merhaba kızlar
3 yıllık evliyim ve eşimle öyle cok büyük kavgalarımız olmadı Allahıma cok sukur zaten bunu hep söyluyorum ben eşimi cok seviyıorum ama biliyorum ki o beni cook coook daha fazla seviyor.
şimdi söyle bi sorunumuz var.ben bi müzik / karaoke sitesine kayıtlıyım sarkı söylemeyi çok seviyorum çünkü ve orda gercekten cook eglenceli vakit geçiriyorum ortamı cok sıcak ...vee tabiki ordan arkadaslarım da var sorunumuz da bu zaten...
BEN HATALIYIM KABUL EDİYORUM söyleki siteden bi kaç kişiyle arkadaslıgımızı ilerlettik telefonda falanda konusmaya başladık..tabi aralarında erkeklerde var ve eşim bilmiyodu, öğrendi ve bu aramızda doğal olarak sorun oldu. daha sonra ben bu kişilere bi daha konusmamamız gerektiğini söyledim ve konu kapandı ne ben aradım ne de onlar.. ta ki 2 gün öncesine kadar... o da söyle ki gecenin 3 ünde telefonum çaldı 1 kere ve kapandı ben uyudugum için numaraya dikkat edemedim zaten telefonlarını sildiğim içinde tanımazdım ama eşim numarayı tanımıs ve sabaha kaadar içi içini yemiş yine görüşüyorum sanmıs neyse sabah işe gitti ve ben numarayı aradım sert bi dille bi daha asla aramamasını söyledim evliliğimin bozulmasını istemediğimi söyledim o da yanlışlıkla caldırdım özür dilerim dedi.. aksam eşim geldi tabi surat bes karış oturduk konustuk kı pek de konusmak denemez resmen tartıstık ve artık konusmuyoruz suratıma bile bakmıyo ki iğrenç bi huyum varr o kadar özür diledim sırnastım ama karsılık alamadım yaa bu benı ondan sogutuyo pek de umursamıyorum bu saatten sonra yani nazını cekemem gibi bişi biliyorum bana kızgın oldugu için böyle yapıo ama ooooffffff NAPICAM BİLMİYORUM !!!!
UZUN OLDU BİRAZ AMA NOOLUR BİŞİLER SÖYLEYİN Kİİİİİ ÜSTÜNE BASARAK SÖYLÜYORUM BEN HATAMI BİLİYORUM !!!!! AMA KOCAMI DA SEVİYORUM VE AYNI EVDE İKİ YABANCI OLMAK İSTEMİYORUM!!!!
haklı oldugunu kabul ediyorum zaten ve üstüne gitmemeye calışıyorum ama sanırım onun umursamaz davranışları benı sinirlendirio ve bende umursamaz davranmaya baslıyorum evet basladım sanırım bugün
Hatalı olduğunu kabul ettiğini düşünmüyorum arkadaşın. O sadece hatalı olduğumu kabul ediyorum diyor tepkilerden kurtulmak için. Hem hatalı oludğumu kabul ediyorum diyor ama soğuyorum diyor. Nasıl bir iş anlayamadım ben. Gecenin üçünde yanlışlıkla aramaya cesaret edebilen birine, hiç tanımadığın birine nasıl telefon verilebilir ki. Yanlış anlaşılacağım belki ama ben bu tür oyun grupları müzik grupları falan pek anlamamakla beraber erkekler için eğlenme adı altında kadınlarla tanışmak amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ve çoğunun da evli olduğun ve eşlerinin de buradan biryerlerden eşim sürekli internette onunla bununla konuşuyor diye dert yandığını.
Eşiniz çok tepki göstermemiş ki size ondan soğuyorsunuz. Siz bu olaydan önce evliliğinizden sıkılmışsınız gibi geldi bana. Eşinizi .oş yere suçlamayın. Bunu duyduğunda çok daha sert tepki verecek öyle çok eş tanıyorum ki ben. Ne yapmalıydı. Evet karıcığım elbette ki istediğinle görüşmelisin mi demeliydi size. Bir de tepki veriyorsunuz ya eşinize. Nasıl bir düşünceyle bu hareket anlayamadım
sevgili kk mensupları, yine olayı yanlış algılamış..
konu sahibi arkadaşımız, haksız olduğunu peşinen kabul ediyor, sadece eşini nasıl geri kazanacağını soruyor.. bi kat da siz yüklenmeyin..
soruna gelince...
öncelikle, eşin iletişim kurulabilen bir insan mı? eğer onunla karşılıklı konuşma-anlaşma şansın varsa, al karşına, hatanı kabul ettiğini, bir daha o siteye girmeyeceğini, telefonunu da değiştireceğini söyle.. hatta hattı hemen değiştir.
biliyorum senin için zor olacak o siteden kopmak; ama herşeyin bir bedeli var.. sen bu kadar fedakarlık yapmazsan, eşin hiç unutmaz.. ama bu fedakarlığı yaparsan, bunun büyüklüğü sevgini gösterir; sıkıntısının önüne geçer..
Arkadaşım maalesef bende eşine hak verenlerdenim
Şarkı söyleme isteğine ve arkadaşlar edinmene bi diyeceğim yok en doğal hakkın
Ama keşke eşinin de haberi olsaydı karşı cinsle telefonda konuşmana
Sonuçta bunu hiç bi erkek kabullenemez
Kaldı ki gecenin bi vakti çaldırıp kapatmış telini ve eşinin de tabiki aklına öyle şeyler gelecek
Aynı şeyi eşin sana yapsaydı da sen burda sinirli bi şekilde konu açıp acaba aldatılıyor muyum diye yorum beklerdin bizlerden
Şuan eşinin beynine boşu boşuna olmamış şeyleri sokmuşsun istemeden
Naz yapması hemen bu olayı sindirememesi çok doğal çünkü aldatıldığını düşünüyor :18:
Sana şöyle söylim bazen telimi yanlış numara arıyor eşim ondan bile kıllanabiliyor
Neden hep seni buluyor bu yanlış numaralar diye
Aslında öle bişey yok ama hep aranıyormusum zannedebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?