Canım ıgnenın etkısı 14 gun surer dıyolar ama benım adet sancım var 12 gunumdeyım normalmi bu tutmasa bile simdiden agrırönıTamam canım bende istiycem doktordan..aslında en iyi doktordur.. İnşallah canım inşallah görürsün merak etme stres yapma Allahım izniyle herşey olumlu olucakbelim ve bacakları ağrıyor adet öncesi de hep ağırır ama yinede test yapıcam bugün 11. Gün negatif ama doktorum 15 günden sonra yap dedi.
Hiç test yaptın mı canım peki benim testim 8. Gün negatifti daha geçti demekki iğne etkisi.. Benim hiç kasıklarım ağrımadım yani iğne etkisi olarak bile.. Adet mi olucaz acaba benimde aynı adet olmadan önceki bel ve bacak ağrım var.. İğne etkisi mi bilmiyorum ama şimdiye kadar pek iğnenin etkisi görmedim ben benimde 11. Günüm yarın 12. GünCanım ıgnenın etkısı 14 gun surer dıyolar ama benım adet sancım var 12 gunumdeyım normalmi bu tutmasa bile simdiden agrırönı
Çatlatma iğnesinden sonra kist falan bir sorun yoksa en geç 18.gün adet geliyor inşallah tutarKizlar merhaba catlatma ignesi sonrasi basarili olunamadigi takdirde adet düzeni değişiyor mu bilgisi olan yazabilir mi lütfen seyahat planlayacagim ona göre
Çekmedim canım ama benim usuttugun zaman o sanci oluyor genelde sancim olmuyor pek adet olurken0 9
Canım adet sancısı cektımı bende ıgnenın 12 gunum deyim adet sancım var ve akıntım var adetmı olcamanlamdım
Iğne etkisi bende de olmadı bel ağrısı falan sadece bir kere sağ kasigim ağırdı ondada yumurta çatladı herhalde dedimHiç test yaptın mı canım peki benim testim 8. Gün negatifti daha geçti demekki iğne etkisi.. Benim hiç kasıklarım ağrımadım yani iğne etkisi olarak bile.. Adet mi olucaz acaba benimde aynı adet olmadan önceki bel ve bacak ağrım var.. İğne etkisi mi bilmiyorum ama şimdiye kadar pek iğnenin etkisi görmedim ben benimde 11. Günüm yarın 12. Gün
Anladım canım.. Valla ne diyeyim artık Allah İn takdiri o ne derse o olur pes etmek yokIğne etkisi bende de olmadı bel ağrısı falan sadece bir kere sağ kasigim ağırdı ondada yumurta çatladı herhalde dedim
Âmin canim canim nasibi kısmeti olan zamanı gelince geliyor stres çok önemli ama düsünmeyin pekAnladım canım.. Valla ne diyeyim artık Allah İn takdiri o ne derse o olur pes etmek yok
Stres herşeyin düşmanı.. Ama oluyor işte olmaması mümkün değilÂmin canim canim nasibi kısmeti olan zamanı gelince geliyor stres çok önemli ama düsünmeyin pek
TeşekkürlerÇatlatma iğnesinden sonra kist falan bir sorun yoksa en geç 18.gün adet geliyor inşallah tutar
Size bir sorum daha olacak ya catlarma igne yapildi on gün önce. Döngümün 21.günü progesteron testi verdim 11,3 cikmis bilginiz var mi ne anlamageliyor? Yarin doktoruma iletecegim geç gördüm sonucuÇatlatma iğnesinden sonra kist falan bir sorun yoksa en geç 18.gün adet geliyor inşallah tutar
Size bir sorum daha olacak ya catlarma igne yapildi on gün önce. Döngümün 21.günü progesteron testi verdim 11,3 cikmis bilginiz var mi ne anlamageliyor? Yarin doktoruma iletecegim geç gördüm sonucu
Normalde 21.gün progesteron değeri yumurtanın çatladığını gösterir ve 11 güzel bir yumurta demek 10 ve üstü iyi yumurtlama sınıfına giriyor ancak şuan çatlatma iğnesi olduğunuz ve onunda içinde hcg olduğu için progesteron değerinin yükselmesi normal. İki sebeptende yükseleceği için tam olarak çatladı da yükseldi veya hcg var diye yükseldi diyemeyizSize bir sorum daha olacak ya catlarma igne yapildi on gün önce. Döngümün 21.günü progesteron testi verdim 11,3 cikmis bilginiz var mi ne anlamageliyor? Yarin doktoruma iletecegim geç gördüm sonucu
Normalde 21.gün progesteron değeri yumurtanın çatladığını gösterir ve 11 güzel bir yumurta demek 10 ve üstü iyi yumurtlama sınıfına giriyor ancak şuan çatlatma iğnesi olduğunuz ve onunda içinde hcg olduğu için progesteron değerinin yükselmesi normal. İki sebeptende yükseleceği için tam olarak çatladı da yükseldi veya hcg var diye yükseldi diyemeyiz
Gecen ay ilacsiz ignesiz 14,9 cikmisti bu ay iğnede hcg olmasina rağmen düsmüsNormalde 21.gün progesteron değeri yumurtanın çatladığını gösterir ve 11 güzel bir yumurta demek 10 ve üstü iyi yumurtlama sınıfına giriyor ancak şuan çatlatma iğnesi olduğunuz ve onunda içinde hcg olduğu için progesteron değerinin yükselmesi normal. İki sebeptende yükseleceği için tam olarak çatladı da yükseldi veya hcg var diye yükseldi diyemeyiz
Ona takılma 10 üstü olması güzel bişey. 30 üstü çıksada gebelik elde edemeyen çok. Kaçıncı günü iğnenin bugün yapıldığı gün dahil olmak üzereGecen ay ilacsiz ignesiz 14,9 cikmisti bu ay iğnede hcg olmasina rağmen düsmüs
Anladim teşekkürler. Sabah dokuz gibi tam 12 gün olacakOna takılma 10 üstü olması güzel bişey. 30 üstü çıksada gebelik elde edemeyen çok. Kaçıncı günü iğnenin bugün yapıldığı gün dahil olmak üzere
12.gün gebelik testi yapılabilir ben iki kez denedim ilkinde 10.gün ikincide 12.gün iğne etkisi geçmişti. İnşallah güzel haberini alırızAnladim teşekkürler. Sabah dokuz gibi tam 12 gün olacak
İnsallah sagolun Rabbim size de muradinizi versin inşallah12.gün gebelik testi yapılabilir ben iki kez denedim ilkinde 10.gün ikincide 12.gün iğne etkisi geçmişti. İnşallah güzel haberini alırız
İnşallah tüm isteyenlereİnsallah sagolun Rabbim size de muradinizi versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?