- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.481
Canim o kadar cok baktimki diktirmeden yaptranlarinkine ordan az cok anliyoruz tabiki bi doktor gibi olamaz.Kızlar siz nasıl anlıyorsunuz gariplik olduğunu ya da olmadığını ben hala açıp bakamıyorum hep birleşik duruyo bacaklarım
Kuzum bende bakayım diye uğraştım işlemden önce hiç goremedim sonra bıraktım ama benim Çok dardı galiba ondan da olabilir şimdi baksam zaten yine anlamam of bitseydi şu dertCanim o kadar cok baktimki diktirmeden yaptranlarinkine ordan az cok anliyoruz tabiki bi doktor gibi olamaz.
İnsallah bitecek sizinde canim bitecek..Kuzum bende bakayım diye uğraştım işlemden önce hiç goremedim sonra bıraktım ama benim Çok dardı galiba ondan da olabilir şimdi baksam zaten yine anlamam of bitseydi şu dert
Amin cnm inş sabahtan beri ağlamaklıyım içim cok kötü hele boyle günlerde daha suçlu hissediyorum hep kendimi Aşlah yüzümüze baksın gülsün inşİnsallah bitecek sizinde canim bitecek..
Kizlar bu arada aman diyim dikkat edin telefonunuzda hicbisey birakmayin ya hatta formtlayin ben az daha yakalaniyodum gecenlerde hala onun korkusu üstumde elimden telimi alinca ürperiyorum resmen. Su okul bitsin lazim olan notlar falan gider die formatlayamiyorum. Hemen sifirlicam..Allahim huzurlu bi yuvamiz olsun hepimziin insallah kimse bozamasin o kadar emek veriyoruz. Mübarek gecenin yüzu suyu hürmetine bize yardim etsin
Bu meseleden dolayi mi aglamaklisin kuzum üzme kendini bizim hatamiz bu günahimiz Allah affetsin napalim olanla ölene çare yokAmin cnm inş sabahtan beri ağlamaklıyım içim cok kötü hele boyle günlerde daha suçlu hissediyorum hep kendimi Aşlah yüzümüze baksın gülsün inş
Amin hepimizi affetsin inş evet bu konu maalesefBu meseleden dolayi mi aglamaklisin kuzum üzme kendini bizim hatamiz bu günahimiz Allah affetsin napalim olanla ölene çare yok
canım benim makatla birleşen kısımda var delik ama dikiş yok dikiş izi yok yani anlamadım pekAltta dikiş oluyo ya cnm flebin birleştiği yerde uzunlamasına o yok mu
altta dikiş var ama delik de var küçük bir delikAltta dikiş oluyo ya cnm flebin birleştiği yerde uzunlamasına o yok mu
canım benim artık bir buçuk ay oldu yani kendim baktımKızlar siz nasıl anlıyorsunuz gariplik olduğunu ya da olmadığını ben hala açıp bakamıyorum hep birleşik duruyo bacaklarım
Hayirli kandiller canlarim allah bu güzel günde bütün dualarinizi kabul etsin duaya actiginiz ellerinizi geri cevirmesinHerkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inş dualarda buluşmak dileğiyle
Canim yapisina gore yapiyolar altta delik birakmistir belki canimcanım benim artık bir buçuk ay oldu yani kendim baktım
Amin amin amin canimKandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar :)
Canim acip bakmayin zaten ya biz 6 haftamiz tamamlaninca bakiyoduk zaten doktor asla acip bakmayin diyede tembih ediyoKızlar siz nasıl anlıyorsunuz gariplik olduğunu ya da olmadığını ben hala açıp bakamıyorum hep birleşik duruyo bacaklarım
en iyisi bi dr a göster cnm turgay hocaya gidemezsendw emin olursunaltta dikiş var ama delik de var küçük bir delik
Yok cesaret edip bakamam zaten canım da merak etmiyo değilimCanim acip bakmayin zaten ya biz 6 haftamiz tamamlaninca bakiyoduk zaten doktor asla acip bakmayin diyede tembih ediyo
Sabret az daha canımYok cesaret edip bakamam zaten canım da merak etmiyo değilim
Canım benim daha önce tutmadıgı için kalın yaptı sanırım çünkü tutmayanlarda kalın dikiyo ama ben ona illa kalın dik demedim ama operasyon sonrası taş gibi oldu falan dedi baksana siz ne kadar sorun yaşamışsınız ya ben daha kötüsünü yaşarsam ya hiç açılmazsa. Biz mutlu olalım derken akıl saglıgımızdan olduk oluyoruz o kadar mutsuzum ki evlenecek insan heycanlı olur hevesli olur bende hiçbiri yok tek hissettiğim korku ve evlenmemek daha mı hayırlı olur onu düşünüyorum nişanı atabilirim bi sebebten bu korku beni esir aldı çünküCanim niye öyle bisey diyip bide üstüne hala kalin dikmeye devam ediyoki o zaman? Ince mi yapamiyomus ne aciklama yapti
Sakin olmalısın bence. Herkes bir şekilde kurtuldu sen de kurtulacaksın. Eğer açılması imkansız olsaydı yapmazdı bence. İleride daha büyük sorunla karşılaşacağını bile bile bunu yapması insanlık dışı olurdu. İyileş bi önce. Sonra kontrolde bu yırtılmaz düşüncesi olursa zaten ona göre bi müdahale yapar bence. Belki açıklık olarak biraz fazla bırakmıştır kalın olduğu için ve öylelikle yine giriş mümkün olur. Hem aşırı dar hem kalın dikmemiştir. Rabbim yolunu, yolumuzu açık etsin.Canım benim daha önce tutmadıgı için kalın yaptı sanırım çünkü tutmayanlarda kalın dikiyo ama ben ona illa kalın dik demedim ama operasyon sonrası taş gibi oldu falan dedi baksana siz ne kadar sorun yaşamışsınız ya ben daha kötüsünü yaşarsam ya hiç açılmazsa. Biz mutlu olalım derken akıl saglıgımızdan olduk oluyoruz o kadar mutsuzum ki evlenecek insan heycanlı olur hevesli olur bende hiçbiri yok tek hissettiğim korku ve evlenmemek daha mı hayırlı olur onu düşünüyorum nişanı atabilirim bi sebebten bu korku beni esir aldı çünkü
Hoşgeldiin canım ben de bi değişim değişiklik yok canım bıraktığın gibiyim :) sen nasılsınkızlar napıyorsunuz yaa ben uzun zamandır gırmıyordum baya bırsey konussmussunuz M Masalruya6 sakin ol canım ınsalalh bırsey olmamıstır o psıkolıjı farklı anlayabılıyorum senı cok haklıısnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?