Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben korkarım çünkü cildim hassas kızarır limondan zaten salı günü cildiyeye gidicem onun vereceklerine bakarak kendimce yaptığım uygulamları rafa kaldırıcam ve ondan sabun tavsiye etmesini isticem artık sabunum bir işe yaramıyor ben sende cildin hassas ise limon kullanma çok yakar yada sadece sivilce olan yere kullan canım
Ben korkarım çünkü cildim hassas kızarır limondan zaten salı günü cildiyeye gidicem onun vereceklerine bakarak kendimce yaptığım uygulamları rafa kaldırıcam ve ondan sabun tavsiye etmesini isticem artık sabunum bir işe yaramıyor ben sende cildin hassas ise limon kullanma çok yakar yada sadece sivilce olan yere kullan canım
Kızlar tarifi şuan okudum şey sorucam biliyosunuzdur belki sizde.bana eczaneden içinde gülsuyu olan eczacilarin kendi hazirladiklari bi karişim var adi ne bilmiyorum onu vermislerdi.onla pudrayi kariştirsam olur mu acaba😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi