- Konu Sahibi dipsiz kuyu
Nasıl bir ameliyat olacaksınız bilmiyorum ama piezo cerrahisi uygulayan bir KBB uzmanına gitmenizi öneririm. 10 bin normal bir fiyat. Kimseye soylemek zorunda değilsiniz biraz kıskançlık bile olabilir gelen tepkiler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi paranızla olmayacakmısınız ameliyatı. Kime ne. Kararınız kesinse başkalarına söz hakkı tanımayın. Şu an halinizden memnun değilseniz imkanınızda varsa yaptırın gitsin. para yerine konurHerkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()
Sizi bu kadar üzüyorsa ve ameliyat sizi mutlu edecekse yaptırın o zaman. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.Doktorumda aynı şeyi dedi bi çok hastanın ihtiyacı yok dedi ama benim burnum sadece yandan kemerli değil ön taraftan bakıncada baya bi kalın burun kemiğim var hatta bana küçükken bi kaza mı geçirdin diye soran bile olmuştu yani kemiğim o kadar iri ve ben bunu yıllardır kafama takıyordum oğlumla doğru düzgün bi fotom bile yok oğlumu hep tek başınayken çekiyorum sırf burnumdan dolayı
Sorduğunuz için yazıyorumAllahın gücüne gidermi acaba.
Mutlu bir anne olmak için deseydin.Sen mutlu değilsen çocuğunu nasıl mutlu edeceksin?Şunu anlarım ameliyat sonuçta risk,her ne kadar estetik ameliyat olsada kolay bir ameliyat değil, o açıdan çocuğunu düşün denebilir belki.10.000 tl burun ameliyatı için iyi bir rakam.ben 5 yıl önce 4000 in üstünde vermiştim 2000 euro bozdurmuştum,şu an 14000 tl ye tekabül ediyor.Iyiki yaptırmışım,çünkü burnum yıllarca bende takıntı olmuştu.Şükür güzel ve sorunsuz bir burnum oldu.İnanılmaz psikolojim değişti.Kendime güvenim geldi.Yüzüme her bakan burnuma bakıyor sanıyordum.Daha neler neler.Bu işin psikolojik boyutu çok önemli gerçekten.Ayrıca maddi konular ailenin özelidir,arkadaşınız neden böyle bir konuda maddiyata yorum yapmış anlamadım.Bence maddiyattan önce düşünülmesi gereken konular farklı.Bu arada bende para verdim ameliyata ama hiç o paraya muhtaç olmadım :) Hayır paraya muhtaçta olabilirdim ama ilk aklıma gelecek olan,burnumu yaptırdım ondan bu hale geldim olmazdı eminim.Bide evladımdan vurdu beni. Oğlunu çok düşündüğünü söylüyorsun neden o kadar para veriyorsun dedi![]()
![]()
Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()
35 bine ameliyat oldum. İyiki de oldum. Hastalıklarından ağrılarımdan kurtuldum. Bir dahamı gelicez dünyaya. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. Emin ol kirada değil evinde olsa mutlu olmayacaksan olmuyorsun. Bir kıyafetin yanında Birtane daha olsa olmayınca yine mutlu olamıyorsun. Ol ameliyatını hayatına bak.Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()
Ne gibi hastaliklardan kurtuldunuz acaba benimde olmam gerek nefes darligim kisin gecmeyen oksurugum gribim bademcik agrim var35 bine ameliyat oldum. İyiki de oldum. Hastalıklarından ağrılarımdan kurtuldum. Bir dahamı gelicez dünyaya. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. Emin ol kirada değil evinde olsa mutlu olmayacaksan olmuyorsun. Bir kıyafetin yanında Birtane daha olsa olmayınca yine mutlu olamıyorsun. Ol ameliyatını hayatına bak.
Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu![]()