Gülün Diye Yazacağım

Benim gibi var nı diyordum ama varmış
Benimde iğrenç duygusallıkta dizi izlediğim akşamlarda eşim bilgisayarında açar diablo oynar, sonra sıkılır senin eşin gibi ekipçe olmasa da oyun oynar... gözümün önünde olduğu için hiç sorun etmem... yeter ki başka oyunlar karıştırmasın

Vallahi benim eşim de çok oyun oynar asla eslinden düşmez sadece sofrada eline almaz oda 5 dakika sürüyor yemek yemesi. Bazen yardim istiyorum sesleniyorum oralı bile değil o kadar giriyor ki oyuna!!

Yalnız çok iyiydi sabah sabah ilaç gbi geldi kabul

Burda gelip hiç gülmedim komik değil bağımlısı olmuş yazan arkadaşlar konu sahibi bunu kabul etmiş sizi bağlayan ne var eşiyle barışık bunu siz dert edebilirsin fakat bayan gayet doğal karşılamış ve karışmıyor

Burda insanları gazlamayın

Benim 6 yasindaki yegenim o sekilde oynuyor böyle konferanslı falan bazen görüyorum koca koca adamlarla oynuyor bunlar nasıl adam parmak kadar cocukla oyun oynuyor diye düsünüyordum demekkk seninki gibi adamalarmıs

İşte bu cidden bombaymış

Ahahhasssjshw sesli guldum. Guldum cunku ayni modelin bir dusuk versiyonu bende var. Crims oynuyor. Wp gruplari filan var. Bir gun evli barkli cocuklu adamsin utanmiyormusun ergenlerle oyun oynamaya dedim. Demez olaydim meger hepsi evli barkli adamlarmis

Ay çok tatlısınız
Benimki 50’ye yaklaştı hala telefon oyunları oynuyor. Bazen tepem atıyor tam bir şey diyeceğim ama adam hiçbir işini ihmal etmiyor. Evde veya dışarıda yemek yerken ve kahve içerken oynamaz, muhabbetimizi ederiz. Bir de futbol maç ve yorumlarını seyrederken oynamaz. Uykusundan da fedakarlık yapmaz oyun için, gecelemez.
Bırakın oynasın çocuk, büyüyünce bırakır

Bizim ergenusta oyle bazen sinirlenip masaya falan vuruyor cok guluyorum..normaldede hic boyle biri degil futbol bile izlemez o derece uzaktir boyle seylere.ama bi oyun sevdasi varki sormayon gitsin.tabi sizinki kadar degil bos zamanlarinda oynar o kadarm

Peki neden “Bir Derdim Var” bölümüne açmış?

Ayrilmadan once uyarmayi denediniz mi? Once guzellikle soyleyin. Bir donem oyundan dolayi cevap alamiyordum. Bu durumun/davranisinin beni uzdugunu anlattim. Guzellikle olmazsa çemkirik de işe yarayabilir. Baktin olmuyor sen oyunlarina ben yoluma diyebilirsin. Simdi yenilme pahasina da olsa cevap yazar:)) Beni ve cocugumuzu ihmal etmiyor , o nedenlw sorun yok.

Cocuktan once katiliyordum fakat saat 9dan gecw 3 e kadar katilmam mumkun degil.

Karışmıyorum. Tesekkur ederim.

Hahaha işi ilerletms sizin eş :) benim eşim de çok oyun oynar, bir ara Pokemon meşhurdu telefonu alıp geziyordu, oyunda istasyonlar varmış , birşeyler topluyormussun orda , onları almak için gezinin duruyordu elinde telefon :))
Benim hiç hoşuma gitmez bu durum ama ne edek zamane kocalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…