• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulunduğu yerde
bende tam bunu yazacaktım. eğerki ben şüphelenseydim ilk işim fotoğraf istemek olurdu.
en olmadı yer bildirimi yapsın canım. dubaide internet cafe varmıdır acep:KK45:

Bulunduğu yerde internet yokmuş kendisi de çok yoğun olduğu için dışarı çıkıp pek gezemiyomuş :D telefonu da kameralı değildir sanırım çünkü artık whatsapp bile kullanmıyo. Asker adam sonuçta :D

acaba bakaya mı kalmıştı alıp götürdüler?
hani utandı söyleyemedi mi ki?
asker kaçağıydı da yakalandı mı
neden böyle bi yalan söyler ki insan??

Çok ilginç valla. Neden böyle bir yalan söyledi bilinmez. 30 yaşında olduğuna göre yüksek lisans falan yapmadıysa asker kaçağı olabilir o yüzden devre kaybıdır celp döneminde gitmez. Utancından söylememiş olabilir mi ?
İkinci Üniversitesi bu canım ve Türkiyeye döneli yaklaşık 2 yıl olmak üzere. Bilmiyorum belki de asker kaçağıdır...

Bende böyle yapmayı düşü
çok saçma bir nedenden dolayı çok saçma ama büyük bir yalan söylemiş. askerdeyken bir şey söylemeyin. döndüğünde her şeyi bildiğinizi söyleyin. ama bu insana karşıda temkinli olun bence
Bende böyle bişey yapmayı düşünüyorum ama bi yanım onu çok severken diğer yanım uzak durmamı söylüyor o bi yalancı diyor. İç sesim bile farklı farklı şeylee söylüyo...

acaba bakaya mı kalmıştı alıp götürdüler?
hani utandı söyleyemedi mi ki?
asker kaçağıydı da yakalandı mı
neden böyle bi yalan söyler ki insan??
Asker kaçağını bi anda götürmezler mi ama. Bi ay önceden gitme muhabbeti vardı onun. Kendi mi teslim oldu acaba?

Hiçbir açıklama haklı göstermez bu yalanı ben onun mantığını merak ediyorum
Aslında bunu hepbirlikte merak ettik :)))
Ama yalan söyleyen kişiye güven olur mu?İlişki güven olmadan sürer mi?Çünkü bu yalanın ardında belli ki daha derin bir sorun var.

30 yaşındaymış ya acaba utandı mı yaa hala askerlik yapmamış biri olarak.Bazı erkekler askere gitmez gitmez sonradan da takıntı haline getirir "Nasıl gideceğim,çevrem ne der?" falan ...o_O Bari bu zamana kadar beklediniz gelsin yüzüne söyleyin.Telefonda derseniz bu seferde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır,tuhaf vallahi.
Evet 2 aydır biliyorum bekledim daha da beklerim... Bilmiyorum ama bunda utanacak bişey yok ki anlayamıyorum onu.

Bu kadar zaman aylarca beni salak yerine koyup yalan söyleyecek sonra ne yapacagimi mi dusunecegim...

Yalanin ne olduğu mühim değil bu kadar kolay yalan söylemesi mühim olan. Kendini zeka kupu seni de saf sanmasi. Ve bir oyuncu olması bir adamin yaninda olmamam cin yeterli nedenler.

7.aylık ilişkiden beklenir, demekki bir birinizi iyi tanıyamamışsınız.Ve sen nasıl böyle büyük bir yalana göz yumuyorsun hayret:KK64:

Canim kayseride oldugunu biliyorsan arastir telden ara askeriyeyi cok onemli de ama kim oldugunu soyleme kiz kardesiyim annesiyim ablasiyim de telefina gelince de inkar edeck bir pozisyonu kalmaz

Aslında bunu hepbirlikte merak ettik :)))
Ama yalan söyleyen kişiye güven olur mu?İlişki güven olmadan sürer mi?Çünkü bu yalanın ardında belli ki daha derin bir sorun var.

Öğrenince mantığını burda da yazacam. Bilmiyorum sorun ne. Neden bunu yaptı kestiremiyorum...

Bulunduğu yerde

Bulunduğu yerde internet yokmuş kendisi de çok yoğun olduğu için dışarı çıkıp pek gezemiyomuş :D telefonu da kameralı değildir sanırım çünkü artık whatsapp bile kullanmıyo. Asker adam sonuçta :D

yalanını yiyim :) internet yokmuş muş.
tek ayak üzerinde kırk yalan atıyor. bu adama güven olmaz diyim sana.
ailesine ulaşma imkanın yokmu. kendin arayamasan bile, erkek birine aratsan onlar söyler nerde olduğunu.

tuhaf olan şu hadi size yalan söyledi gitti sizin bunu bi şekilde sosyal medyadan filan duyacağınızı hiç düşünemedi mi?
sonuçta arkadaşları filan biliyodur demi. hiç kimse mi bilmiyor durumu?

Bana Dubai'den Dubai kayısısı getir de. (Dubai'nin nesi meşhur bilmiyom)
Bakalım o zaman n'apıcak, hah. :KK62:

(harbiden ne saçma bi olay lan, espriye vurmadan yorum yapamadım yani)

Canim kayseride oldugunu biliyorsan arastir telden ara askeriyeyi cok onemli de ama kim oldugunu soyleme kiz kardesiyim annesiyim ablasiyim de telefina gelince de inkar edeck bir pozisyonu kalmaz
Canım hangi bölükte vs olduğunu bilmediğim için ulaşamadım. Şimdi de kayseride mi onu bile bilmiyorum.

tuhaf olan şu hadi size yalan söyledi gitti sizin bunu bi şekilde sosyal medyadan filan duyacağınızı hiç düşünemedi mi?
sonuçta arkadaşları filan biliyodur demi. hiç kimse mi bilmiyor durumu?
Hiçbir arkadaşı bilmiyor sadece iş yerinde ki arkadaşları biliyor onları da pek tanımam ben. Bi de en yakın arkadaşı biliyor o da söylemez zaten. Bu öğrenilmeyecek bi yalan değil ama. Anlamayacağımı düşündüğü için kendisi bu kadar aptal olmalı.

e sizi aradıgında nasıl bir numara cıkıyor? yurt dısı olup olmadıgınızı anlayabilileceginizi tahmin etmiyormu

Bu kişiyle hala neden konuşuyorsun ve hala nasıl kale alabiliyorsun anlamıyorum.Bildiğin bu yalanın altında ezilmişsin.Harbi kadın olun biraz.yalan ortadaysa tak diye vur yüzüne gitsin.
Gercekten seviyorsun ki hala bu adamla evlilik umudun varki sen konuşmaya tahammül edip yalanı devam ettiriyorsun.
Önrümde bu kadar salak yerine koyulmak da görmedim.
Buna dayanmaya seni mecbur eden ne?

Güzel arkadasım bu adamla değil evliliğe markete bile gidilmez.Uzatmanın sebebi ne..

Bi oyunlar ..nasıl söylesemler ..ortaya nasıl cıkarsamlar..Kız seni niye kıvranıyorsun ki bırak o kıvransın.. Te allahım ya

Back
X