Gün gelir o paraya muhtaç kalırsın :(

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:
Ben rahatsız olmadığım takdirde yani nefes alma vs durumunda sırf güzel görülsün diye yaptırmam
He ama kapını kapattığında dört duvar arasında kimle kalıyorsun. o da a bizi zorlamaz diyorsa ve sen gerçekten istiyor ve seni zora sokmayacağına inanıyorsan millete ne ki istediklerini desinler boşver😉

Valla ben de eğer sağlığımı etkileyen bi durum yoksa yaptırmazdım. Tabiki karar sizin.

Vallahi ben oldum.iyikide olmusum.dini acidan cok rahatsizim ama goruntum pskilojim hergun sukrederim bir gram pismanligim yok.devlet memurusunuz herseyin sirasi var evde alinir cocukta buyur ama sizin psikolojinizde onemli. Verin gitsin 2 ayda ona calisin.millete gekince ben olsam derimki varki yapiyorum

Ben ameliyat olanlara sinir oldugumdan olumsuz yorum yapardim, 😁 keske herkes oldugu gibi kendi goruntusunde kalsaydi. Guzel olmanin bile anlami kalmadi resmen. 🙄

Neyse para sizin hesap sizin sonucta eşinizle karar veriyseniz yaptirin yani niye millete soz hakki veriyorsunuz.

Yaptırın gitsin. 10 bin çok para değil. Yani eşiniz de siz de memur olduğunuza göre o parayı 1 yıl bile olmadan biriktirirsiniz. Siz mutlu olun ki yavruşunuz ve eşiniz de mutlu olsun.

Ya bosverin milleti. Siz kendinizi nasıl daha güzel özgübenli hissedeceksiniz o önemli. Psikolojiniz daha iyi olacaksa isterse 10bin tl verin. Yarini düşünerek yasamayın

Bende düşüncemi yazayım şu burun ameliyatı olanlar daha da çirkinleşip resmen domuza benziyor burun delikleri eşit değil yamuk görünüyor, bir furyadır gidiyor
Ne dir bu anlamadım,
İnsan nasıl yaratılmışsı yüzü o şekilde orjinal ve tek dir, burun ameliyatı olanlar aynı çirkin görüntüye sahipler çoğunluğun görüntüleri gerçekten korkunç, yazık o paraya,
Bence daha iyi maksatlara kullabilirsiniz

Herkese merhaba. Ben de eşimde devlet memuru yani ikimizde çalışıyoruz. Bunu belirttim çünkü az buçuk gelirimizi belirtmek için. Benim burnum kemikli ve ben estetik ameliyat olmak istiyorum. 10.000 TL gibi bi rakam istedi doktor ben karar verdim olmak için ama gelin görünki herkes bu miktarı görünce tepki gösterdi. İşte çok para o kadar para verilirmi burnunda ne var ki gibisinden. Biraz öncede oda arkadaşım evin yok kiradasın bi tane çocuğun var o vereceğin para gereksiz gün gelir o 10.000 TL ye muhtaç olursun diyince çok kötü oldum. Gerçektende gereksizmi böyle yaparak çocuğumun hakkına mı giriyorum. Yada ne bilim Allahın gücüne gidermi acaba. Bilmiyorum ya moralim çok bozuldu :KK43:
Bende estetik olarak paralar harcadim kendini iyi hissetmek cok ayri bisey seni kimse anlayamaz.Saglik sorunum var burnum tikali deyip gecseydin keske.

Alalala o ne acayip lafmış öyle . E o zaman hiç para harcamayalım. Ne bilim kıyafet almayalım kuaföre gitmeyelim o paraya da muhtaç kalabiliriz. Ne mana yani. Saçmalamışlar kısacası. Yaptırın burnunuzu

Bende düşüncemi yazayım şu burun ameliyatı olanlar daha da çirkinleşip resmen domuza benziyor burun delikleri eşit değil yamuk görünüyor, bir furyadır gidiyor
Ne dir bu anlamadım,
İnsan nasıl yaratılmışsı yüzü o şekilde orjinal ve tek dir, burun ameliyatı olanlar aynı çirkin görüntüye sahipler çoğunluğun görüntüleri gerçekten korkunç, yazık o paraya,
Bu nasıl bi yorumdur Allah aşkına?

