Gun gun hamilelik belirtilerim

kuzeydebirkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
5
3
1
38
Kizlar selamlar,

Agustos ayinda ilk kez hamile oldugumu ögrendim. (kimyasalla sonuclandi)

Ilk belirtim iliskiden 2-3 gun sonra baslayan gögus ucu sizlamasiydi.
Sonra kasik agrilari oldu, özellikle ayaktayken mesela bulasik yikarken adet agrisindan daha hafif. (Benim agri esigim dusuktur, her seyi hissederim vucudumda.)
DPO 8 de gögsume igne batmalari oldu, elektirik carpar gibi. Böyle acisina zor dayanilir cinsten.
Bu arada cok guzel ruyalar göruyordum. Beyaz balinalar, bakractan yogurt, beyaz sogan, her sey beyazdi o ara.
Bir gun bebek dogmus beyaz kundakta sarili kardesimin elinde , dusureceksin diyorum. Bende bir apartman boslugunda kiyafetlerimle yikaniyorum. (Bence bu haberci bir ruya olabilir ama kaderin önune gecilmiyor)

DPO 10 da bildiginiz normal adet agrisi cektim. (herkes adet agrisi gibi belirti yaziyordu da inanmiyordum, kesin adet olucam dedim)
DPO 11 de erken gebelik testi yaptim ve pozitif sonucu gördum.
Her sabah orman meyveleri yemeye dikkat ederim o gun meyveleri icim almadi gibi oldu, kusmadim ama.
Ve o gun havuza gittim. (cahillik) Sadece 5 dakika girdim ciktim, bikinimide degistim ama cok sicakti normal dusun altinda islattim kendimi ve aksama dogru vajinada kasinti basladi.
3 gece inanilmaz vajina agrisi cektim. Vajinamda bir kac yaramsi bir sey cikti. (kontrolde Dr um herpes olabilecegini söyledi)
DPO 12 de bu defa erik yiyemedim, yine mide almamasi durumu oldu.
(Aksaminda da koku hassasiyeim oldu.Yemek kokusunda duramadim. )

ve DPO 17 de adet oldum.

Ve sonra :)

Bir sure dinlenmek istemistim hem de herpes de iyilessinde dönguye girmeyelim diye dusunuyordum.
Ama öyle bir yumurtlama yasadim ki (hic lh testi yapmadim, hep yumurtlama akintisindan anliyordum) o gunu degerlendirdik.
Ama ertesi gunu cok yorgunduk aman zaten biraz dinlenelimdi kafamizdaki zorlamadik.

Aradan bir kac gun gecti bende hic gögus ucu hassasiyeti olmadi, zaten de ihtimal vermiyordum kafamda cok rahatti.

DPO 4 te rahimde minik bir sizlama oldu ama ben yine ihtimal vermiyorum.
DPO 5 te gögsume yine igne batmasi oldu, dedim ki heralde hormonlar dalgalandi duzelmeye calisiyor.
Kizlar ben ilk defa ruyamda ultrason gördum, sperm ile yumurta birlesiyordu canli canli. Ben de doguma gidiyordum.
Bir de babama söyluyordum, baba ben hamileyim ama daha cok kucuk diye :)
DPO 7 te hala hamile gibi hissetmiyorum yazmisim. Hic kasik agrim yokmus.
DPO 8 de kremimsi akinti (hic akintim olmaz normalde- 3 gun ust uste gördum.) Ben tabi bismillah bismillah noluyor diyorum kendi kendime.
ve bekledigim adet agrisida geldi. 2 Gun boyunca yattim, yerlesmeydi.
DPO 12 sabahi ruya gördum yine uyanmaya yakin test yapiyordum ve aninda koyulasiyordu. (Bir suru test yaptim ilk defa böyle ruya gördum, bilincalti olmadigina yuzde yuz eminim ki zaten hamile olmadigima kendimi inandirmisim, sanki ruyalar beni ikna etmeye calisiyor gibi.)

Kalktim hemen test yaptim ve gercekten tamda ruyadaki gibi aninda koyulasti, tereddutsuz yani.
DPO 14 de özellikle bel agrisi vajinada batma cekilme oldu.

Simdi 5+2 :) Allahim saglikla gelsin minigim.

Bu arada ilk belirtiler basladiginda bende internete yazmistim ve bu formu görmustum, sonra gözum cikana kadar burda yazilanlari okudum.
Velhasil yazmak boynumun borcu idi ancak musait olup yazabildim. Bence bizi bizden baska kimse anlamaz o yuzden,

Hepinize kocaman sevgiler.

merhaba, öncelikle sağlıcakla bebişinizi kucağına alın. hayırlı uğurlu olsun benim size sormak istediğim bir şey var ilk hamilelikte göğüs hassasiyeti yaşadınız ama ikincide kesinlikle yaşamadınız değil mi? benim de iki düşüğümde inanılmaz göğüs ağrım vardı ve şu an göğüs hassasiyeti olmayan her ayı kafamdan siliyorum bu ay da tutmadı diye

Cok tesekkur ederim, Allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.

Simdi şöyle benim hic öyle adetime yakin gögus agrim olmaz. Ilk defa gögus ucu hassasiyeti ve gögus agrisi yasamıstım.
Ikincisinde gögus ucumda hic hassaslik yoktu ama yine de gögsumde bir agirlik vardi. DPO 5 te yine gögsume igne batmasi olmustu.
Ama ben ihtimal vermedigimden ilk aydan kalma hormon dengesizlikleri olarak yorumluyordum.

Bu arada bence bu gercek, vucut bazi acilara ya da hassaslasmalara adapte oluyor olabilir, bu yuzden hic umitsiz olmayin.
Her an her sey olabılıyor

Bende bir şey sormak istiyorum öncellikle hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsıniniz . Siz tahmini yumurta catladiğında mi birlikte oldunuz . Ben iki aydır ovulasyon testi kullanıyorum ve iki çizgi olunca yani pik günü degerlndiyiruz öyle denk geldi sonraki günler eşim rahatsızlandı . Gebelik olmadı 2 aydır . Ekstra yaptığınız bir şey var öneri falan

Amin çok teşekkür ederim. Benim normalde hiç akıntım olmaz tek akıntım yumurtlama akıntısı, akıntım olduğu günleri özellikle değerlendiriyordum ama inanın verebileceğim bir tavsiyemde yok ki,(çok mucizevi bir olay bence, gelmek istediğinde geliyor) sadece amh baktırmıştım bir süre önce, sağ yumurtalığımda rezervim düşüktü solda daha iyi. Bu ay da hayatımda ilk defa yumurtlama ağrısı çektim iki gün soldan. Vücut kimyasalla gerçekten hazırlamış kendini. Onun dışında troidim var hani hormonlarım bile sıkıntılı.

Anladım canım adına çok sevdindim . Bizlere de dua etsem çok sevinirim . 2 aydır akışına bırakmıştık ama yine doktor yolu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…