Saç Rengi ve Saç Boyama Gümüş rengi veya gri renkli boyalarla turuncumsu renklere son.

ben artık burda szden öğrendiklerimle kendim boyamayı düşünüyorum valla.en hesaplısı en temiziii :9: dünya ara verip,istediğim olmaycaksa ,az para veririm en azından içim yanmaz kuzum ya:D

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum; 9.1 ile açıcı kullanmadan sırf boya yı kullansam yani ne olur? acıcı karıstrmadan boyaya .merak ettim :26:

özel msj yazamadığım için bazı sorulara buradan cevap vereyim umarım arkadaşlar okur.arkadaşlar saçı açmanız gerekmez ben açmak zounda olduğum için tonları farklı olmasın diye açmak zorundayım.yani açıcı kullanılması şart değil.kül renkleri boyalı saçlarada uygulanabilir.mesela bazen saçlarım bir süre sonra yıkandıkça falan zamanla çiğ sarıya doğru döndüğü zaman sarı tonlarından birine kül grisi veya gümüş rengi karıştırıp komple boyuyorum.eski haline geliyor.hem yeşilimsi olmuyor hemde o çiğ görüntü gidiyor.hani bazen
dergilerde veya tv lerde bazı saç renkleri vardır kahve bile olsa küllü dumanlı hoş bir renktir,bu renk küllü boyalarla değil kül grisi, gümüş, kül rengi,açık gümüş, silver diye tabir edilen renklerle elde ediliyor.:34:

ben artık burda szden öğrendiklerimle kendim boyamayı düşünüyorum valla.en hesaplısı en temiziii :9: dünya ara verip,istediğim olmaycaksa ,az para veririm en azından içim yanmaz kuzum ya:D

aynen canım doğru söylüyorsun.zaten bu sebeple, deneyerek ,yanılarak, rezil ederek ama öyle yada böyle buldum çözümünü.kuaförden çıkınca yolda boya alıp eve geliyorum kendim boyuyordum çünkü istediğim gibi olmuyordu.onca para boşa gidiyordu.ve inanın mecburi düğünde gelin başları için sadece kuaföre gidiyordum.neredeyse 3 senedir kuaföre falan uğramadım.ve saçlarım açık sarı kimsede kendim yaptığıma pek inanmaz.olurda bir kuaföre yolum düşse adamın işine karışacam diye valla kavga falan çıkar heralde:1:

aynen canım doğru söylüyorsun.zaten bu sebeple, deneyerek ,yanılarak, rezil ederek ama öyle yada böyle buldum çözümünü.kuaförden çıkınca yolda boya alıp eve geliyorum kendim boyuyordum çünkü istediğim gibi olmuyordu.onca para boşa gidiyordu.ve inanın mecburi düğünde gelin başları için sadece kuaföre gidiyordum.neredeyse 3 senedir kuaföre falan uğramadım.ve saçlarım açık sarı kimsede kendim yaptığıma pek inanmaz.olurda bir kuaföre yolum düşse adamın işine karışacam diye valla kavga falan çıkar heralde:1:

evet benim şimdi dipler geldi..biraz daha bekliyorum .uzasın iyice ondan sonra boyayacağım.birazcık acemiyim boya konusunda:37: hanı bu paket boyalar var ya içinde acıcı ve boya çıkıyor karıstırıyorz . işte ben o acıcıyı karitırmadan direkt boya sürmekten bahsettim.saca oryal srüp beklemek değil de yani.aynı şeyden de bahsediyor olabilriz de ben yine de teyit ettirmek istedim :90:saça zarar vermemesi için kc volumluk kullanmak gerekir? en düşügü kaç volum acep ?

