• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gun gun hamilelik belirtilerim

Buda şuan ki hali testin

Eklentiler

• IMG20251018194939.webp
    IMG20251018194939.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG20251018194930.webp
    IMG20251018194930.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG20251018194925.webp
    IMG20251018194925.webp
    6 KB · Görüntüleme: 57
Malesef artımed ama bulunduğum ilçede başka marka test yok daha önceki aylarda da çok yaptım bu testten ama hiç böyle çıkmadı şimdiye kadar yani adetten 4 gün önce iki tane days docdor test yaptım sonradan silik çıktı ama saatler sonra iki gün önce de bebe time kaset test yaptım oda saatler sonra silik çizgi verdi dün adetim başladı kahverengi olarak bugün de devam etti bugün parçalı geldi yine test yaptım bu sefer anında silik çizgi çıktı ve hâlâ regl oluyorum
Regl olduguna emin misin ama.. Canlı kırmızı bir renk mi.. Yerleşmeyse kahve veya açık pembe olur canım. Benim çamur gibi bir akıntı gelmişti mesela. Kahve telvesi gibi.. Maalesef days dr ve artımed çok yalancı çıkarıyor inşallah vardır ama 🌺🤲🏻

Regl olduguna emin misin ama.. Canlı kırmızı bir renk mi.. Yerleşmeyse kahve veya açık pembe olur canım. Benim çamur gibi bir akıntı gelmişti mesela. Kahve telvesi gibi.. Maalesef days dr ve artımed çok yalancı çıkarıyor inşallah vardır ama 🌺🤲🏻
Canlı kırımızı değil yada lapa lapa kan değil bulanık kahve gibi kırmızı gibi ama bulanık normal adete yakın miktarda iki defa tuvalette oturduğumda ince ama serçe parmak kadar parça geldi hatda kağıt gibi görünümü vardı oda kırmızı değil bulanık pembe gibi bir şey di o geldikten sonra normal adet gibi devam ediyor ama kıp kırmızı değil kahverengi gibi ha bide ilk gün kahverengi akıntı gelirken uzayan bir yapısı vardı ip gibi ve içi kum gibiydi

İnşallah vardır ama kimyasal da olabilir diye düşünüyorum ama kimisi de hamileyken adet gören oluyormuş o ihtimalde geliyor aklıma bir kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum

Canlı kırımızı değil yada lapa lapa kan değil bulanık kahve gibi kırmızı gibi ama bulanık normal adete yakın miktarda iki defa tuvalette oturduğumda ince ama serçe parmak kadar parça geldi hatda kağıt gibi görünümü vardı oda kırmızı değil bulanık pembe gibi bir şey di o geldikten sonra normal adet gibi devam ediyor ama kıp kırmızı değil kahverengi gibi ha bide ilk gün kahverengi akıntı gelirken uzayan bir yapısı vardı ip gibi ve içi kum gibiydi
Anlattıgına göre yerleşme olabilir canım

İnşallah vardır ama kimyasal da olabilir diye düşünüyorum ama kimisi de hamileyken adet gören oluyormuş o ihtimalde geliyor aklıma bir kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum
Çatlamaadna sonra 15.gün biraz daha koyu olması gerekirdi diye düşündüm ama inşallah vardır. Ben de çok hayal kırıklığına ugradım bilirim o hissi o yüzden hemen ümitlenmemek lazım 😓💐

Çatlamaadna sonra 15.gün biraz daha koyu olması gerekirdi diye düşündüm ama inşallah vardır. Ben de çok hayal kırıklığına ugradım bilirim o hissi o yüzden hemen ümitlenmemek lazım 😓💐
Kimyasalsa ona bile şükür edicem çünkü en azından hamile kalabiliyormuşum diye düşünüyorum

Testler kafamı çok karıştırdı daha önce de bu testten çok kullandım ama hiç böyle olanını görmedim

Sonuç kimyasal oldu ve şunu anladım HCG hormonu olmayınca testlerde kuruma bile çıkmıyor onu fark ettim

Back
X