Saç Rengi ve Saç Boyama Gümüş rengi veya gri renkli boyalarla turuncumsu renklere son.

Bişey değil canım.yıllarca bu sorunla uğraştığım için deneye yanıla bu yolu buldum.herkes faydalansın istedim.kuru saçada sürebilirsin.çokta farketmiyor.nemli saç daha iyi sürülebilsin diye.şuan saçlarımı koyu karamele çevirdim.karamelede kahve tonlarınada biraz gümüş renk koyuyorum.hatta nohut kadar mavide koyuyorum.istenmeyen kızıllıkları yada turunculukları önlüyor.

Bişey değil canım.yıllarca bu sorunla uğraştığım için deneye yanıla bu yolu buldum.herkes faydalansın istedim.kuru saçada sürebilirsin.çokta farketmiyor.nemli saç daha iyi sürülebilsin diye.şuan saçlarımı koyu karamele çevirdim.karamelede kahve tonlarınada biraz gümüş renk koyuyorum.hatta nohut kadar mavide koyuyorum.istenmeyen kızıllıkları yada turunculukları önlüyor.

anladım tatlım çok teşekkürler. bende palettenin röfle setini aldım önce onunla biraz daha açıcam sonra üstüne cila yapcam gri ile çok heyecanlıyım inşallah güzel olur

Yarım tüp palatte 7.1 + yarım tüp palette 7.0 + bezelye tanesi kadar mavi boya + Neva color çeyrek gümüş boya :) hepsini karıştırıp ,dün boyadım .
Büyük ölçüde kızıllığım kapandı diyebilirim .
Aktığında tekrardan bu karışımı yapıp ,kendi haline bırakcam saçlarımı .

Kuafor saçımdaki kötü sarıyı kusturmak için cila attı valla atış o atış gıpgri saçlarımın uçları ben napıcam hiç bilmiyorum

Saçlarımı küllü açık kumrala boyamak istiyorum, saçlarımın rengi koyu. Acaba gümüş rengi, sonra da açık kumral boyayla boyarsam saçlarım bu renk olur mu?

canım ultrike bana yardım et anacım ya.ben dip boyamı kendim yapıoum garnier ile fakat çok parlıo ve turuncu kalıo,ben ne yapmalıyım bana yardım et lütfen:2:

bence kollestonun tüp boyalarını bir dene.kullandığın rengi ya küllü al yada fındık kadar mavi boya karıştır.mavi boyada bayağ işe yarıyor.ama fındık kadar asla daha fazla değil.

Farmavita Lifecolor un 911 gümüş rengi aynı etkiyi verir mi koyu saçlarda?? deneyen oldumu?
$farmavita.webp

arkadaşlar ben de çok aradım taradım saçım küllü kumral olsun turunculuk gitsin diye. saçımı açtırdım filan ama yok kuaförler bu işi beceremedi, turunculuktan kurtulamadığım yetmemiş gibi bir de başıma yeşillik çıktı. bir kuaförle yarın için randevulaştık uygulayacağı formülü anlattı bakalım sonucu haber veririm.

7.1 küllü kumral, açık karamel çok az, kül grisi.

eğer bu da olmazsa bir arkadaşımdan aldığım formülü kendim uygulayacağım.

o kadar deneyip yanıldım ki artık deneyip yanılmaktan korkmuyorum. herkes saçlarımın kötü görüntüsüne de alıştı. sorun yok yani.

Arkadaşlar saçlarım 2 senedir sarı.kuaförlerden illallah dediğim için diplerini artık kendim boyuyorum.buradan öğrendiğim palette açıcıyla diplerini açıp açık küllü sarı boyanın yarısını kullanıp yarısınıda ertesi gün tekrar üstüne kullanıyordum.fakat birkaç kere yıkamadan sonra turuncuya dönük renk çıkıyordu.reyonda boya aranırken satıcı bir markanın sanırım regal di,resmen gümüş rengi bariz gri yani bu rengi önerdi.ben şaşırdım bu renk nasıl olur diye.zaten gri olmaz küllü renklerden daha güzel renk veriyor ve turuncuları süper kapatıyor dedi hatta bir müşterisi on kutu ayırtmış...denedim gerçekten süper oldu turunculuk tamamen kapandı.öyle grilik falan olmadı.yani arkadaşlar saçları açık renge dönük olupta turuncu renkten rahatsız olanlar bunu bi deneyin derim.marka olarak REGAL de gördüm başka markalarda da olabilir.

o sekılde boyadıgınnda bı resmın varmı:5:

arkadaşlar ben de çok aradım taradım saçım küllü kumral olsun turunculuk gitsin diye. saçımı açtırdım filan ama yok kuaförler bu işi beceremedi, turunculuktan kurtulamadığım yetmemiş gibi bir de başıma yeşillik çıktı. bir kuaförle yarın için randevulaştık uygulayacağı formülü anlattı bakalım sonucu haber veririm.