Konu sahibine böyle bir konuyu açıp bizi bilgilendirdiği için teşekkürler.Sürekli boyayıp küllü renk elde etmeye çalışılacağına bu boyadan biraz kullanılır ve sorun halledilir.Ama bu boya her yerde bulunur mu ?

evet benim şimdi dipler geldi..biraz daha bekliyorum .uzasın iyice ondan sonra boyayacağım.birazcık acemiyim boya konusunda:37: hanı bu paket boyalar var ya içinde acıcı ve boya çıkıyor karıstırıyorz . işte ben o acıcıyı karitırmadan direkt boya sürmekten bahsettim.saca oryal srüp beklemek değil de yani.aynı şeyden de bahsediyor olabilriz de ben yine de teyit ettirmek istedim :90:saça zarar vermemesi için kc volumluk kullanmak gerekir? en düşügü kaç volum acep ?

bir keresinde colorx in açıcısını denedim.tüpte boya gibiydi oryal falan yoktu yani gayet güzel açtı.ben fark görmedim yani.o şekilde deneyebilirsin.sadece krem açıcıyla %9 luk oksidanla deneyebilirsin.en düşük volum %6 lıktır yani 20 lik volüm.sonra %9 luk gelir yani 30 luk volum sonra %12 lik var oda 40 volum yani en açığı.ben %12 lik hiç kullanmadım.

Konu sahibine böyle bir konuyu açıp bizi bilgilendirdiği için teşekkürler.Sürekli boyayıp küllü renk elde etmeye çalışılacağına bu boyadan biraz kullanılır ve sorun halledilir.Ama bu boya her yerde bulunur mu ?

kuaför malzemeleri satan yerlerde yada internette bulabilirsin.hiç ummadığın yerlerdende bulabilirsin.tüp boyalarda var genellikle.fonex exicolor, lakme benim bildiğim markalar bunlar.

Özel msj atanlardan biri de benim canım, benim rengim acık kahve gibi oldu, turunculuk hakim daha cok, istedigim renk ise tamamen küllümsü olan renkler bide bu renk cok hosuma gitti, rengin adı nedir bilmiyorum.. Ben sacımı direkt gümüs veya gri tonlarını mı yoksa küllü renklerle karıstırıp mı boyamalıyım?

Eki Görüntüle 394040

Özel msj atanlardan biri de benim canım, benim rengim acık kahve gibi oldu, turunculuk hakim daha cok, istedigim renk ise tamamen küllümsü olan renkler bide bu renk cok hosuma gitti, rengin adı nedir bilmiyorum.. Ben sacımı direkt gümüs veya gri tonlarını mı yoksa küllü renklerle karıstırıp mı boyamalıyım?

Eki Görüntüle 394040

merhaba,iki önerim var ya direk boyadığın rengin üzerine sürersin yada istediğin renkle yarı yarıya karıştırıp kullanabilirsin.ben zemini açık bir rengin üzerine kullandığım halde öyle kül rengi falan olmuyor koyu renklerde hiç olmaz.aslında deneyip görmek en iyisi sonuçta mavi, yeşil, pembe bir renk değil.çok rezil bir durum çıkmaz ortaya yani.saçının bir tutamınada deneyebilirsin.

merhaba,iki önerim var ya direk boyadığın rengin üzerine sürersin yada istediğin renkle yarı yarıya karıştırıp kullanabilirsin.ben zemini açık bir rengin üzerine kullandığım halde öyle kül rengi falan olmuyor koyu renklerde hiç olmaz.aslında deneyip görmek en iyisi sonuçta mavi, yeşil, pembe bir renk değil.çok rezil bir durum çıkmaz ortaya yani.saçının bir tutamınada deneyebilirsin.

