Gün benim için çok zor başladı :(

SEn bunun için uzulmede ne yap biliyormusun bi sevgilin olunca sende onun gibi yap hatta arkadaşın varsa ikna et onunla boy gösterin ne saçma biseymis demekki hala içinde bir ukte kalmiski böyle yapıyor sende sosyal medya hesabından foto paylas mutluyum falan filan acın ancak böyle hafifler bence
Onuda düşünmedim değilde nebileyim ya gerek varmiki mesela erkek kuzenimle fotoğrafim var profil fotosu mu yapayım dedim kararsiz kaldim acikcasi

Onuda düşünmedim değilde nebileyim ya gerek varmiki mesela erkek kuzenimle fotoğrafim var profil fotosu mu yapayım dedim kararsiz kaldim acikcasi
Tanimiyorsa yap bence için rahatlasin bi nebzede olsa ondan sonrada takma hiç hatta sadaka ver böyle bi insandan kurtulduğun için emin ol daha iyileri çıkacak karşına

Hayır arkadaşım ne alaka neden onu bu kadar dünyanın merkezine oturttun boşver takma sen zaten iyi bi insan olsa o hareketlerde bulunmazdi o şahıs kendi düzenini kurmuş ha onun yapmaya calistigida onun yuvasını yıkar ya sen deseydin bu benimle sevgiliydi falan diye kadına neyse boşver bundan sonra sen kendi düzenini kurmuş onla alakan bitmiş zaten onu dusunmen sadece seni uzer

Senin yaninda olacagi yerde yanina gelip seni uzenleri hayatindan cikarmalisin. Sert bir uslupla konus senin ustune gelenlerle. Kimseye aciklama.yapmak zorunda degilsin.

Sen daha iyisini bul bu belkide bir fırsat senin ıcin elalem ne deri bosver.Allah dogru insanlar çıkarsın karşina

Hayır arkadaşım ne alaka neden onu bu kadar dünyanın merkezine oturttun boşver takma sen zaten iyi bi insan olsa o hareketlerde bulunmazdi o şahıs kendi düzenini kurmuş ha onun yapmaya calistigida onun yuvasını yıkar ya sen deseydin bu benimle sevgiliydi falan diye kadına neyse boşver bundan sonra sen kendi düzenini kurmuş onla alakan bitmiş zaten onu dusunmen sadece seni uzer
Yok öyle birsey demem asla insanlar beni nekadar mutsuz etsede ki ettielr ben sinirlensemde kimseye zarar gelmesin gelsinde benden yana gelmesin :)

Back
X