Gun gun hamilelik belirtilerim

Enfeksiyon vs degilse hamilelik gibi duruyor:)

Simdi soru su; adetiniz duzenli mi? Kac gunde bir adet oluyorsunuz?
Evleneli beş ay oldu üç ayım çok düzensizdi oda korunmadığım içindi evde kızken de günü gününe saati saatine aynırdı hep her ayın 29 da gelirdi son üç aydır ise ya iki gün gecikmeli yada bir gün erken olaraktan geliyor bir ay öncede doktora çıkmıştım yumurtalıkların ve rahmin tertemiz dedi yinede krem fitil ve bir ilaç vermişti geçen ay kullandım bu ayda adetten sonra üç gün soğan kürü yaptım hatta dedim kafaya takmicam fln demiştim beş aydır hiç görmediğim akıntıyı bu ay gördüm

İnanırmısın bende sağ ayağımın üstüne basmıyorum ilk kalkınca oturduğum yerden fln tökezliyorum bide dün ayıptır söylemesi evde balık yaptık kayınvalidem çiğken ve pişerken hiç kokusunu aldırmadı ben sadece sofraya oturdum başta kokusu ağır geldi sonra dedim yiyeyim nolcak normalde severim çünkü ve yedikten yarım saat sonra fln midem bulandı ve istival ettim normalde de kolay kolay midem bulanmaz üşütmedim de çünkü sürekli çorap oda terliği yelek ve belime sürkli ceket bağlıyorum ztn çok batıyor bide karnımı ve belimi sıcak tutmaya çalışıyorum

Yazdığınız için çok teşekkür ederim benim bat 19 olması lazımdı ama yumutlamaya bakarsak 16 sı olcak bir birimizi haberdar edelim iletişimi koparmayalım gün gün belirtileri yazalım inşallah ikimizde çift çizgiyi görürüz ilk bebeğim olcak olursa

Kuzum bu kadar belirti başladıysa senin ilk akıntıda tutmuştur.(bende ilk tepkimi çok sevdiğim balığa vermiştim, oda da duramamıştım.) Yani kan testi verirdim yerinde olsaydım. heycanlı olsun erken gebelik testi de yapayım dersen o da olur hadi merakta koyma bizi yap bişiler

Bide bende şöyle bir şey oluyor sizde de oluyormu diye sormak istiyorum sık sık idrara çıkıyorum ve hani ayıptır demedi büyük tuvaletim var gibi oluyor gidiyorum kendimi sıkınca kasıklarıma bıçak saplanıyor gibi oluyor makatımda normal zamanda bile bir baskı oluyor ve ara ara giren alt tarafıma sızı gibi gıdıklanma gibi bazen iğne batması gibi his oluyor ve eğer bebiş olursa sanırım yerleşmesine kadar hissetmiş olucam

Ya çok istiyorum ama tek çizgi görmekten korkuyorum onun için bu ayın 12 diye söz verdim kendime çünkü ikinci akıntıdan da hesaplam bile 10 gün tam olmuş oluyor onun için bu sefer sabredicem inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz

Canım idrar beni gece uyandırmaya başladı artık, her gece istisnasız kalkıyorum. Şimdi bence senin bebiş yerleşti ve artık rahmin büyümeye başlıyor. Adet ağrısından daha farklı ağrılarım oldu benimde, onlar rahim büyüme ağrılarıydı. Popişim bile zonkluyordu yok artık diyordum ve evet ben de her şeyi hissettim çok tatlı duygular

Ben o iki damla Pembe lekeyi görmeden beş dakika önce böyle kasığım içinden sanki biri kepçe ile bi sefer kazmış gibi oldu sonra alt tarafımda hafif bir ılıma oldu o sırada da iç çamaşırımda gördüm o lekeyi ve bu altı Ekim'de oldu ben bebek altıncı günde yerleşiyor diye biliyorum 29 Eylül gecesini saymıyorum direk 30 diyorum 30 Eylülde döllendiyse 6 ekimin sabahına kadar yeterli süre oluyor bence o hissi yerleşme diye düşünüyorum çünkü o hissi yaşadıktan sonra sağ yumurtalık tarafımdaki o küçük kanat çırpma gibi hisseler o gün geçti ve alt tarafımda baskı hissetmeye başladım peki sizin süreciniz nasıl oldu anlatırmısını