Ne dir bu anlamadım,
Her ameliyat aynı olmuyo benim cevremde çok kişi var ameliyat olan bazılarında estetik olduğu anlaşılmıyor bazıları da belli oluyo ama o domuz gibi dediginiz burun şekline sadece bi kişide gördüm o kişininde burnu kusursuzdu arkadaş kurbanı oldu ve gerçekten çok kalkık küçük bir burnu oldu ki sonuç şaşırtmadı küçük düzgün bir burnu birazcık bile oynasanız kötü olacağı belli

Bu burnunuzun durumuna bağlı. Aslında pek çok estetik ameliyat gereksiz yere yapılıyor. kişi belli bir bölgesini takıntı haline getiriyor. Halbuki büyük olasılıkla bu halinizle de güzelsiniz. Burun herkese göre karakteristiktir. Estetik ameliyatlarda tek tip böyle hokka burun gibi bir şey yapılıyor. Benim bir arkadaşımın da kemerli bir burnu vardı, güzel kızdı ama burnunu kafaya takmıştı ve sonunda ameliyat oldu. Kötü mü oldu kötü olmadı ama kız bir sürü ağrı ve sıkıntı çekti, kolay değil ameliyat sonuçta. Burnunun üstünde çok hafif belli belirsiz kırmızı bir iz kaldı uzunca bir süre, sonra bunu taktı bu sefer kafasına geçene kadar. Şimdiki hali mi eski hali mi diye soracak olursanız eski hali derim, çünkü burun tek başına ele alınacak olursa güzel biçimli bir burun oldu ama yüzü ile birlikte bütün olarak ele alınca eski sempatikliği ve yüzünün kendine özgü karakteristik güzelliği değişti bence.
bu arada ekleme yapayım. Para sizin paranız nasıl ve neye harcayacağınıza da kimse karışamaz.

Estetik konusunda yorum yapmayacağım, görüşlerin bu konuda farklı çünkü benim.

Ancak bu kadar hayatınız şeffaf olmasın, estetik olmak istediğinizi söyleyip üstüne miktarı paylasmissiniz , gerek yok ki.

Siz söylerseniz onlarda konuşma haddi buluyor kendilerinde. Insanlarin çoğu böyle.

Arkadaşım kimseye kulak verme sen. Ben de bildim bileli hep burun ameliyatı olmak istemiştim ve 37 yaşında oldum. Sonuç beni o kadar mutlu etti ki neden bu kadar yıl bekledim diyorum. Düşünme arkadaşım ol ameliyatını. Yalnız 10 bin biraz pahalı geldi bana. Ben 2 sene önce 3 bin TL ye oldum ameliyatını.

Estetik konusunda yorum yapmayacağım, görüşlerin bu konuda farklı çünkü benim.

Ancak bu kadar hayatınız şeffaf olmasın, estetik olmak istediğinizi söyleyip üstüne miktarı paylasmissiniz , gerek yok ki.

Siz söylerseniz onlarda konuşma haddi buluyor kendilerinde. Insanlarin çoğu böyle.
Çok haklısınız maalesef her konuda böyleyim herkesle paylaşıyorum sonrada üzülen ben oluyorum:kızgın::kızgın:

Bu burnunuzun durumuna bağlı. Aslında pek çok estetik ameliyat gereksiz yere yapılıyor. kişi belli bir bölgesini takıntı haline getiriyor. Halbuki büyük olasılıkla bu halinizle de güzelsiniz. Burun herkese göre karakteristiktir. Estetik ameliyatlarda tek tip böyle hokka burun gibi bir şey yapılıyor. Benim bir arkadaşımın da kemerli bir burnu vardı, güzel kızdı ama burnunu kafaya takmıştı ve sonunda ameliyat oldu. Kötü mü oldu kötü olmadı ama kız bir sürü ağrı ve sıkıntı çekti, kolay değil ameliyat sonuçta. Burnunun üstünde çok hafif belli belirsiz kırmızı bir iz kaldı uzunca bir süre, sonra bunu taktı bu sefer kafasına geçene kadar. Şimdiki hali mi eski hali mi diye soracak olursanız eski hali derim, çünkü burun tek başına ele alınacak olursa güzel biçimli bir burun oldu ama yüzü ile birlikte bütün olarak ele alınca eski sempatikliği ve yüzünün kendine özgü karakteristik güzelliği değişti bence.
bu arada ekleme yapayım. Para sizin paranız nasıl ve neye harcayacağınıza da kimse karışamaz.
Doktorumda aynı şeyi dedi bi çok hastanın ihtiyacı yok dedi ama benim burnum sadece yandan kemerli değil ön taraftan bakıncada baya bi kalın burun kemiğim var hatta bana küçükken bi kaza mı geçirdin diye soran bile olmuştu yani kemiğim o kadar iri ve ben bunu yıllardır kafama takıyordum oğlumla doğru düzgün bi fotom bile yok oğlumu hep tek başınayken çekiyorum sırf burnumdan dolayı

Back
X