İnşallah güzel sonuc alırım7 gün kala gerek yok bence inş tutunmustur hayirli haberler alirsin
Banada doktor iğneden onra 2 gun ustuste gebe kalman yuksek gunler dedı ama bende 5 gun boyunca denedım hakkmz da hayırlısı olsunCanım Valla doktor bana iğneden 1 gün önce iğneden den 11 saat sonra ve 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki önermişti. İlk iğne yapıldığında 7 gün boyunca hergün sonra gün aşırı yaptık ama olmadı. Diyeceğim o ki akışına bırak kafanı rahat bırakmadıktan sonra olmaz sen elinden geleni yap gerisini kafana takmadan Allah'a bırak
Vitamin verdi mi sizeBanada doktor iğneden onra 2 gun ustuste gebe kalman yuksek gunler dedı ama bende 5 gun boyunca denedım hakkmz da hayırlısı olsun
Yok canım ben folıkasıt kullanıyrm sadeceVitamin verdi mi size
Proxymen ve proxywomen vitaminleri çok iyi eşinle 3 ay kullanın biraz pahalı ama kaliteli sperm ve yumurta elde ediliyorYok canım ben folıkasıt kullanıyrm sadece
Eşimin sperm testi guzel cıktı benım de yumurtalıklarım ıyı ama doktor klomen ve ıgne denedik bu ay heyecanla beklıyrm ınss nasıp olurProxymen ve proxywomen vitaminleri çok iyi eşinle 3 ay kullanın biraz pahalı ama kaliteli sperm ve yumurta elde
Canım öncelikle Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahVitamin verdi mi size
Amin inş canim Iğne kullandim canım 12 gün hayalet çizgi kimsenin görmediği ama benim gördüğüm acaba dedim 13 gün erken gebelik testi yaptim silik çıktı. 14 gün kan verdim 21 cıktı dört gün sonra yine 146 cıktı cuma verdim 676 cıktı belirti olmadı sadece sık odada ciktim onun haricinde yoktu cânimCanım öncelikle Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhiçbir belirti falan yok yazmışsın ama hamilesin iğne kullandın mı kaçıncı gün testte çıktı? Benim 11. Günüm negatif çıktı merak ediyorum pozitif olur mu diye
Alıntı
Sık işarat ciktim yanlış yazmisim orasını inş Allah nasip eder canım sanada tez zamanda hayırlı haberler alirsinCanım öncelikle Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhiçbir belirti falan yok yazmışsın ama hamilesin iğne kullandın mı kaçıncı gün testte çıktı? Benim 11. Günüm negatif çıktı merak ediyorum pozitif olur mu diye
Alıntı
İnşallah benimde öyle olur canım çok sağol güzel dileklerin için.. Sağlıklı mutlu Bi gebelik olsun inşallah senindeAmin inş canim Iğne kullandim canım 12 gün hayalet çizgi kimsenin görmediği ama benim gördüğüm acaba dedim 13 gün erken gebelik testi yaptim silik çıktı. 14 gün kan verdim 21 cıktı dört gün sonra yine 146 cıktı cuma verdim 676 cıktı belirti olmadı sadece sık odada ciktim onun haricinde yoktu cânim
Inş canım.amin ama doktorundan esin ve senin için vitamin işte ben öyle hamile kaldim vitamin çok etkili oldu.İnşallah benimde öyle olur canım çok sağol güzel dileklerin için.. Sağlıklı mutlu Bi gebelik olsun inşallah senindecevap için teşekkür ederim
Ya benim doktorum hiç vitamin falan vermedi 2 aydır.. Folik asit falan kullanıyormuş herkes verse iyi olur yani ilk ay sadece klomen kullandım olmadı bu ayda klomen artı ovitrelleInş canım.amin ama doktorundan esin ve senin için vitamin işte ben öyle hamile kaldim vitamin çok etkili oldu.
Eşim proxmen kullandı ben inofolic kullandim folic asit yerine istersen bir sor araştırYa benim doktorum hiç vitamin falan vermedi 2 aydır.. Folik asit falan kullanıyormuş herkes verse iyi olur yani ilk ay sadece klomen kullandım olmadı bu ayda klomen artı ovitrelle
Eşinde Bi problem varmıydı canım peki özel olmazsaEşim proxmen kullandı ben inofolic kullandim folic asit yerine istersen bir sor araştır
Yoktu canım ama erkeklerde kadınlar gibidir dedi kadınların zamanla nasıl yumurtlaması zayifliyorsa erkekler de sperm kalitesi düşüyor dedi Doktorum özelikle sigara falan çok etkiliyorEşinde Bi problem varmıydı canım peki özel olmazsa
Off evet eşimde kullanıyor malesef sigarayı bırakmıyor bir türlüYoktu canım ama erkeklerde kadınlar gibidir dedi kadınların zamanla nasıl yumurtlaması zayifliyorsa erkekler de sperm kalitesi düşüyor dedi Doktorum özelikle sigara falan çok etkiliyor
Sen doktoruna bu vitaminleri söyle en az iki ay dedi bize eşimin ikinci kutu bitmeden hamile kaldim ben benim kullandığım 10 günde bir bitiyordu bence bir buçuk ay kullandim. Ondan önce folic asit kullanıyordum onu bıraktım buna geçtim ve benim geçen ay çok umudum vardı tutmadı. Bu ay hiç umudum yoldu şans işte Allah keseyi ve kalp atışını görmeyide nasip eder inş. Salı günü gitcem bakalım çağırdı doktorum. Sadece pozitifle stresi bitmiyor gerçekten zorlu bir yolculuk. ALLAH ÖMÜR VERIRSE inş Alcaz kucagimizaOff evet eşimde kullanıyor malesef sigarayı bırakmıyor bir türlüne zor işler ya millet yanlışlıkla hamile kalıyor anlamıyorum
Tamam canım bende istiycem doktordan..aslında en iyi doktordur.. İnşallah canım inşallah görürsün merak etme stres yapma Allahım izniyle herşey olumlu olucakSen doktoruna bu vitaminleri söyle en az iki ay dedi bize eşimin ikinci kutu bitmeden hamile kaldim ben benim kullandığım 10 günde bir bitiyordu bence bir buçuk ay kullandim. Ondan önce folic asit kullanıyordum onu bıraktım buna geçtim ve benim geçen ay çok umudum vardı tutmadı. Bu ay hiç umudum yoldu şans işte Allah keseyi ve kalp atışını görmeyide nasip eder inş. Salı günü gitcem bakalım çağırdı doktorum. Sadece pozitifle stresi bitmiyor gerçekten zorlu bir yolculuk. ALLAH ÖMÜR VERIRSE inş Alcaz kucagimiza
Canım adet sancısı cektımı bende ıgnenın 12 gunum deyim adet sancım var ve akıntım var adetmı olcamAmin inş canim Iğne kullandim canım 12 gün hayalet çizgi kimsenin görmediği ama benim gördüğüm acaba dedim 13 gün erken gebelik testi yaptim silik çıktı. 14 gün kan verdim 21 cıktı dört gün sonra yine 146 cıktı cuma verdim 676 cıktı belirti olmadı sadece sık odada ciktim onun haricinde yoktu cânim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?