- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Bence şu dönemde burun için o para harika bile. Gidin hemen yaptırın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben burunla ilgili değil, diyabet ameliyatı oldum. Herkese yapmıyorlar. Fazla kilodan, şeker hastalığından, kullandığım insilünlerden, troidden, adet düzensizliğinden, pkodan, hormon bozukluğundan, erken menopozdan, dizlerimin ağrısından, belimin fıtığının baskısından kurtuldum. Üzerine artık olanı değil istediğimi giymeye başladım. Bundan öte mutluluk yok. tadaviyle hamile kalmak için yıllarca çabalayan ben sürpriz hamileliğin içinde buldum kendimi. O bile ameliyat sonrası düzelen hormonların sebebiyle geldi. Eskiden 2 adımda nefesim kesilirdi şimdi popoma vurarak koşabiliyorumNe gibi hastaliklardan kurtuldunuz acaba benimde olmam gerek nefes darligim kisin gecmeyen oksurugum gribim bademcik agrim var
Ama korkmuyoda degilim
Hastalik ve nefes acisindan tatmin oldunuzmu
siz kendinizi iyi hisseder mutlu olursanız cocugunjz daha mutlu olur.ne alaka yani on bin oraya vericen diye çocuğunu açmi bırakacaksınHerkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()
Ayyy ne guzel sizin adiniza sevindimCanım ben burunla ilgili değil, diyabet ameliyatı oldum. Herkese yapmıyorlar. Fazla kilodan, şeker hastalığından, kullandığım insilünlerden, troidden, adet düzensizliğinden, pkodan, hormon bozukluğundan, erken menopozdan, dizlerimin ağrısından, belimin fıtığının baskısından kurtuldum. Üzerine artık olanı değil istediğimi giymeye başladım. Bundan öte mutluluk yok. tadaviyle hamile kalmak için yıllarca çabalayan ben sürpriz hamileliğin içinde buldum kendimi. O bile ameliyat sonrası düzelen hormonların sebebiyle geldi. Eskiden 2 adımda nefesim kesilirdi şimdi popoma vurarak koşabiliyorum![]()
Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()
Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()
Yuhhh. Kıskançlık ve fesatlıktan başka birşey değil öyle insanları hayatından çıkar. Ben rahatsız oluyorum nefes almamı da engelliyor filan de boşver. Eşinde sana destek oluyor ve normal diyorsa onlara ne, takma bile söylediklerini.Bide evladımdan vurdu beni. Oğlunu çok düşündüğünü söylüyorsun neden o kadar para veriyorsun dedi![]()
![]()
Herkesin burnu nizami değil ki hepimizin burnunda ufak tefek sıkıntılar var ama bu kişiyi aşırı derecede rahatsız ediyorsa psikolojini bozuyorsa veya sosyal hayatını etkiliyorsa o zaman yaptırır. Bende eşimle birlikte göz ameliyatı olmak istiyorum. Yaklaşık rakam ikimiz için o tutara denk geliyor ama görüşü, günlük hayatı etkilediği için ameliyat olacağız. Onun dışında dudak dolgusu burun estetiği yaptırsam bende yaptırırım ama psikolojimi, günlük yaşantımı etkilemediği için o parayı ona vermek yerine aileme çocuklarıma harcamayı seçerim. Gerçekten 10 bin TL az para değil iyi düşün ona göre kararını ver ama kendini dinle insanları değil
Arkadaşım 2-3 sene önce Medipol'de yaptırdı 6000 e yanlış hatırlamıyorsam iyi araştırın.Ben düşündüm ama eşim istemedi iyi bi doktor olsun dedi üniversite hastanesinde bi hoca yapacak aslında bu şekildeki bi hoca özel bi hastanede falan daha fazla ücrete yapıyo
Ne saçmalıyorsunuz siz ya, iyi o zaman insanlar çocuğu var diye kendilerini hiç önemsemesinler, bir sorunu problemi varsa doktora gidip para da harcamasınlar, kendilerine hiçbirşey almayıp çocuklarına alsınlar. Çocuğa ev almak, para bırakmak önemli değil, önemli olan çocuğunu iyi yetiştirmek, ahlaklı, eğitimli, vicdanlı çocuk yetiştirmek. Benim babam da memurdu 3 çocuk evlendirdi hiçbirimize ev almadı, mal varlığı ds yok ama kıymet bilen, değer bilen, vicdanlı, merhametli, eğitimli ve ahlaklı insanlarız. Bizi üniversitede dahil okuttu büyüttü evlendirdi bu bize yeter. En önemlisi de buydu zaten. Gelecek ev almakla kurulmaz.İki devlet memuru olup eviniz yokken başka şeylere para harcıyorsanız ben size akıl veremem kusura bakmayın. Aynen devam böyle...
Burnunuz çocuğunuzdan ve geleceğinizden çok önemli (!) haklısınız...
Yok kırılmadım neden kirilayim düşüncenizi söylüyorsunuz sonuçtaSelamün Aleyküm arkadaşım belki tepki de çekebilirim üzerime bu yorumdan dolayı ama okuyunca yazmak istedim dini yönden olanı söyleyeyim ben eğer sağlığından dolayı yaptıyorsan bunda sıkıntı yok ama keyfi ALLAH’IN yarattığını değiştirmek istersen o günah yani iyi değil para konusuna gelince fiyatları bilmiyorum ama şu zamanda iyi para önümüzde ne var bilemiyoruz tabiki sizin maddi gücünüze bağlı arkadaşım inşaallah seni kırmamışımdır ama bildiğimi yazdım hakkını helal et arkadaşım![]()
Yaptır anam. Yaptır yavrum. Senle mi kazanmışlar, nereden buluyorlar paranla ne yapacağına karışma lüksünü. Tabi ki senden. Onlara o lüksü sen veriyorsun. Verme.Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()