• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu an internetten öğrenebilirsiniz.

Böyle konularda çok merak ediyorum, cidden bu hiç aklınıza gelmedi mi?

Kimse size şu şekilde öğrenebilirsin, demedi mi?

Yani bu o kadar basit bir durum ki, en dolaylı yolla bile öğrenmeniz 2-3 saatinizi alır. Öğrenmek mi istemiyorsunuz acaba?

Ne yalan söyleyeyim bi süre gerçeklerden kaçtım. Kayseri askerlik şubesini bi defa aradım sadece onda da ulaşamadım tekrar denemedim. Şimdi kim bilir nerde? Ama ben doğrularla yüzleşmekten korktum. Ama artık öyle değil sindiremiyorum olanları. Hala korkuyorum ama aklımdan çıkmıyor

Erkekler askere gidince kizlar cok uzuluyor ya..
Acaba askim uzulmesin diye ince dusunceli bir erkek olabilir mi..
Yok yeaa bu dedigime ben bile inanmadim ya neyse:KK53:

Onun bu kadar ince düşünceli olması imkansız :D yine de ben üzülseydim de yalan söylemeseydi...

her ülkenin ayrı kodu var Türkiye de +90 mesela dubaide de ornek verıyorum +950dir

Zaten öğrendim yaa bi arkadaşımla ailesine sordurdum az önce gerçekten askerdeymiş. Gerçeklerle yüzleştim ve ne diyeyim ki berbat bi haldeyim

İyi de bu öyle ekmek almaya gidiyorum gibi bir şey değil ki? Ciddi mi düşünmüyor? Hiç mi askerlik konusu açılmayacak sen varken? Bana inanılmaz saçma geldi bu durum. Acaba şöyle bir şey olabilir mi diye düşündüm.

Sevgilimin arkadaşları askere gittiğinde geride kalan kız arkadaşları daima onları aldatmış, arkalarından iş çevirmiş. Sürekli askere gideceği zamanı düşünüp üzülüyor. Asker psikolojisi sanırım bu. Bu psikolojiden dolayı yapmış olabilir. Bence bu konuyu ciddiye alıp gelene kadar yüzüne vurma. Geldiğinde mutlaka bir açıklama yapacaktır.

Zaten öğrendim yaa bi arkadaşımla ailesine sordurdum az önce gerçekten askerdeymiş. Gerçeklerle yüzleştim ve ne diyeyim ki berbat bi haldeyim

Canim dediğim gibi çocuğa beni arıyorsun yurtdışında olduğunu söylüyorsun ama tr kodlu numara diyebilirsin. Neden saklar ki bir insan askerde olduğunu bu gurur verici birsey

İyi de bu öyle ekmek almaya gidiyorum gibi bir şey değil ki? Ciddi mi düşünmüyor? Hiç mi askerlik konusu açılmayacak sen varken? Bana inanılmaz saçma geldi bu durum. Acaba şöyle bir şey olabilir mi diye düşündüm.

Sevgilimin arkadaşları askere gittiğinde geride kalan kız arkadaşları daima onları aldatmış, arkalarından iş çevirmiş. Sürekli askere gideceği zamanı düşünüp üzülüyor. Asker psikolojisi sanırım bu. Bu psikolojiden dolayı yapmış olabilir. Bence bu konuyu ciddiye alıp gelene kadar yüzüne vurma. Geldiğinde mutlaka bir açıklama yapacaktır.

Beni sevdiğine ve ciddi olduğuna emindim ta ki bu yalanı ortaya çıkana kadar. Aldatılmaktan ve terkedilmekten çok korkuyo zaten bunu da biliyorum hatta gitmeden önce ki gün defalarca sordu bana beni bekleyecek misin diye. Ama düşünsene böyle bi yalanla beni 6 ay boyunca kandırmış olacak yani kandırdığını sanacak. Bu benim için ağır bişey çok kırgınım evet ama dönene kadar bekleyecem zaten az bi zaman kaldı bu kadar bekledim biraz daha beklerim. Dönünce itiraf edecek mi bakalım. Belki de bu defa korkusundan itiraf edemez. Öyle olursa da ben itiraf ettiririm.

Canim dediğim gibi çocuğa beni arıyorsun yurtdışında olduğunu söylüyorsun ama tr kodlu numara diyebilirsin. Neden saklar ki bir insan askerde olduğunu bu gurur verici birsey

Haklısın çok iyi bi delil aslında bu. Bende anlamıyorum ki neden sakladığını yani nasıl saçma bi düşüncedir bu nesini saklıyosun. Kendime çok soruyorum bu soruyu ama bulamıyorum bi cevap. Gelince bu ilişkiyi bitirmeyi düşünüyorum...

Çok ilginç yaa sevgilinle yüzleşince açıklamasını bize de söyler misin çok merak ettim:KK57:

Bi de kadınlar anlaşılmaz derler olaya bak sanki eşşek traşıyla dönünce anlamıcaksın da:KK67:

Aa bence Aaaşkıımm süüpriiz dubaiye kampanyalı bilet buldum hemen aldım haftasonu ordayım de telefonda ahaaahhah:KK53:

Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.
Görev yeri sıkıntılı bir şehir mi :110:

Çok ilginç yaa sevgilinle yüzleşince açıklamasını bize de söyler misin çok merak ettim:KK57:

Bi de kadınlar anlaşılmaz derler olaya bak sanki eşşek traşıyla dönünce anlamıcaksın da:KK67:

Aa bence Aaaşkıımm süüpriiz dubaiye kampanyalı bilet buldum hemen aldım haftasonu ordayım de telefonda ahaaahhah:KK53:

Yüzleşince dert yanarım zaten size :( geldiğinde hemen karşımada çıkmaz sakal bırakır öyle gelir bilet buldum meselesi boş ailemin izin vermeyeceğini bilir.

Sıkıntılı bir noktaysa belki üzülmenizi istememiştir bu tipler ailelerine dahi görev yerini farklı bir şehir olarak söylerler :110:
Gitmeden bi ay önce söylemişti iş teklifi falan aldım diye zaten o zaman gideceği yer belli olmamıştır. Sonra da devam etti işte yalana. Acemi birliğe kayseriye gitti ondsn eminim ama şimdi nerde bilmiyorum.

Her yorumu okudum bisey kacirmiyim diye.
Allah allah. Nasil bi sebep olabilirki

cok acayip biri espiri anlayisi hep böyle midir sevgilinizin?
ya da hava atiyor?
askere gitmek neden saklanilcak bi durum olsun :S

Back
X