Gün gelir o paraya muhtaç kalırsın :(

Nasıl bir ameliyat olacaksınız bilmiyorum ama piezo cerrahisi uygulayan bir KBB uzmanına gitmenizi öneririm. 10 bin normal bir fiyat. Kimseye soylemek zorunda değilsiniz biraz kıskançlık bile olabilir gelen tepkiler.

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:
Kendi paranızla olmayacakmısınız ameliyatı. Kime ne. Kararınız kesinse başkalarına söz hakkı tanımayın. Şu an halinizden memnun değilseniz imkanınızda varsa yaptırın gitsin. para yerine konur

Doktorumda aynı şeyi dedi bi çok hastanın ihtiyacı yok dedi ama benim burnum sadece yandan kemerli değil ön taraftan bakıncada baya bi kalın burun kemiğim var hatta bana küçükken bi kaza mı geçirdin diye soran bile olmuştu yani kemiğim o kadar iri ve ben bunu yıllardır kafama takıyordum oğlumla doğru düzgün bi fotom bile yok oğlumu hep tek başınayken çekiyorum sırf burnumdan dolayı
Sizi bu kadar üzüyorsa ve ameliyat sizi mutlu edecekse yaptırın o zaman. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

eşimle ben de memuruz, biz de kiradayız ve bir cocugum var. 2015 te 8.000 e burun ameliyati oldum iyiki olmusum ki benim burnum süper iyi olmadı.. ondan önce de 3500 dis teli taktirdım..10.000 cok iyi fiyat.. iyi bir doktorsa hiç düsünmeyin kime ne.. cok da dile getirmeyin, olduktan sonra anlatirsiniz cok merak ediyorlarsa😊

Allah’ın gücüne gider evette çocuğun hakkına girmek ne alaka? Çocuğunuzun rızkından ekmeğinden suyundan kısmak zorunda mı kalacaksınız?

Bide evladımdan vurdu beni. Oğlunu çok düşündüğünü söylüyorsun neden o kadar para veriyorsun dedi :KK43: :KK43:
Mutlu bir anne olmak için deseydin.Sen mutlu değilsen çocuğunu nasıl mutlu edeceksin?Şunu anlarım ameliyat sonuçta risk,her ne kadar estetik ameliyat olsada kolay bir ameliyat değil, o açıdan çocuğunu düşün denebilir belki.10.000 tl burun ameliyatı için iyi bir rakam.ben 5 yıl önce 4000 in üstünde vermiştim 2000 euro bozdurmuştum,şu an 14000 tl ye tekabül ediyor.Iyiki yaptırmışım,çünkü burnum yıllarca bende takıntı olmuştu.Şükür güzel ve sorunsuz bir burnum oldu.İnanılmaz psikolojim değişti.Kendime güvenim geldi.Yüzüme her bakan burnuma bakıyor sanıyordum.Daha neler neler.Bu işin psikolojik boyutu çok önemli gerçekten.Ayrıca maddi konular ailenin özelidir,arkadaşınız neden böyle bir konuda maddiyata yorum yapmış anlamadım.Bence maddiyattan önce düşünülmesi gereken konular farklı.Bu arada bende para verdim ameliyata ama hiç o paraya muhtaç olmadım :) Hayır paraya muhtaçta olabilirdim ama ilk aklıma gelecek olan,burnumu yaptırdım ondan bu hale geldim olmazdı eminim.

Boşverin milleti sizde çalışıyor kazaniyorsunuz.Burun insani acayip degistiriyor kesinlikle yaptirin 10 binlirayi yine kazanirsiniz.Kirada oturuyorsan otur evni alacaksin 10 bin lirayla.Cocugunun bogazindanmi jesiyirsun hayir.Kendinizi mutlu edecek seylerden vazgecmeyin.

Ben bu herkesin hayatuna burnunu sokan insanlara sinir oluyorum ya. Cok mu bos vakitleri var acaba?
Arkadasim neden insanlarin hayatina karismadina izin veriyorsun? Para senin paran, onun degil ki. Istedigini yalarsin. Ister tatil yaparsin, ister estetik, istersen yardim... kimse karisamaz. Sen nasil mutlu olacaksan... bosver su insanlari. O laflar bitmez..

