Saç Rengi ve Saç Boyama Gümüş rengi veya gri renkli boyalarla turuncumsu renklere son.

birde igoranin kac numarasini aldin ben netten bulmaya calisiyorum bulunduggum yerde bulamadim

yarın güneşte çekerim bi de canım. ben de tam olarak nasıl yansıdığını anlayamıyorum ama bal rengi dedikleri bi şey oldu sanırım. öyle eskisi gibi bakır turuncu yansımalar yok gibi geldi ama güneşte daha net belli olur.

tmm canim saol ben bakarim yine yarin o zaman fotoya gore bende alirim.birde ton kullu sari gibi olmadi o zaman degil mi.gerci en onemlisi turuncu tonun gitmesi zaten.

yok küllü sarı değil. yazın saçım güneşte açılmış gibi oldu biraz. tabi yarın daha net anlarız. ben eminönünde zaza handan aldım canım kuaför malzemeleri satan bir hanmış neredeyse her renk boya vardı. istanbulda olanlar için çok faydalı ben yeni keşfettim ;) boya da igoranın 9 1/2-1 yazıyor kutunun üstünde. turunculuk kapatmak için gri boya arıyorum deyince bunu önerdiler orda.

canim ya ben hala sen bekliyorum.memnun kalmadin sanirim.birde ben gumus renk boyalari internet dahil hicbiryrde bulamadim.nasil bulabilirimki yardiminiza ihtiyacim var.

internette satılan yerler var.nevacolor un sitesinde exicolor da var.yada bulunduğun şehrin toptan kozmetik satış yerlerini internette arattır adres telf hepsi çıkar oradanda alabilirsin.

internette satılan yerler var.nevacolor un sitesinde exicolor da var.yada bulunduğun şehrin toptan kozmetik satış yerlerini internette arattır adres telf hepsi çıkar oradanda alabilirsin.

siz igoranin hwngi boyasini almistinz.ben o siteye baktm stoklarinda yok.igorwnn 9,1_2,1 diye gecen boyasi viar o ise yarar mi acaba yada loreal majiblondun 911i vwr o ise yarar mi sizce turuncuya donuk sacta

Neva colorda bu boya var.

Bu boyayı su ile karıştırıp ,sürsek nasıl bir sonuç çıkar ki ?

ultrike cnm saçını gümü renk ile boyadığını söylemişsiz saçlarım şuan loreal 7.1 boyalı fakat baya bi akmış urumda bende gümüş ile boyasam küllü bi kumral elde edebilir miyim ve boyadıktan sonra saçında ne kadar bekletiyorsun boyayı?

Siyahtan yine fikir dğeiştirerek açtırdım saçları ve sonuç yine bunun gibi oldu?ne yaparsam net ve turuncu olmayan bir renk olur kızlar:26:

kızlar ben bulamadım bu boyayı ya.nereye sorsam yok.sorduğumda kal gelio zaten satıcılara :)) kimbilir ne geçiyordur akıllarından :) internetten mi alsam ne yapsam!

ultrike cnm saçını gümü renk ile boyadığını söylemişsiz saçlarım şuan loreal 7.1 boyalı fakat baya bi akmış urumda bende gümüş ile boyasam küllü bi kumral elde edebilir miyim ve boyadıktan sonra saçında ne kadar bekletiyorsun boyayı?

gümüş rengi cila şeklindede boyayabilirsin.çeyrek tüp boya,biraz saç kremi, ve su.nemli saça bolca sürüp 15 dak.bekletebilirsin.küllü olmayan kumrala yarısını sıkıp oksidan kullanarak 30 dak.bekletebilirsin.

kızlar ben bulamadım bu boyayı ya.nereye sorsam yok.sorduğumda kal gelio zaten satıcılara :)) kimbilir ne geçiyordur akıllarından :) internetten mi alsam ne yapsam!

ben ankaradan toptancılardan almıştı.öncesinde internettende almışlığım var.ama pek bulunmuyor.bakın mavi boyalarda aynı işi görür.ama çok az nohut kadar falan kullanmak şartıyla.

canım merhaba cok guzel bir konu acmıssın oncelıkle tesekkurler
benım sorum bu boyayı nemlı saca mı uyguluyorsun? bende akosun gümüş rengi var. saçım 9 tonlarında. ama turuncu yansıma var ve deli ediyor beni! direk krem su filan yapmadan kuru saça uygulasam bu gri rengi olmuyor mu?

Back
X