Saç Rengi ve Saç Boyama Gümüş rengi veya gri renkli boyalarla turuncumsu renklere son.

benim 1 karış filan koyu sarı altları da platin renk farkını braz da olsun kapatmak için 12.1 aldım bide koleston 0.11 yogun küllü %12lik oksidan kullanıcam ama karar veremedim önce 12.1le boyayıp üstüne 0.11 le cila mı atsam yoksa karıştırsam mı krar veremedim

benim 1 karış filan koyu sarı altları da platin renk farkını braz da olsun kapatmak için 12.1 aldım bide koleston 0.11 yogun küllü %12lik oksidan kullanıcam ama karar veremedim önce 12.1le boyayıp üstüne 0.11 le cila mı atsam yoksa karıştırsam mı krar veremedim
anladım.dipleri uçlarına göre turuncu duruyor.bence önce 12.1 lik olanı 12 lik oksidanla boya.sonra tekrar 0.11 le boya ama oksidan 9 luk olsun açık oksidan turunculuğu pek kapatmıyor.hatta yarı yarıya 6 lık ve 9 luk oksidanı karıştırırsan daha iyi olur.ama uçlardaki gibi platin olmaz.ama o rahatsız edici turunculuk gider.

anladım.dipleri uçlarına göre turuncu duruyor.bence önce 12.1 lik olanı 12 lik oksidanla boya.sonra tekrar 0.11 le boya ama oksidan 9 luk olsun açık oksidan turunculuğu pek kapatmıyor.hatta yarı yarıya 6 lık ve 9 luk oksidanı karıştırırsan daha iyi olur.ama uçlardaki gibi platin olmaz.ama o rahatsız edici turunculuk gider.

teşekkür ederim. fakat %12lik saçımı çok yıpratır mı bir bilginiz var mı bu konuda.

dipler boyandığı için fazla yıpratmaz ama uçları fena halde yıpratır.platin boyalı olan sınıra dikkat et. ama varsa elinde %9 luk la boya bence.

evet biliyorum platine degdirmemem gerekir bu sebeple çok titizlikle boyamam gerekir %12lik kullanayım dedim çünkü daha çok açsın diye ama cila yaparken %6lık filan yapıcam

evet biliyorum platine degdirmemem gerekir bu sebeple çok titizlikle boyamam gerekir %12lik kullanayım dedim çünkü daha çok açsın diye ama cila yaparken %6lık filan yapıcam

canım kolay gelsin.umarım istediğin gibi olur.bu saç meseleleri başa bela zaten.kuaförlerdende hayır yok.

Kızlaaar saçımı kızıla boyamıştım aktığında da kestaneye boyadım suan üstler bakır kızıl uclara doğru koyu kahve gibi. Sizce üstteki bakırlığı Gri ve Açık kumralla karıştırırsam nasıl bi sonuc elde ederimm

Direk güüşe boyadığınız için saçınızın tonunda koyulaşma olmuyor mu erak etti ben bunu. bende de gri boya var ama koyultuyor gibi geliyor bana

Direk güüşe boyadığınız için saçınızın tonunda koyulaşma olmuyor mu erak etti ben bunu. bende de gri boya var ama koyultuyor gibi geliyor bana

mesela kül grisi rengi biraz koyu.ama gümüş diye adlandırılan renkler biraz daha iyi.ben açıcı uygulanmış dipleri boyadığım için anca kapatıyor.gümüş renk boyalar cila olarak kullanılabilir saçın tamamının rengiyle fazla oynamadan kızıllığı turunculuğu alır.mesala küllü olsun istersiniz ama küllü renkler bazen çok yeşilimsi çıkar bunun yerine gri,gümüş renk karıştırmak daha iyi.açıklık koyuluk oranını oksidana,bekleme süresine göre ayarlayabilirsiniz.gri renkleri direk sürmeden istediğiniz boyaya biraz karıştırabilirsiz.

mesela kül grisi rengi biraz koyu.ama gümüş diye adlandırılan renkler biraz daha iyi.ben açıcı uygulanmış dipleri boyadığım için anca kapatıyor.gümüş renk boyalar cila olarak kullanılabilir saçın tamamının rengiyle fazla oynamadan kızıllığı turunculuğu alır.mesala küllü olsun istersiniz ama küllü renkler bazen çok yeşilimsi çıkar bunun yerine gri,gümüş renk karıştırmak daha iyi.açıklık koyuluk oranını oksidana,bekleme süresine göre ayarlayabilirsiniz.gri renkleri direk sürmeden istediğiniz boyaya biraz karıştırabilirsiz.

ben boyaya gri karıştırdım ama griyle gümüş arasındaki farkı merak ediyorum şuan

beni lakme color silver. Zaten gümüş rengi oluyor yalnız yeşerme de yaptı koyultma da. Markadan markaya da değişiyor olabilir. Siz kaç dakika tuttuyosunuz saçınızda?

beni lakme color silver. Zaten gümüş rengi oluyor yalnız yeşerme de yaptı koyultma da. Markadan markaya da değişiyor olabilir. Siz kaç dakika tuttuyosunuz saçınızda?

