- 26 Ocak 2023
- 175
- 28
- 13
- Konu Sahibi Bellasimaa
-
Ban yemekte çok umurumda sankiTamam.
Çok mu sevindiniz biri tehdit edilince, evinden olma aşamasına geldi diye? Karma ya da ilahi adalet böyle bir şey değil yalnız. Siz bu kara niyetlerle devam ederseniz karma devam eder yalnız. Çok basit mantık bakın, biri evinden olacak diye oh oh deyip sevinirseniz, sizin mantığınızla aynısı başınıza gelir. Hadi bakalım çıkın bu paradoksun içinden.
Pembe Unal da nasıl üzülür ama şimdi bu konuyu görünce. Neyse siz de ban yediğinizle kalırsınız.
Başka işiniz yok sanırım, iki yıl bunu içinizde tutmuşsunuzIki yil önce burda konu acmistim hamileyim ev sahibi bana haksizlik yapiyor diye burdan yine her zamanki gibi bir hadsiz cikti sacma sapan saldirircasina konusmustu insallah evden cikarilirsiniz diye bide nispet yaparcasina sonra ne oldu 3 aya kalmadan evden kovuldu karda kışın ortasında ev sahibi onuda tehdit hakaretle evden zorla çikardibide buraya konu açti yana yakila korkuyorum ev sahibi tehdit ediyor diye @Bana diyor nau nau üye muhtelif evhamlı
Bana ne oldu hicbisey ev sahibi 75 yasindaki kadin benden özür diledi babamin eline ayagina kapandi konu kapandi biz kendi istegimizle taşındık daha yeni.
Demem o ki cok buyuk konusuyorsunuz hanımlar Allah böyle buyuk lokma yiyenlere yediriyor lokmalarini bogazlarinda kaliyor sonra.
Ev sahibi neden babanızin eline ayağına kapansın ki? Alt tarafı kiracı yani,biri çıksa diğeri gelir .ev sahibi 75 yasindaki kadin benden özür diledi babamin eline ayagina kapandi
Ayyy çok fena bir enerjiniz var yalnız. Gidip sirkeli suyla falan yıkanın, negatiflik saçıyorsunuz üffffBan yemekte çok umurumda sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?