- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Artık konu açarken utanıyorum ben amma derdin varmış diyeceksiniz diye ama dertleşeceğim insan yok
Günlüğümden de gördüğünüz üzere gebeliğimin son zamanlarındayım haliyle ağırlaştım ağrılarım oluyor eskisi gibi değilim bütün gün yatarak geçiyor eşim işten gelene kadar yalnızım asıl benim ilgiye ihtiyacım var asıl o hiç sormuyor var mı bir ihtiyacın diye.Kayınvalidemle yakın oturuyoruz en son 1 hafta önce görüştük.Bu sabah kayınvalidemin azarlarıyla uyandım mesaj attı hiç sesin çıkmıyo mesaj yazmasam yazacağın yok dün hastaneye gittim sormadınız 3 gün migrenden hasta yattım sormadınız hadi gelemedin yazmadın da diye sitemler etmeye başladı.Anne evet ama ben de rahatsızım biliyorsun senin rahatsız olduğunu bilsem aramam sormam mı hiç biliyorsun beni dedim bugün giderim yarın giderim yüzyüze görüşürüz diye mesaj da yazmadım deken bir hafta oldu rahatsızlığımdan kalkamadım dedim senin rahatsız olduğunu sen demesen biz ne bilecez ki gibi bir cevap verdi bana.Söylendi söylendi sonra eşin sana söylemedi mi hasta olduğumu dedi hayır demedi dedim iyi neyse siz iyi olun da dedi mesajı kesti ne şimdi bu ne tepki vereyim ben bu triplere ?