Cevabın icin tesekkür ederim öncelikle, yogun küllü kumral tonlarında bir renkle gümüs renk karıstırıp boyamayı düsündüm? İnsallah iyi bir sonuc verir. :34:

Cevabın icin tesekkür ederim öncelikle, yogun küllü kumral tonlarında bir renkle gümüs renk karıstırıp boyamayı düsündüm? İnsallah iyi bir sonuc verir. :34:

öylede olur.mesela ben açık sarı ,küllü sarı,gümüş rengini yarıyarıya karıştırıyorum.yarısını kullandığım için aynı tüpleri bir kez daha kullanabiliyorum.boyanın teki en fazla 5 tl olsun.ayda bir boyasam 2ayda dipleri boyamak bana 15 tl hadi olsun 20 tl ye maloluyor.kuaföre gitsem 2 parmak yere en az 100tl istiyor.buarada açıcı tozuda cesaret ettim internetten aldım 15 e.0n kere dipleri açmışımdır.bir on kere daha da açarım yani:1:

öylede olur.mesela ben açık sarı ,küllü sarı,gümüş rengini yarıyarıya karıştırıyorum.yarısını kullandığım için aynı tüpleri bir kez daha kullanabiliyorum.boyanın teki en fazla 5 tl olsun.ayda bir boyasam 2ayda dipleri boyamak bana 15 tl hadi olsun 20 tl ye maloluyor.kuaföre gitsem 2 parmak yere en az 100tl istiyor.buarada açıcı tozuda cesaret ettim internetten aldım 15 e.0n kere dipleri açmışımdır.bir on kere daha da açarım yani:1:

Hem bir dünya para gidiyor hemde sonuc istedigin gibi olmayabiliyor, benim olmuyordu en azından verdigim parayla kalıyordum resmen sonuc yanık, plastik saclar! Kestir kestir bu seferde saclar hep kısa kalıyor o da ayrı bir dert benim icin, 3 sene önce yanık yüzünden bob modeli kestirmek zorunda kalmıstım, yanıklarımda tamamen gitmemisti o halde uzatana kadar canım cıktı simdi omuzlarımı gecti, kuaföre gidemiyorum aynı sey olacak diye sonucu begenmesem bile kendim boyayım dedim, verdigin bilgiler de cok isime yarıycak insallah tekrar tesekkürler.. :34:

bir keresinde colorx in açıcısını denedim.tüpte boya gibiydi oryal falan yoktu yani gayet güzel açtı.ben fark görmedim yani.o şekilde deneyebilirsin.sadece krem açıcıyla %9 luk oksidanla deneyebilirsin.en düşük volum %6 lıktır yani 20 lik volüm.sonra %9 luk gelir yani 30 luk volum sonra %12 lik var oda 40 volum yani en açığı.ben %12 lik hiç kullanmadım.

canım çook teşekkür ederim yardımın için. benim aklımda hiç 6 lık bile olsa karsrmamak var boyaya sadece diplerdekiboyaya karstırmayı düşünyorum.dibim koyu diye. en az nasıl zarar görür sacım ona uğrasıyorum :) 9.1. boyacağım 6 lık olmadan boyadıgımda cok koyultur mu dersın? biraz koyulassın da istiyorum gerçi.aynı anlattığın gib şöyle güzel dumanlı bir şey olsa ohh mis olur miss:12:

canım ben daha önce bi konu açtım saçlarımı 7.11 ile boyamayı düşünüyordum turunculuk-bakırlık gitsin diye ama henüz cesaret edememiştim. şimdi yazdıklarını görünce benim saçımda nasıl olur diye merak ettim. diplerim 7 cm kadar kendi renginde çıktı. altta ise boyası akmış bir renk kaldı. diplere değdirmeden sadece o kötü rengi boyamak istiyorum. dediğin gri renkle boyarsam ne renk elde ederim acaba?? $IMG_0727.webp

canım ben daha önce bi konu açtım saçlarımı 7.11 ile boyamayı düşünüyordum turunculuk-bakırlık gitsin diye ama henüz cesaret edememiştim. şimdi yazdıklarını görünce benim saçımda nasıl olur diye merak ettim. diplerim 7 cm kadar kendi renginde çıktı. altta ise boyası akmış bir renk kaldı. diplere değdirmeden sadece o kötü rengi boyamak istiyorum. dediğin gri renkle boyarsam ne renk elde ederim acaba??Eki Görüntüle 394525

7.11 sanırım koleston orta küllü kumral oluyor.kolestonun kumrallar koyu çıkıyor genellikle,orta küllü kumral güzel kapatır bence.%6 lık oksidanla boyarsın.istersen yarı yarıya küllü kumral ve gri de karıştırabilirsin.eğer bayağ kapatsın istiyorsan %6 lık çok kapatmasın cila atmış gibi rengini biraz kırsın istiyorsan %9 luk oksidan kullan.

