Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an internetten öğrenebilirsiniz.
Böyle konularda çok merak ediyorum, cidden bu hiç aklınıza gelmedi mi?
Kimse size şu şekilde öğrenebilirsin, demedi mi?
Yani bu o kadar basit bir durum ki, en dolaylı yolla bile öğrenmeniz 2-3 saatinizi alır. Öğrenmek mi istemiyorsunuz acaba?
canım yurtdışına çıkan biri seni telefondan aradığı zaman numara daha farklı çıkıyor. bunu ona hatırlatabilirsin. yurtdısındasın ama hala tr de gibi numara görünüyor diyebilirsin.
Erkekler askere gidince kizlar cok uzuluyor ya..
Acaba askim uzulmesin diye ince dusunceli bir erkek olabilir mi..
Yok yeaa bu dedigime ben bile inanmadim ya neyse![]()
Nasıl çıkıyor peki numara?
her ülkenin ayrı kodu var Türkiye de +90 mesela dubaide de ornek verıyorum +950dir
Zaten öğrendim yaa bi arkadaşımla ailesine sordurdum az önce gerçekten askerdeymiş. Gerçeklerle yüzleştim ve ne diyeyim ki berbat bi haldeyim
İyi de bu öyle ekmek almaya gidiyorum gibi bir şey değil ki? Ciddi mi düşünmüyor? Hiç mi askerlik konusu açılmayacak sen varken? Bana inanılmaz saçma geldi bu durum. Acaba şöyle bir şey olabilir mi diye düşündüm.
Sevgilimin arkadaşları askere gittiğinde geride kalan kız arkadaşları daima onları aldatmış, arkalarından iş çevirmiş. Sürekli askere gideceği zamanı düşünüp üzülüyor. Asker psikolojisi sanırım bu. Bu psikolojiden dolayı yapmış olabilir. Bence bu konuyu ciddiye alıp gelene kadar yüzüne vurma. Geldiğinde mutlaka bir açıklama yapacaktır.
Canim dediğim gibi çocuğa beni arıyorsun yurtdışında olduğunu söylüyorsun ama tr kodlu numara diyebilirsin. Neden saklar ki bir insan askerde olduğunu bu gurur verici birsey
Görev yeri sıkıntılı bir şehir miErkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.
Çok ilginç yaa sevgilinle yüzleşince açıklamasını bize de söyler misin çok merak ettim
Bi de kadınlar anlaşılmaz derler olaya bak sanki eşşek traşıyla dönünce anlamıcaksın da
Aa bence Aaaşkıımm süüpriiz dubaiye kampanyalı bilet buldum hemen aldım haftasonu ordayım de telefonda ahaaahhah![]()
Neresi olduğunu bilmiyorumGörev yeri sıkıntılı bir şehir mi![]()
Sıkıntılı bir noktaysa belki üzülmenizi istememiştir bu tipler ailelerine dahi görev yerini farklı bir şehir olarak söylerlerNeresi olduğunu bilmiyorum
Telefon operatörlerini arayıp sordun mu?
Gitmeden bi ay önce söylemişti iş teklifi falan aldım diye zaten o zaman gideceği yer belli olmamıştır. Sonra da devam etti işte yalana. Acemi birliğe kayseriye gitti ondsn eminim ama şimdi nerde bilmiyorum.Sıkıntılı bir noktaysa belki üzülmenizi istememiştir bu tipler ailelerine dahi görev yerini farklı bir şehir olarak söylerler![]()