- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Gülşenden iyiyim yeşil gözlüyüm falan![]()
onda ne var yahu benim de gözlerim renkli
ki renkli göz aslında pigment eksikliğinden gelir
vücudumuzun bozuk bir parçasıdır yani
çok da şeetmemek lazım
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülşenden iyiyim yeşil gözlüyüm falan![]()
Ben çirkin dedim anlamıyorsun sanırımGülşen den güzelim diyorsun ya hani![]()
İlla mütevazi çizgimden çıkartıp, hava attıracaksın şimdi bana yaaEmel sayına benzeyen varmıhadi hodri meydan
En Avrupai en farklı ?? Benziyeniniz varmı ?
tmm kabul ettik Gülşen çok çirkin bir kadın.konu kapanabilirrrr![]()
Lenste var senelerce yeşil gözlerle dolaştım sayesindeonda ne var yahu benim de gözlerim renkli
ki renkli göz aslında pigment eksikliğinden gelir
vücudumuzun bozuk bir parçasıdır yani
çok da şeetmemek lazım
:)
Sen o kadına çirkin diyorsan sanırım pek bir vizyonun yok giderin yok acjjkkBen çirkin dedim anlamıyorsun sanırım![]()
sitede güzellik yarışması mı düzenlense hepimiz güzel olduğumuzu iddia ediyoruz ya ben de dahil hodri meydannnnİlla mütevazi çizgimden çıkartıp, hava attıracaksın şimdi bana yaa![]()
Emel sayın kendini sizin onu beğendiniz kadar beğenmiyordur eminim.Emel sayın gibi kız varmı sitede ? Orjinal buyursun gelsin güzelliğiyle bana hava atsın
Sen o kadına çirkin diyorsan sanırım pek bir vizyonun yok giderin yok acjjkk
yav niye sana hava atsın derdi ne neden niçin amaç ne?Emel sayın gibi kız varmı sitede ? Orjinal buyursun gelsin güzelliğiyle bana hava atsın
Bende güzelim özgüvenliyim hodrı meydansitede güzellik yarışması mı düzenlense hepimiz güzel olduğumuzu iddia ediyoruz ya ben de dahil hodri meydannnn![]()
sitede güzellik yarışması mı düzenlense hepimiz güzel olduğumuzu iddia ediyoruz ya ben de dahil hodri meydannnn![]()
Ben de onu beğenmiyorum hadi hodri meydanEmel sayın gibi kız varmı sitede ? Orjinal buyursun gelsin güzelliğiyle bana hava atsın
yav niye sana hava atsın derdi ne neden niçin amaç ne?
+10000000000000fotosunu koysun da güzel görelim kıskançlıktan ölelim istiyor bence
ısrar edelim koysun
hahaha
AhahahahahhahaBen de onu beğenmiyorum hadi hodri meydan![]()