- 10 Ekim 2014
- 32.911
- 148.409
- 798
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
İnşallah bir an önce bitsin şu pandemi. Sürekli yaşayanlar nasıl dayanıyor
Sorma kardeşimsürekli bir arada olanlar nasıl dayanıyor
Gulmekten karnima agrilar girdiCare bulunmazsa o tiiz guluse, kurdesen olma ihtimalin var. Hemen care arayıp bulman lazım.
Dortyuzdort ile agzını yapıstırabılırsın mesela.
Ne yapabilir ki baska ya da diksinGulmekten karnima agrilar girdi
hahaa çok tatlısın. Bir kaç güne gidecek ama psikolojim bozuk diyip duruyor. Panik atak oldum diyor. Kıyamıyorum da bi taraftan ama susmuyorPandemi bitene kadar gitmeyecek mi?
Bir an önce bitmeyecek bu pandemi valla yerinde olsam evine gonderirdim. Şu halde sadece gülmesine uyuz oluyorsan iyi durumdasin merak etme
Allah iyiliginizi versin ya ne iyi gelinsinizBenimde
Aynen öyle düşünmeye çalışıyorum, kıyamıyorum da ama sürekli konuşması gıcık ediyor. Allah sürekli bir arada yaşayanlara yardım etsin.Insan annesine dahi gıcık olur şeytan uğraşıyor işte ..şöyle düşün .. sürekli kendine yaptığı iyilikleri hatırlat ve yaşlı olduğunu ölümlü dünya oldugunu vs :)
hahaa çok tatlısın. Bir kaç güne gidecek ama psikolojim bozuk diyip duruyor. Panik atak oldum diyor. Kıyamıyorum da bi taraftan ama susmuyor
Anlıyorum seni ama sürekli kendini telkin et kalbin yumuşar elbette arada birAynen öyle düşünmeye çalışıyorum, kıyamıyorum da ama sürekli konuşması gıcık ediyor. Allah sürekli bir arada yaşayanlara yardım etsin.
Sorma o gülüşü duyunca bi sıcaklık sarıyor beni. Tepemden ateşler çıkıyorAllah iyiliginizi versin ya ne iyi gelinsinizkadina kapinizi acmissiniz valla buyuk cesaret
Evde oglumla yalnizim iceriden tarif ettiginiz modelde bir gulme sesi geldigini hayal ettim de tuylerim urperdi valla billaSuzan Avci gibi kaynana o ne be ahahaha
Yalnızlıkta kotu ya, yalnızım bende. Telefonla konusmazsam kendı sesimi özlüyorum. Ne iftarı keyifli ne sahurum. Saatlerde gecmiyor hıc. Iste benim stilim all star kavgaları izlemekten cıgerım soldu. İzleyecek film bulamıyorum nerdeyse hepsını ızlemısım.Valla ben kendim delirdim karantinada hiç kaynana psikolojisine aciyacak durumda degilim o yuzden.Çekemezdim kimseyi evde.
arada bir ajajhsAnlıyorum seni ama sürekli kendini telkin et kalbin yumuşar elbette arada bir
İnşallah canm bir an önce hayatlarımıza geri döneriz. Yalnzlkta zor haklısın. Netflix var mı? Güzel belgeseller var.Yalnızlıkta kotu ya, yalnızım bende. Telefonla konusmazsam kendı sesimi özlüyorum. Ne iftarı keyifli ne sahurum. Saatlerde gecmiyor hıc. Iste benim stilim all star kavgaları izlemekten cıgerım soldu. İzleyecek film bulamıyorum nerdeyse hepsını ızlemısım.
En guzel Hersey bitse ve hayatlarımıza geri donsek
Hepsini izledim ya suc belgesellerıne sarmıştı orda da malesef en son dun bıtane ızledım baska kalmadı. Varsa aklında onerıler alırım?İnşallah canm bir an önce hayatlarımıza geri döneriz. Yalnzlkta zor haklısın. Netflix var mı? Güzel belgeseller var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?