çok teşekkür ederim canım ;) bu hafta sonu saçımın bir kısmında deneyip beğenirsem sonra tümüne uygulamayı düşünüyorum. gelişmeleri paylaşarım :) %6 ve %9 oksidan arasında nasıl bir fark oluyor boyayla ilgili bir bilgim yok da :( bir de acaba senin yaptığın gibi sadece gri boyayla boyarsam nasıl bir renk olur sence ??

kızlar benimde saçlarımın dibiyle uçları arasında renk farkı var koyu kumral olan saçlarıma 8.0 ile dip boya yaptım turuncu bi renk çıktı oyuncak bebek saçı gibi parlıyor turuncu turuncu uçlarında ise açıcı üstüne uygulanmış 8.0 var oralarda hafif turuncumsu şimdi ben bu gümüş boyayı hangi boyayla karıştırıp sürsem küllü açık kumral bir renk elde ederim:(

çok teşekkür ederim canım ;) bu hafta sonu saçımın bir kısmında deneyip beğenirsem sonra tümüne uygulamayı düşünüyorum. gelişmeleri paylaşarım :) %6 ve %9 oksidan arasında nasıl bir fark oluyor boyayla ilgili bir bilgim yok da :( bir de acaba senin yaptığın gibi sadece gri boyayla boyarsam nasıl bir renk olur sence ??

rica ederim:)%6 lık koyu renk boyalarda %9 luk açık renk boyalarda kullanılıyor.mesela koyu sarı renk arıyorsun ama bulamadın.açık sarıyı veya orta sarıyı %6 lıkla boyarsan koyu sarı olur.koyu sarıyı %6 lıkla boyarsan kumrala yakın olur.kumralı %9 luk la boyarsan açık kumral veya sarıya yakın bir ton olur.umarım açıklayıcı olmuştur.bu yöntem tüm renklerde aynıdır.renk güzel ama koyu diyorsan açık oksidan kullanır koyuluğunu kırarsın.yada tam tersi açık bu renk dersen koyu oksidan kullanırsın.şimdi soruna gelirsek ben hep sarı renklerde yada açıcıyla açılmış saçlarda uyguladım gri rengi.senin saçında net bir şekilde şu renk çıkar diyemiyorum.bir tutamına gri bir tutamına elindeki boyayı dene.ikisinide beğenmezsen bence karıştır ikisinide öyle boya.

kızlar benimde saçlarımın dibiyle uçları arasında renk farkı var koyu kumral olan saçlarıma 8.0 ile dip boya yaptım turuncu bi renk çıktı oyuncak bebek saçı gibi parlıyor turuncu turuncu uçlarında ise açıcı üstüne uygulanmış 8.0 var oralarda hafif turuncumsu şimdi ben bu gümüş boyayı hangi boyayla karıştırıp sürsem küllü açık kumral bir renk elde ederim:(
işte gümüş renk bu diplerdeki gitmek bilmeyen turuncuyu yok ediyor.küllü kumral bile boyasan güneşte falan illaki azda olsa parlıyor turuncu.küllü açık kumral, külsüz açık kumral ,birde gümüş rengi.üçünün yarısını sık %6 lık oksidanla karıştır diplerini boya.kalan yarılarıda %9 lukla uçlarını boya.böylece dengelersin.neden külsüz kumral gerekli dersen hem küllü hem gri yoğun olmasın rengi dengelesin doğal olsun diye:)

Back
X