Benim lekelenmem olmadı kuzum, ilişkiden sonraki 8 ve 9.günde yoğun adet sancısı çektim. Benimde yerleşme onlardı. Elimde de test yoktu hemen ertesi yapamadım ama yerleşmeden sonra hcg artmaya başlıyor zaten, yani koku hassasiyeti mide bulantıları hcg ile yükleniyor:)

Ben 12.günde test yaptım anında koyulaştı ama tabi yine de ince çizgiydi. 14.günde tam koyulaşma gördüm. Bu arada hiç kan testi veremedim. Yurtdışında malesef Tr gibi yürümüyor işler. İki hamileliğimde de hcg mi hep idrar testi ile kontrol ettim.

Yorumunuz için teşekkür Allah'ım evlatlarınıza ve size uzun sağlıklı ömürler versin çok teşekkür ederim beni umutlandırdınız inşallah bu umutlarım bu kadar his ve belirtiler tek çizgi ile sonuçlanmaz inşallah bebişim benimledir

Ilk olacak benimde :) en az senin kadar heycanliyim anlayacagin.
Bir önceki ay kimyasal gebelik gecirmistim. Bugun 7+0 ama henuz hic dr a gitmedim kalp atisi duymadim. 9+5 e randevu verildi ben de sakince bekliyorum.
Aslinda özelede gidebilirim cok da sabirsizimdir ama neden bilmiyorum asiri bir sakinik yuklendi.

Allahim icine annelik sevgisi dusen kimsenin kucagini bos birakmasin.
Minikler saglikla gelsin.

Amin inşallah

Merhaba benim bir sorum olcaktı. Eşim ve ben aslında tam bebek sahibi olalım kararına varmadık.2 senedir evliyiz ve pazartesi günü ilk defa ve kazayla korunmasız birliktelik yaşadık ve o gün aslında benim yumurtlama günümmüş daha sonradan fark ettik çünkü takip ettiğimiz planladığımız bir şey değildi. 6ekimde oldu ve bugün 8 ekim. Benim dün sabahtan beri alt karnıma rahim bölgeme ince ince sancılar giriyo ve batma hissiyatı oluyo tam tarif edemiyorum açıkçası. Ve gögüslerimde inanılmaz bir hassasiyet var normalde yumurtlama dönemimde gögüs hassasiyetim olur ama bu sefer çok fazla ve batma hissiyatı normalde ben hiç yumurtlama döneminde yaşamam. Bu şekilde bu kadar erken hiç belirti yaşan tecrübe eden oldu mu aranızda merak ettim. Açıkçası tek seferde olan korunmasız ilişkiden gebelik olur mu pek ihtimal de veremiyorum

Oluyor valla, kardesimin böyle ikizleri oldu

Benm kimyasalimda da ilk belirti olarak 2 gunde gögus ucu hassasiyeti olmustu Hic dokunamiyordum.
Bu hamileligimde de, yumurtlama ile birlikte tek gun iliskim oldu ve onda tuttu. Bende ihtimal vermiyordum.

Ilsikiden sonraki ilk bes gun icinde genelde birlesme oluyor sonrasinda daha adet agrisina benzer agrin olursa yerlesme yasiyor olabilirsin.
Tabi bazen enfeksiyon ya da yalanci sancilarda olabiliyor.

Allah gönlune göre versin yine de, Allah aratmasin.

Amin teşekkür ederim yanıtın için bakalım kısmet olcağı varsa olur beklenti içinde değilim fakat normalimden farklı hissiyat içinde olduğum için şüphelendim ama çok erken daha tabi ki

Bir şey sormak istiyorum bugün göğüslerimde hafif şişme var özellikle uç kısmı ama meme başında bi morarma oluyor dokunduğum zaman biraz geri pembe gibi oluyor ama sonra hemen morlaşıyo ama sadece başı bu şekilde sizde de oldu mu böyle

Acikcasi ben cok anlamiyorum.
Daha önce hic agrim olmadigi icin gögus agrisi var diyorum ama renkler konusunda cok iyi degilim.
Yani hala daha renk degisimi var diyemem. ( 3.haftamda ögrendim 7 haftadayim bir farklilik gelmedi.)

Bazi hamilelerde alt karinda cizgi de olusuyor o cizgide yok bende :)

Belki baska hamile arkadaslar vardir renk degisimi yasayan onlar cvp verirse harika olur.

Cevap için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…