Evet gün benim için berbat başladı işe geldim bi baktım iki ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım güya ağlayarak severek ayrıldı ha inanmadım inanmiyorum ayri mevzu bunu geçiyorum ayrilir ayrilmaz evlendi eşiyle geldiler işyerime bugün ben kendimi rezil olmuş hissettim sevgiyi geçtim hala sevsemde ki zaten hiçbir sekilde irtibatta değilim belirtmek istiyorum normal olarak evli adam.zoruma çok gitti ya neden rezil olmuş hissettim çünkü sosyal çevrem bunu biliyodu birden baskasi için bırakıldım iş arkadaşlarim yanima geldi yaa evlenmiş bu felan dediler ya hiçbise diyemedim evet dedim nasıl mahcup oldum anlatamam size şunlarida gözlerim dolu dolu yazıyorum o kadar kötüyüm ki nasıl başa çikarim bu durumla bilmiyorum ya tamam hadi sevmedin beni ki hiç sevmedim demedi çok sevdim seni dedi hiçmi beni düşünmedi . Bi insan olarak üzlceģimi bilemedimi işyerime kendi gelmek zorunda değilde eşinin işi vardi biliyorumda yada sosyal medyada fotoğraflar yayinlamak zorunda değildi .Bana lütfen o evlendi ohh hayatina bakiyor sen üzül demeyin bu şahsi bi mevzu değil belki kırılan egommu bilmiyorum adı ney çok kırgınım işte yazmak istedim