Kendine deger vermeyen insanlar, kendiniz icin harcayacaginiz paraya anlam veremeyebilir, kendinizi onemsemenize hasetlenebilir. Olur boyle seyler takmayin.
Psikolojik ve bedensel saglik bir butundur. Psikolojik sikintilar gozle gorulemediginden kucumseniyor. E takmissiniz kafaya ki ameliyati goze aliyorsunuz. Demek ki bu sizin icin onemli bir konu. Ne munasebet deger mi o paraya?
Milletin yillik sigara parasi 10 binden fazla. Donup de ona laf etmezler. Zarar veriyor cunku kendine. Aman kimse kendi icin iyi bi sey yapmasin, hep beraber batalim dibe istiyor millet. O paraya mesela yurt disina gidin ulke gezin ona da laf ederler. Ya da egitiminize harcayin, yeni bir dil ogrenin ona da ederler. Birileri kendi icin bir sey yapinca garipsiyorlar, batiyor.

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:

ay ver deli misin,arkadaşım 2 yıl önce 10.000e oldu. dunyaya çakılı mı kalıcaz sanki, ne istiyosan yap.

Oyle bir kesim var ki çocuğun ayagina ayakkabi bile almak israf.
Siz bu operasyona ihtiyacınız oldugunu dusunuyorsaniz hic kimseye takilmayin.

Yarinimizin hic bir turlu garantisi yok. Evlerim arabam yazlığım var yarin ben de 5 tlye muhtac kalabilirim. Bu kafayla yasarsak kuru ekmek disinda bir sey alamayiz, yiyemeyiz giyemeyiz...

Arkadaşlarınızın sözlerinden o kadar etkileniyorsunuz ki evlenme kararını bile arkadaşlarınızın sözleri üzerine vermişsiniz allah aşkına hiç mi kendi fikrinizin önemi yok boşverin elalemi kime ne ayol

35 bine ameliyat oldum. İyiki de oldum. Hastalıklarından ağrılarımdan kurtuldum. Bir dahamı gelicez dünyaya. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. Emin ol kirada değil evinde olsa mutlu olmayacaksan olmuyorsun. Bir kıyafetin yanında Birtane daha olsa olmayınca yine mutlu olamıyorsun. Ol ameliyatını hayatına bak.

35 bine ameliyat oldum. İyiki de oldum. Hastalıklarından ağrılarımdan kurtuldum. Bir dahamı gelicez dünyaya. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. Emin ol kirada değil evinde olsa mutlu olmayacaksan olmuyorsun. Bir kıyafetin yanında Birtane daha olsa olmayınca yine mutlu olamıyorsun. Ol ameliyatını hayatına bak.
Ne gibi hastaliklardan kurtuldunuz acaba benimde olmam gerek nefes darligim kisin gecmeyen oksurugum gribim bademcik agrim var
Ama korkmuyoda degilim
Hastalik ve nefes acisindan tatmin oldunuzmu

ne icin para kazaniyorsunuz? mutlu olmak , daha iyi kosullarda yasamak icin degil mi? eger bu ameliyat sizi mutlu edecek, gunluk modunuzu yukseltip, hayat kalitenizi arttiracaksa tabi ki olun. kimseyi ilgilendirmez paranizi nereye harcadiginiz. ev alsaniz da soyleyecek birseyleri olur. kendinizi memnun etmeye bakin, başkalarını degil. ayrica ben cocukla ilgili sizin gibi dusunmuyorim. elbet evladim cok onemli ama boyle bir konuda ben daha önemli degil miyim? sonucta para harcıyorsunuz, cocuga zararali bir sey yapmiyorsunuz ki.

bir de sunu eklemek isterim. ben bir kez botox yaptirdim ve yuzum berbat oldu. cok sukur 3 ayda gecti etkisi. burun ameliyati geri donusu olmayan cok onemli bir ameliyat, lütfen olmaya karar verirseniz doktorunuzu cok iyi arastirip, cok iyi konusarak ameliyat olun.

Çocuğunun ihtiyacını yok sayıp estetiğe para verirsen evet hakkına girersin bana kalırsa ama yok çocuğumun her şeyi tam bir eksiği yok dersen neden kendine para harcamayasın? Elin ayağın tutuyor çok şükür paranı kazanıyorsun, senin paranın hesabını neden onlar yapıyor kimseye bunu yaptırma. İnsan fikir almak için soruyor biliyorum ama kimisinin zoruna gidip kıskanıyor böyle şeyleri. Ameliyatın ücretine laf eden olursa da “varki estetik oluyorum canım para var huzur var :halay: :halay: :halay: “ dersin. Millet akıl vereceğine kendi işine baksın yaaaa

Yani sizin hayatınız. Borç harçla estetik yaptırmayı ben saçma buluyorum kaldı ki ona bile kimse karışamaz. Ama parayı ayarlamışsanız ne bileyim bunun hayaliyle biriktirmişseniz kime ne? İsterseniz çıkarıp yakın. Umursamayın bence.

Back
X