7.1 küllü kumral, açık karamel çok az, kül grisi.

eğer bu da olmazsa bir arkadaşımdan aldığım formülü kendim uygulayacağım.

o kadar deneyip yanıldım ki artık deneyip yanılmaktan korkmuyorum. herkes saçlarımın kötü görüntüsüne de alıştı. sorun yok yani.

yaptın mı :16::16::16::16:

mereba benim saclarim su an koyu bir renk fakat guneste turuncu/bakir arasi bi renkte cok kotu parliyor ama sacim golgede normal koyu kahverengi sac saclarimi 2-3 yil once boyatmistim sonra koyu renklere boyattim fakat boya akinca bu renk cikiyor sacimi tekrar boyatmak istemiyorum ama bu turunculuk notr bi renge biraksin saclarim guneste sarimsi parlasin istiyorum ya da normal kahverengi parlasin bunu gumus renk boya duzeltebilir mi sac rengimi acmak istemiyorum kesinlikle...

Arkadaşlar saçlarım 2 senedir sarı.kuaförlerden illallah dediğim için diplerini artık kendim boyuyorum.buradan öğrendiğim palette açıcıyla diplerini açıp açık küllü sarı boyanın yarısını kullanıp yarısınıda ertesi gün tekrar üstüne kullanıyordum.fakat birkaç kere yıkamadan sonra turuncuya dönük renk çıkıyordu.reyonda boya aranırken satıcı bir markanın sanırım regal di,resmen gümüş rengi bariz gri yani bu rengi önerdi.ben şaşırdım bu renk nasıl olur diye.zaten gri olmaz küllü renklerden daha güzel renk veriyor ve turuncuları süper kapatıyor dedi hatta bir müşterisi on kutu ayırtmış...denedim gerçekten süper oldu turunculuk tamamen kapandı.öyle grilik falan olmadı.yani arkadaşlar saçları açık renge dönük olupta turuncu renkten rahatsız olanlar bunu bi deneyin derim.marka olarak REGAL de gördüm başka markalarda da olabilir.
ultrike bu benimde uzun zamandir dusundugum ama cesaret edemedigim bir konu bilgi verdigin icin tesekkurler ben sac diplerimi acik yada cok acik kullu sariyla boyuyorum ama renk katalogundaki kadar açık bir sari olmuyor sacimin dipleri daha koyu ama kumral kadarda koyu degil asiri turunculukta yok dorelik var sence bende gri boyamalimiyim boyamsliysam kaclik oksidasyon ve ne sekilde boyamaliyim boyalarimi karıştırmaliyim siraylami boyamaliyim simdiden tesekkur ederim :)

bu kül grisini hiç bi boyayla karıştırmadan direk boyasak nasıl bi sonuç elde ederiz küllü kumral olması için illa bişeylerle karıştırmak mı gerekiyor?

Bu gün kuaför toptancıma gittim, konuyu dün okuduğum için şöyle bir göz attım kül grisi boyalara. Akos markasının Kül grisi ve gümüş grisi rengi piyasada var bilginize...

Bu arada ağer saçlarınız bir türlü kül nüansını kabul etmiyorsa silver şampuan ile destekleyin.

Ben dun boyadim 8.1 ve 9.01 i yarim olcek karistirip bi tane 9luk oksidasyon ekleyerek. Ama bi de sadece gumuse ihtiyacı var sanki.O kalan yarim kalan gumuse 9luk oksidasyonun yarisini koysam nolur?

saçı oriyelle açınca bir kaç yıkamadan sonra turuncu oluyor..ama bu renk benim çok hoşuma giderdi ayrıca yakışıyordu..tanımadığım kişiler sorarlardı bana rengi çok güzel hangi boya diye..çok hoş bir havuç remgi olurdu..ama yıpranıyor diye yapmıyorum artık.

özel msj yazamadığım için bazı sorulara buradan cevap vereyim umarım arkadaşlar okur.arkadaşlar saçı açmanız gerekmez ben açmak zounda olduğum için tonları farklı olmasın diye açmak zorundayım.yani açıcı kullanılması şart değil.kül renkleri boyalı saçlarada uygulanabilir.mesela bazen saçlarım bir süre sonra yıkandıkça falan zamanla çiğ sarıya doğru döndüğü zaman sarı tonlarından birine kül grisi veya gümüş rengi karıştırıp komple boyuyorum.eski haline geliyor.hem yeşilimsi olmuyor hemde o çiğ görüntü gidiyor.hani bazen
dergilerde veya tv lerde bazı saç renkleri vardır kahve bile olsa küllü dumanlı hoş bir renktir,bu renk küllü boyalarla değil kül grisi, gümüş, kül rengi,açık gümüş, silver diye tabir edilen renklerle elde ediliyor.:KK34:

ya bu dediğiniz işlemi dipleri gelmiş saça nasıl yapıcaz acaba ben saçımı küllü kumrala boyadım kendim bildiğiniz turuncuyum şu an ve yaklaşık 2 cm de dibim geldi gümüş rengi 6'lık oksidanla karıştırıp direk saçımın her yerine sureyim mi yoksa önce dip boyamı mı yapayım bilememedim ne yapmam gerek :(

Back
X