- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ustune bastın ayağını kaldırAnlık titreme gelince azrail yokladı derler onun gibi mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ustune bastın ayağını kaldırAnlık titreme gelince azrail yokladı derler onun gibi mi?![]()
Valla ben takılıyorum, başta işteyken annemi her öğlen ararım akşam eve gidicem annemi görücem ama annem tansiyon hastası ve biz bunu kötü bi şekilde öğrendik o günden sonra her gün ararım merak ederim, annemi aradığım için kv yi de arardım bundan da hiç gocunmazdım hoş sohbet muhabbet eder sesimizi duyar kapatırdık ama benim annem nişanlımı arar nişanlım telefonu açmaz bana msj atar annen beni niye aradı babam arar aynı şekilde canı isterse açar istemezse biz kavgalıysak açmaz bende o gün bugündür haftada 1 ararım bazen onlara gitmeden önce ararım ki gittiğimde hiç aramıyosun demesin oğlunun yanında diye , bu seferde eltimi örnek gösterir X 'i geçen gün aradım açmadı 2 gün sonra aradı beni 'anne 2 gündür aramadın merak ettim seni dedi' diye bana afra tafra yapar , bende hıı ne güzel iyi 2 gün sonra farkına varmış derim, bana ima ederse nişanlımı örnek gösterir en azından ben telefonlarını açıyorum o onu da yapmıyo diyorum yaniBenim eşim ne anneme ne babama ziyaretler dışında mesaj yazmamıştır aramamıştır ama ben buna takılmıyorum bizimki de 1 hafta yazmadım diye demediğini bırakmıyor
Oğulları çekmiyo , kocaları çekmiyo bize kalıyoBende 2 seneligim tripsiz kv diye bir sey okudum az once nasil bir sey o yeniyor mu
Ogullari cekmedi , cekmiyor herhalde bize patlatiyorlar tribi. Bir sonraki trip benden hic kv tribi yememis gelinlere gelsin![]()
Benim ana babamim telefonunu açmayacak paşa onun anasını arayacagim.Valla ben takılıyorum, başta işteyken annemi her öğlen ararım akşam eve gidicem annemi görücem ama annem tansiyon hastası ve biz bunu kötü bi şekilde öğrendik o günden sonra her gün ararım merak ederim, annemi aradığım için kv yi de arardım bundan da hiç gocunmazdım hoş sohbet muhabbet eder sesimizi duyar kapatırdık ama benim annem nişanlımı arar nişanlım telefonu açmaz bana msj atar annen beni niye aradı babam arar aynı şekilde canı isterse açar istemezse biz kavgalıysak açmaz bende o gün bugündür haftada 1 ararım bazen onlara gitmeden önce ararım ki gittiğimde hiç aramıyosun demesin oğlunun yanında diye , bu seferde eltimi örnek gösterir X 'i geçen gün aradım açmadı 2 gün sonra aradı beni 'anne 2 gündür aramadın merak ettim seni dedi' diye bana afra tafra yapar , bende hıı ne güzel iyi 2 gün sonra farkına varmış derim, bana ima ederse nişanlımı örnek gösterir en azından ben telefonlarını açıyorum o onu da yapmıyo diyorum yani
Evet ama seninki bir üst segmenti bu isin. Nisanliyken boylese evlenince ne konusuyorsun bile diyebilir annenle bu kadar. Yol başında iken ya önüne gec ya da sende hic arama.Oğulları çekmiyo , kocaları çekmiyo bize kalıyo
Aynen öyle yapıyordu, ben annesini aramayınca ne demek olduğunu anladı , zaten babası beni hiç aramaz bende onu aramam, nişanlımın ailesi 1 saat uzakta , nişanlım benimle aynı ilçede yaşıyor ailemde burada o aramak yerine geleyim göreyim aileni kafasında bir insan ama bir insan seni aradıysa var demek ki bişey yani açmamak çok ayıptı yani neyse ki artık yapmıyor annesine o mesafeyi koyduktan sonra, zaten soğumuştum şimdi hiç aramıyosun dediğinde işim vardı keyfim yok, aklıma gelmedi , nişanlımdan alıyorum haberini falan diyorum benim düğünüm ertelendiğinde bile kv yi ben teselli ettim telefonda sürekli bi ağlak ses artık tahammül edemiyorum 3 aydır yapabiliyorum bunu daha güçlüyüm bu konuda böyle de devam ettiricemBenim ana babamim telefonunu açmayacak paşa onun anasını arayacagim.
