Gün gelir devran döner...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demek ki yazdıklarımıza da dikkat etmemiz gerekiyormuş. Hiç tanımadığımız insanlarda kin ve nefrete neden olabilirmişiz. Ben bir de bu yönden bakmak istedim.
Burda hiç kimse gerçek kimliğini paylaşmadığı halde neler biriktirilmiş neler.

Her gün 1 şişe maden suyu. Çok iyi geliyor.

Ayyy iki yıl boyunca bir forumdaki tanımadığın herhangi bir kadına kin duyabilmek için nasıl bir hayatın olmalı?
Valla size üzülmek ve acımak arasında kaldım. Gidin biraz hayatınızı yaşayın, yazık yani. Hobi edinin, altın gününe falan katılın hiç değilse. Böyle olmaz valla.

Pembe Unal gördüğüm kadarıyla boş beleş yorum yapan biri değil. Muhakkak açıklaması vardır sözlerinin. Ama sizin üye hakkında konu açmanızın,insanları ayağınıza kapandırmaktan kibirlenmenizin ve 2 sene boyunca bunu kafaya takmış olmanızın sağlıklı bir açıklaması yok,olamaz.

ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artik

üzüldüğüm bir konu benimde altın günü tabağına ihtiyacım var , sırf bunun için katilabilirim bir güne

ay millette değil altın almak altın günü tabağı hazırlayacak para yok artik

üzüldüğüm bir konu benimde altın günü tabağına ihtiyacım var , sırf bunun için katilabilirim bir güne
Mükemmel bir aktivite, ben geçen gün bir oturmaya gittim. Kafamı toparladı yeminle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…