Gün benim için çok zor başladı :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet gün benim için berbat başladı işe geldim bi baktım iki ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım güya ağlayarak severek ayrıldı ha inanmadım inanmiyorum ayri mevzu bunu geçiyorum ayrilir ayrilmaz evlendi eşiyle geldiler işyerime bugün ben kendimi rezil olmuş hissettim sevgiyi geçtim hala sevsemde ki zaten hiçbir sekilde irtibatta değilim belirtmek istiyorum normal olarak evli adam.zoruma çok gitti ya neden rezil olmuş hissettim çünkü sosyal çevrem bunu biliyodu birden baskasi için bırakıldım iş arkadaşlarim yanima geldi yaa evlenmiş bu felan dediler ya hiçbise diyemedim evet dedim nasıl mahcup oldum anlatamam size şunlarida gözlerim dolu dolu yazıyorum o kadar kötüyüm ki nasıl başa çikarim bu durumla bilmiyorum ya tamam hadi sevmedin beni ki hiç sevmedim demedi çok sevdim seni dedi hiçmi beni düşünmedi . Bi insan olarak üzlceģimi bilemedimi işyerime kendi gelmek zorunda değilde eşinin işi vardi biliyorumda yada sosyal medyada fotoğraflar yayinlamak zorunda değildi .Bana lütfen o evlendi ohh hayatina bakiyor sen üzül demeyin bu şahsi bi mevzu değil belki kırılan egommu bilmiyorum adı ney çok kırgınım işte yazmak istedim

o ohhh evlendi sen üzül niye diyelim o derece mi vicdansız gördün bizi? :)

ama şu var evet o evlenmiş evet yaptığı şey seni de kırmış evet daha düşünceli de olabilirmiş ama gerçekten olan olmuş biten bitmiş

tavsiye istersen sosyal medyadan falan takip etme derim,bu canını daha fazla yakar

Ne için gelmişler ki tam olarak?kendi işleri için mi yoksa size nispet için mi?

o ohhh evlendi sen üzül niye diyelim o derece mi vicdansız gördün bizi? :)

ama şu var evet o evlenmiş evet yaptığı şey seni de kırmış evet daha düşünceli de olabilirmiş ama gerçekten olan olmuş biten bitmiş

tavsiye istersen sosyal medyadan falan takip etme derim,bu canını daha fazla yakar
Etmiyorum artik ama yaptıklarını hazmedemiyorum :(

Neden mahcup oluyorsunki?
Kısmetin değilmiş
Üzülme yoluna bak
Daha iyisi çıkar karşına inşallah :)

Ne isle mesgulsunuz. Yani magaza filan mi alisverise geldiler. Benimde basima gelmisti eski erkek arkadasim beni birakip eski sevgikisine donmustu. Karisi ilerde ayakabi reyonuna bakarken oda almis dunyalar guzeli bebegini aaaa bak premsesim burda kim varmis diyip kucagima vermisti bebegini. Bende annesi gelene kadar sevdim gercekten guzel bebekti. Bide bebegi bes aylik filandi sanirm.oyyy kizimmm babacim premsesim sen kimlerin kucagindasin seni kimler seviyoo askmm diyip durdu. Karisi geldi dusunki kadinin bemden hic haberi yok. Beni tanistirdi bide arkaasim diye. Ne diyimki kensi rezilligine yansin. Yani teselli amacli yazdim.sen rezil degilsn senden daha beter olanlar var:KK53:

2 ay icinde nasıl evlensin öncesi vardır ..karaktersiz icin üzülme boşver
Varmış canm benle neden konuştu anlamadim inanın kullanmak istedi desem aramızda cinsel bise geçme di yada öyle bir talep olmadıki konusmak için olsa zaten hayatinda o varmiş ben ne oldum simdi onun hayatinda anlamadim

