• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de sorunları var artık bende bunu düşünüyorum yani. Onu çok seviyorum gerçekten seviyorum ama yalan söylediği için ve bende buna göz yumduğum için kendime kızıyorum...

İnşaat mühendisidir kendisi. Zaten kıbrısta okuyup bi kaç ülke de gezdiği için vize işlemler zor olmamıştır onun için. Neden Dubai bilmiyorum neden yalan söyledi bilmiyorum. İş teklifi aldım dedi gitti. Şöyle bi tuhaflık vat gittiği dönem de askerlik celp dönemlerine uymuyor.
askerde olduğundan emin misiniz

Bu erkekler kadınların kendilerinden akilli olduğunu unutup boyle yalanlar söylemeleri yokmu komik duruma dusuyorlar.bence hicbir kadın yalanı anlamicak kadar aptal değil ya arkadaşın yaptığı gibi inanmış gibi yapıyoruz yada bi şekilde gerçeği öğreniyoruz bi söz vardı kadının hissettiği erkeğin emin olduğundan daha doğrudur diye boyle biseydi

İnşaat mühendisidir kendisi. Zaten kıbrısta okuyup bi kaç ülke de gezdiği için vize işlemler zor olmamıştır onun için. Neden Dubai bilmiyorum neden yalan söyledi bilmiyorum. İş teklifi aldım dedi gitti. Şöyle bi tuhaflık vat gittiği dönem de askerlik celp dönemlerine uymuyor.

Çok ilginç valla. Neden böyle bir yalan söyledi bilinmez. 30 yaşında olduğuna göre yüksek lisans falan yapmadıysa asker kaçağı olabilir o yüzden devre kaybıdır celp döneminde gitmez. Utancından söylememiş olabilir mi ?

Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.

çok saçma bir nedenden dolayı çok saçma ama büyük bir yalan söylemiş. askerdeyken bir şey söylemeyin. döndüğünde her şeyi bildiğinizi söyleyin. ama bu insana karşıda temkinli olun bence

30 yaşındaymış ya acaba utandı mı yaa hala askerlik yapmamış biri olarak.Bazı erkekler askere gitmez gitmez sonradan da takıntı haline getirir "Nasıl gideceğim,çevrem ne der?" falan ...o_O Bari bu zamana kadar beklediniz gelsin yüzüne söyleyin.Telefonda derseniz bu seferde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır,tuhaf vallahi.

ehueheu iyiymiş ya :))
Hiç resim falan istemedin mi? Bi selfie yapıp yollasın :)

bende tam bunu yazacaktım. eğerki ben şüphelenseydim ilk işim fotoğraf istemek olurdu.
en olmadı yer bildirimi yapsın canım. dubaide internet cafe varmıdır acep:KK45:

Kötü bir şey yapmamış olabilir ama yalanın boyutu çok büyük bence. Bu kadar kolay yalan söyleyen bir insana bir daha en ufak bir şeyde nasıl güvenebilirsin ki ? Böyleleri güzel de alışkanlık haline getirir yalan söylemeyi. Güven olmayınca o ilişki nasıl yürüyecek ?

Ben asıl şunu merak ettim.Size ne açıklama yapsa onun bu yalanını haklı bulursunuz ki?

askerde olduğundan emin misiniz
Hala aklımda soru işareti var arkadaşları kayseride askerde dedi hiç internete girmemesi telefonu her zaman kullanmaması bunu destekliyor. En yakın arkadaşınında o bedelliden yararlandı mezun olduğu yıl bedelli çıktı demesi ve gittiği zamanın celp zamanına uymaması da olmadığını destekliyor. Ama ben hissediyorum o askerde.

Bu erkekler kadınların kendilerinden akilli olduğunu unutup boyle yalanlar söylemeleri yokmu komik duruma dusuyorlar.bence hicbir kadın yalanı anlamicak kadar aptal değil ya arkadaşın yaptığı gibi inanmış gibi yapıyoruz yada bi şekilde gerçeği öğreniyoruz bi söz vardı kadının hissettiği erkeğin emin olduğundan daha doğrudur diye boyle biseydi

Erkekler bunu unutup kendilerini zeki sanıyorlar işte. Hep çok saf olduğumu söylerdi biraz gözünü aç derdi. Saf olduğum doğru ama ben hissederim ve hislerimin peşinden giderim bunu bilmiyor :)

Back
X