Hadi aramasini geçtik adamın , açmıyor , neden arıyor ne demek. Annesine ben arayacak kadar saygiliyim haftada 1 de olsa ama sizinki aile saygisi almamis herhalde buyuklere cevap bile verme zahmetinde bulunmuyor de. Birde trip atıyor h... m
Korkuyo gibiydi ya pelin baban aradı beni diye beni arıyodu , ee ne diyo dediğimde bilmem açmadım traş oluyodum ,uyuyodum vb bahaneler , iyi o zaman ara sor niye aradın diye bana niye soruyosun der kapatırdımBenim ana babamim telefonunu açmayacak paşa onun anasını arayacagim.
Hadi aramasini geçtik adamın , açmıyor , neden arıyor ne demek. Annesine ben arayacak kadar saygiliyim haftada 1 de olsa ama sizinki aile saygisi almamis herhalde buyuklere cevap bile verme zahmetinde bulunmuyor de. Birde trip atıyor h... m
Siz k.validenize kaç günde bir mesaj yazıyorsunuz ?![]()
Bahane üretmeye gerek yok ki oglunu soyle yeter.Aynen öyle yapıyordu, ben annesini aramayınca ne demek olduğunu anladı , zaten babası beni hiç aramaz bende onu aramam, nişanlımın ailesi 1 saat uzakta , nişanlım benimle aynı ilçede yaşıyor ailemde burada o aramak yerine geleyim göreyim aileni kafasında bir insan ama bir insan seni aradıysa var demek ki bişey yani açmamak çok ayıptı yani neyse ki artık yapmıyor annesine o mesafeyi koyduktan sonra, zaten soğumuştum şimdi hiç aramıyosun dediğinde işim vardı keyfim yok, aklıma gelmedi , nişanlımdan alıyorum haberini falan diyorum benim düğünüm ertelendiğinde bile kv yi ben teselli ettim telefonda sürekli bi ağlak ses artık tahammül edemiyorum 3 aydır yapabiliyorum bunu daha güçlüyüm bu konuda böyle de devam ettiricem
Bayılma numarası yaparken acaba utanmıyorlar mı en cok bunu merak ediyorum.
Dusunsene koskoca torun torba sahıbı kadınsın kendını su samuru gibi yerde yuvarlıyorsun sebebi de gelinin aramaması.
15 yasinda evlenmis 16 yasindayken esim dogmusAmanın kadın evlendiğinde baya bildiğin çocukmuş
ne arkadasi 70 liklerden daha beter valla bizim kiGenç k.valide iyidir arkadaş gibi olursunuz dediler ama trip atar demediler![]()
HahahahBayılma numarası yaparken acaba utanmıyorlar mı en cok bunu merak ediyorum.
Dusunsene koskoca torun torba sahıbı kadınsın kendını su samuru gibi yerde yuvarlıyorsun sebebi de gelinin aramaması.
İşte o şekilde söylesem kızım çekiniyodur alışkın değildir vs. dicek çünkü bi ara bize gelmeye de çekiniyodu ben de onlara gitmedim gittiğimde mesafeli durdum kv sordu dedim senin oğlunda bizde bu şekilde niye yadırgadın ki dedim kızım o erkek işte çekiniyodur alışık değil bilmem ne ,ee ben 2-3 evlilik yaptım da benim mi haberim yok bende ilk kez hayatıma aldığım birinin ailesinin evine girip çıkıyorum dedim, hep benim anlayış göstermemi beklediği için bi kez böyle söyledim daha da onla laf yarışına giremicem için çünkü ondan sonra ya ağlıyo ya modu düşüyo mıymıymıy konuşuyo böyle daha sinir oluyorum ,ya bu düğün erteleme durumumuz için bile kv beni arayıp işte sende üzülmüşsündür etkilenmişsindir ama o daha çok etkilendi üzüldü diye bana anlatıyo ,kim içinde ne yaşıyo bilemezsiniz herkes duygusunu dışarı vurmak zorunda değil siz şimdi beni arayıp telefonda ağlıyosunuz diye bende mi ağlayayım dedim, azıcık bi dengem vardı onu da bunlar bozdu o yüzden uzak duruyorum mümkün oldukçaBahane üretmeye gerek yok ki oglunu soyle yeter.
Benim annem babam ne kadar kiymet görüyorsa atıyorum ismi ahmet tarafindan bende aynı sekilde davranıyorum. Sizi rahatsiz ettiyse bizimde rahatsiz olmamiz gerek. Hatta siz aramaktan ben arama acilmasindan bahsediyorum diyebilirsin
Ne kadar tepene cikarsa o kadar zorlanirsin ilerde. Cok agzina laf verme derim. Kimse kimsenin kendi annesi gbi olmuyor neticede.
Oglan evlat cok dinlemiyor falan ya heralde bize anlatıyorlar derdi gami sonra birde trip ustune. Ölme esegim ölme