Evet gün benim için berbat başladı işe geldim bi baktım iki ay önce ayrıldığım erkek arkadaşım güya ağlayarak severek ayrıldı ha inanmadım inanmiyorum ayri mevzu bunu geçiyorum ayrilir ayrilmaz evlendi eşiyle geldiler işyerime bugün ben kendimi rezil olmuş hissettim sevgiyi geçtim hala sevsemde ki zaten hiçbir sekilde irtibatta değilim belirtmek istiyorum normal olarak evli adam.zoruma çok gitti ya neden rezil olmuş hissettim çünkü sosyal çevrem bunu biliyodu birden baskasi için bırakıldım iş arkadaşlarim yanima geldi yaa evlenmiş bu felan dediler ya hiçbise diyemedim evet dedim nasıl mahcup oldum anlatamam size şunlarida gözlerim dolu dolu yazıyorum o kadar kötüyüm ki nasıl başa çikarim bu durumla bilmiyorum ya tamam hadi sevmedin beni ki hiç sevmedim demedi çok sevdim seni dedi hiçmi beni düşünmedi . Bi insan olarak üzlceģimi bilemedimi işyerime kendi gelmek zorunda değilde eşinin işi vardi biliyorumda yada sosyal medyada fotoğraflar yayinlamak zorunda değildi .Bana lütfen o evlendi ohh hayatina bakiyor sen üzül demeyin bu şahsi bi mevzu değil belki kırılan egommu bilmiyorum adı ney çok kırgınım işte yazmak istedim
Evlenmos gitmis kimin ne dusundigu umrunda bile olmasin sevseydi seni le evlenirdi. Demekko sevmemis. Kurtulmussun iste sebi sevmeyen birine omrunu adamak zorunda degilsin. Zararin neresinden donersen kardir bosver. Send eevlenirsin birak ne hali varsa gorsun. Ayio olan eski sevgilinin hemde kisa sure once ki sevgilinin is yerine karinla gelmek.isim bile olsa gitmezdim. Ne rede ne is yapiyoraunuz bilmiyorum mecbur mu sizin oraya gelneye. Acaba nispet var mi isin icinde

Tatlim adam tabiki fotograf paylasicak o konuda bencil dusunuyosun.
Sinir bozucu bir durum haklisin. Hic gozlerin falan dolmasin uzulme nolur :)
Ama bi süre yapmasaydi enazindan tabi paylassin birsey demiyorum şuan çok yeniydi ben okadar herseyi insanlar icin ince düşünüyorum ki

E 2 ay once ayrilmissiniz, 2 ay icinde mi buldu birini evlendi?
O evlendi ohh sen uzul kim niye desin yaff :)
Kendini rezil olmus falan hissetme, cok normal..bir iliski yasamissin mamis ayrilmissiniz bitmis; o da evlenmis esiyle geziyo foto koyuyo falan. Senlik bir durum yok.

Evlenmos gitmis kimin ne dusundigu umrunda bile olmasin sevseydi seni le evlenirdi. Demekko sevmemis. Kurtulmussun iste sebi sevmeyen birine omrunu adamak zorunda degilsin. Zararin neresinden donersen kardir bosver. Send eevlenirsin birak ne hali varsa gorsun. Ayio olan eski sevgilinin hemde kisa sure once ki sevgilinin is yerine karinla gelmek.isim bile olsa gitmezdim. Ne rede ne is yapiyoraunuz bilmiyorum mecbur mu sizin oraya gelneye. Acaba nispet var mi isin icinde
Mecburdu ama kendi gelmek zorunda değildi o olmadan yapilcak bisey kamuda çalışıyorum nispet yapsa bana biz görüşürken o kızla evlenceğini derken onu sevmiyorum keşke onun tayini baska yere ciksada yanımda olmasa diyip kizi küçük duruma düşürmezdi

Evlenmiş evlenmiş artık hayatına bakmalısın.

Hiçbirşey hissetmediğin birinin evlenmesi seni bu kadar üzmemeli.

Ben sizin değil eşinin yerinde olmak istemezdim. Kadının sizin kim olduğunuzdan haberi yok. Onun düştüğü durum daha kötü bence.
Onun hakkinda öyle şeyler dediki evlenmeden onu sevmiyorum keşke tayinu yanima cikmasa onla mecburum dedi ya bunu diyen adamin simdiki haline bakiyirum hayret ediyorum

Back
X