- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.461
Demi kanadigina gore yirtilma oluyo yoksa kan gelmezSakarya ve Manolya nın da bildigin o şekilde duruyor muydu acabaBogazmanzarasi eger oyle duruyorsa nasıl da kanıyo ozmn yani kanadığına göre de bir yer yırtılıyor mantiken
Acaba biz mi yanlış biliyoruz bekli de tamamen açılmıyordur yaniOranin tamamen acilmasi lazim onceden oyle olmustu degilmi bilemedim bende ya
Cnm sen ne zmn kontrole Gideceksin belki yapı gereği öyledir belki de tutmuştur zatenkızlar selam beni durum galiba vahim benimki mi olmadı yoksa anatomik yapımdan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende bir anormallik var
Ne gibi cnm anormallik. Zaten tam şekli 2 3 ayda almıyor muydu burda öyle okumustumkızlar selam beni durum galiba vahim benimki mi olmadı yoksa anatomik yapımdan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende bir anormallik var
Hayirli kandiller hepinize canim Rabbim sıkıntılrimizi gidersin dualarimizi kabul etsin insallahHerkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş dualarda buluşmak dileğiyle
Canim panik yapma tam anlayamadm ama sonucta doktor bilir dogrusunu. Ne zaman kontrole gitceksin? Kimininki yapidan degisik durabiliyokızlar selam beni durum galiba vahim benimki mi olmadı yoksa anatomik yapımdan mı böyle oldu bilmiyorum ama bende bir anormallik var
Amin cnm sanada hayırlı kandillerHerkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş dualarda buluşmak dileğiyle
hayırlı kandiller kontrole belli değil yarın 6 haftam olacak
benim alt kısımda delik varhayırlı kandiller herkese
canım nasıl bi anormallik var ne gibi mesela
Gecekuşunun bahsettiği gibi mi canımbenim alt kısımda delik var
onu bilmiyorum işteGecekuşunun bahsettiği gibi mi canım
Altta dikiş oluyo ya cnm flebin birleştiği yerde uzunlamasına o yok mubenim alt kısımda delik var
Panik olma canım dur bi bakalım kontrole kadar minik bir şey mionu bilmiyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?