Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ıgnenın etkısı 14 gun surer dıyolar ama benım adet sancım var 12 gunumdeyım normalmi bu tutmasa bile simdiden agrırönı

Kizlar merhaba catlatma ignesi sonrasi basarili olunamadigi takdirde adet düzeni değişiyor mu bilgisi olan yazabilir mi lütfen seyahat planlayacagim ona göre

Canım ıgnenın etkısı 14 gun surer dıyolar ama benım adet sancım var 12 gunumdeyım normalmi bu tutmasa bile simdiden agrırönı
Hiç test yaptın mı canım peki benim testim 8. Gün negatifti daha geçti demekki iğne etkisi.. Benim hiç kasıklarım ağrımadım yani iğne etkisi olarak bile.. Adet mi olucaz acaba benimde aynı adet olmadan önceki bel ve bacak ağrım var.. İğne etkisi mi bilmiyorum ama şimdiye kadar pek iğnenin etkisi görmedim ben benimde 11. Günüm yarın 12. Gün

Kizlar merhaba catlatma ignesi sonrasi basarili olunamadigi takdirde adet düzeni değişiyor mu bilgisi olan yazabilir mi lütfen seyahat planlayacagim ona göre
Çatlatma iğnesinden sonra kist falan bir sorun yoksa en geç 18.gün adet geliyor inşallah tutar

0 9

Canım adet sancısı cektımı bende ıgnenın 12 gunum deyim adet sancım var ve akıntım var adetmı olcam anlamdım
Çekmedim canım ama benim usuttugun zaman o sanci oluyor genelde sancim olmuyor pek adet olurken

Iğne etkisi bende de olmadı bel ağrısı falan sadece bir kere sağ kasigim ağırdı ondada yumurta çatladı herhalde dedim

Iğne etkisi bende de olmadı bel ağrısı falan sadece bir kere sağ kasigim ağırdı ondada yumurta çatladı herhalde dedim
Anladım canım.. Valla ne diyeyim artık Allah İn takdiri o ne derse o olur pes etmek yok

Çatlatma iğnesinden sonra kist falan bir sorun yoksa en geç 18.gün adet geliyor inşallah tutar
Size bir sorum daha olacak ya catlarma igne yapildi on gün önce. Döngümün 21.günü progesteron testi verdim 11,3 cikmis bilginiz var mi ne anlamageliyor? Yarin doktoruma iletecegim geç gördüm sonucu

Size bir sorum daha olacak ya catlarma igne yapildi on gün önce. Döngümün 21.günü progesteron testi verdim 11,3 cikmis bilginiz var mi ne anlamageliyor? Yarin doktoruma iletecegim geç gördüm sonucu

Normalde 21.gün progesteron değeri yumurtanın çatladığını gösterir ve 11 güzel bir yumurta demek 10 ve üstü iyi yumurtlama sınıfına giriyor ancak şuan çatlatma iğnesi olduğunuz ve onunda içinde hcg olduğu için progesteron değerinin yükselmesi normal. İki sebeptende yükseleceği için tam olarak çatladı da yükseldi veya hcg var diye yükseldi diyemeyiz

Gecen ay ilacsiz ignesiz 14,9 cikmisti

Gecen ay ilacsiz ignesiz 14,9 cikmisti bu ay iğnede hcg olmasina rağmen düsmüs

Gecen ay ilacsiz ignesiz 14,9 cikmisti bu ay iğnede hcg olmasina rağmen düsmüs
Ona takılma 10 üstü olması güzel bişey. 30 üstü çıksada gebelik elde edemeyen çok. Kaçıncı günü iğnenin bugün yapıldığı gün dahil olmak üzere

kızlar selam, perşembe günü gündüz 12 de ovitrelle vuruldum. döngümün 10. günüydü. bu ay femara kullandım 5 gün günde 1 kere. sağda iki yumurta var. doktorun dediği iki günü değerlendirdim şimdilik. fakat soru su ovitrellleden sonra hiçbi şekilde kasık ağrısı batma vs olmadı. bu yumurtaların çatlamadığını mı gösterir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…