şöyle cevap vereyim.açıcı üzerine boyandığında ne kadar beklenirse beklensin çok kapatmıyor.yada şu şekilde anlatayım.dipleri önce açtım.exicolor gümüş renk boyayı 9 luk oksidanla karıştırıp boyadım.renk pek oturmadı.açıcı kullanılmış saç boyayı ilk seferde tutmuyor.sonra çeyrek tüp kül rengi, çok açık küllü kumral(nevacolor) birazda küllü olmayan sarı yı eşit miktarda hem %6 lık hem %9 lukla yarı yarıya olacak şekilde karıştırdım boyadım.dipler ve uçlar aynı renk oldu.saçımın rengi platine yakın ama çiğ sarı olmayan hafif küllü bir renk.resim koymayı bilmiyorum.fotolarda farklı çıkıyor rengi.yanıltmak istemiyorum.açık küllü sarıyla küllü sarıyı karıştırarak.küllü kumralla kumralı,küllü kahveyle kahveyi.yani bir rengin hem küllüsünü hem normalini, hangisi ağır bassın istiyorsan onu daha fazla koyarak dengeleyebilirsin.çok karışık oldu sanırım.

bu süpermiş :) diplerim biraz da çıksın deneyeceğim mutlaka;)biraz koyultma yapabilir demişsiniz ,nasılsa açılıyor akıyor hemen renk .gri ve gümüş renklerinden ikisi de koyltma yapıyor mu? trcihen hangisi daha iyi ?

kızlar evet benim kuaförümde bana bunu bir kere yaptı.muhteşemdi inanılmazdı.hayatımdaki en güzel platin sarıydı.işlemlerini ve boya markalarını anlatıyorum şimdi.önce saçımı tabi oryalle paketleyerek oryalinde volumlerine dikkat ederek(altlar 06-ortlar 09 ve üstler 12 olarak)saçımı açtı.ben zaten kumralım.saç uçlarım ise platin.baya bi çıkmıştı diplerim.sonra paketleri açtı yıkadı.genel olarak güzel ama bazı cıvık sarılar,çiğ sarılarda oluştu saçımda.sonra bir kapta igoranın özel acıcılı platin sarı boyası ve gümüş renk,azıcık da böle fındık kadar gri boyayı karıştırdı.tabi bunun içine oksidanda koydu ama kaç volum bilmiyorum.hızlı hızlı saçıma sürdü.çok hızlı yaptığına göre 12 lik açıcı koyduğunu düşünüyorum.saçımı 10 dakika bekletti bekletmedi yıkadı.muhteşemdi.bir parça bile çiğ kalmadı.dipten uca süper parıl parıl bir platin renk oldu.muhteşemdi.ama birdaha yapamadı.defalarca anlatmama rağmen olmadı.:19::19:

aynı şey benim de başıma geldi.aydın da saçımı boyatmıştım.ben deıgora boyası ile boyatmıştım daha doğrusu kuaförün kullandığı boya o idi.gayet güzel bi renk oldu küllü istediğim gibi .neler kullandığını da kağıda yazdı.kaç vol kullandığ vs tekrar yaptrmak ıstersen bunu kuaförüne ver ki ben başka bi semtte oturuyordum .aynısı olur dedi .ancak kendin yapmaya çalışma ,yapamazsın dedi. yazdığı kağıdı verdm kuaförüme ..tmm dedi.sonuç alakası yok! nasıl oluyor böyle aynı işlemler uyglamadı mı diye sordum .belki boyadan dr dediler igora market boyası ,biz loreal kullandık igora tavzıye etmiyoruz dediler.hayallerim suya düştü:( kağıdı hala saklıyorum.

cnm bende anlamıyorum inan.ajda pekkanın saçı hep aynı.ben her yaptırdığımda güzel olur ama o bir başkaydı.güzel değil çook güzeldi.elimde bir tane foto var.ay gibi parlıyo valla.birde ben hep aynı kuaföre gitmeme rağmen olmuyor...

Back
X