Seni yeni gelin :) bende 25 yaşında 4 aylık evliyim :)Aynen ama bende biraz paniğim, yetişmeyecek, güzel olmayacak düşüncesiyle pek dikkat etmiyorum, henüz 1 aylık evliyim ama hergün bi vukuatım olur :)
kesinlikle denemelisin.hem besleyici hem tadı güzel :)Ne güzel, bende mutfakla uğraşmayı çok seviyorum özellikle farklı lezzetleri tatmayı, tattırmayı.. Mercimek salatasını denemek istiyorum merak ettim açıkcası :)
Bişey sorabilir miyim bu kırmızı biberleri kışın da kullanmak için yaptığınız bir yöntem var mı yani közleyip buzluğa atmak vs olabilir mi acaba? ben konserve şeklinde kavanoza koymuşlardı öyle görmüştüm, tadı inanılmaz güzeldi, öyle yapmak istiyorum ama bi fikrim yok
afiyet bal şeker olsun :)hmm tamamdır kayınvalidemlerin bahçesinden topluyor, eşime mangal yaktırıyor közlettiriyorum sonrada kavanozaaa:) çok teşekkür ederim
teşekkür ederim :):)sayfanız hayırlı olsunn
Teşekkürler en kısa zamanda katılırım :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaratıcı-tabak-süslemeleri-ile-kahvaltı-masaları.749963/#post-36707027
Yarışmamız başlamıştır bekliyoruz hanımlar
2 Güne kadar ekleyeceğimHayırlı olsun topiğin canım hepsi harika ellerine emeğine sağlıkHer zaman takipte olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?