliği dubainin kayseri adlı bi iline çıkmış
valla ne desem hayırlı olsun mu desem geçmiş olsun mu bilemedim.. kayseride olduğunu askerde olduğunu nasıl öğrendiniz

Askerlik yaptığı yere günübirlik gitsen yüzüne vursan bence küçük bi yalanda değil yani bi daha nasıl güvencen

Bende anlamadım ki kendini yüksekte mi göstermeye çalışıyor. Oysa sadece benim gördüğüm kadar. Hem ben kariyeriyle ezebileceği bi insan değilim ki benim de mesleğim var bende çalışıyorum hemde ondan çok daha rahat şartlar altında. Alnının çatısına vururum yalanını ama bana cevap vermekten kaçacak biliyorum hatta dönene kadar aramaz bile alakası yok der kendini haklı göstermeye çalışır.

Heeee şimdi anladım. Senle yarışıyor bu er kişi.
Özgüven sorunu var söyleyeyim sana.
Dubai Prensiyle bile tanıştım derse şaşırma.
:)

Back
X