Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada doktor iğneden onra 2 gun ustuste gebe kalman yuksek gunler dedı ama bende 5 gun boyunca denedım hakkmz da hayırlısı olsun

Canım öncelikle Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah hiçbir belirti falan yok yazmışsın ama hamilesin iğne kullandın mı kaçıncı gün testte çıktı? Benim 11. Günüm negatif çıktı merak ediyorum pozitif olur mu diye

Vitamin verdi mi size
Canım öncelikle Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah hiçbir belirti falan yok yazmışsın ama hamilesin iğne kullandın mı kaçıncı gün testte çıktı? Benim 11. Günüm negatif çıktı merak ediyorum pozitif olur mu diye
Alıntı

Amin inş canim Iğne kullandim canım 12 gün hayalet çizgi kimsenin görmediği ama benim gördüğüm acaba dedim 13 gün erken gebelik testi yaptim silik çıktı. 14 gün kan verdim 21 cıktı dört gün sonra yine 146 cıktı cuma verdim 676 cıktı belirti olmadı sadece sık odada ciktim onun haricinde yoktu cânim

Sık işarat ciktim yanlış yazmisim orasını inş Allah nasip eder canım sanada tez zamanda hayırlı haberler alirsin

İnşallah benimde öyle olur canım çok sağol güzel dileklerin için.. Sağlıklı mutlu Bi gebelik olsun inşallah seninde cevap için teşekkür ederim

İnşallah benimde öyle olur canım çok sağol güzel dileklerin için.. Sağlıklı mutlu Bi gebelik olsun inşallah seninde cevap için teşekkür ederim
Inş canım.amin ama doktorundan esin ve senin için vitamin işte ben öyle hamile kaldim vitamin çok etkili oldu.

Inş canım.amin ama doktorundan esin ve senin için vitamin işte ben öyle hamile kaldim vitamin çok etkili oldu.
Ya benim doktorum hiç vitamin falan vermedi 2 aydır.. Folik asit falan kullanıyormuş herkes verse iyi olur yani ilk ay sadece klomen kullandım olmadı bu ayda klomen artı ovitrelle

Ya benim doktorum hiç vitamin falan vermedi 2 aydır.. Folik asit falan kullanıyormuş herkes verse iyi olur yani ilk ay sadece klomen kullandım olmadı bu ayda klomen artı ovitrelle
Eşim proxmen kullandı ben inofolic kullandim folic asit yerine istersen bir sor araştır

Eşinde Bi problem varmıydı canım peki özel olmazsa
Yoktu canım ama erkeklerde kadınlar gibidir dedi kadınların zamanla nasıl yumurtlaması zayifliyorsa erkekler de sperm kalitesi düşüyor dedi Doktorum özelikle sigara falan çok etkiliyor

Yoktu canım ama erkeklerde kadınlar gibidir dedi kadınların zamanla nasıl yumurtlaması zayifliyorsa erkekler de sperm kalitesi düşüyor dedi Doktorum özelikle sigara falan çok etkiliyor
Off evet eşimde kullanıyor malesef sigarayı bırakmıyor bir türlü ne zor işler ya millet yanlışlıkla hamile kalıyor anlamıyorum

Off evet eşimde kullanıyor malesef sigarayı bırakmıyor bir türlü ne zor işler ya millet yanlışlıkla hamile kalıyor anlamıyorum
Sen doktoruna bu vitaminleri söyle en az iki ay dedi bize eşimin ikinci kutu bitmeden hamile kaldim ben benim kullandığım 10 günde bir bitiyordu bence bir buçuk ay kullandim. Ondan önce folic asit kullanıyordum onu bıraktım buna geçtim ve benim geçen ay çok umudum vardı tutmadı. Bu ay hiç umudum yoldu şans işte Allah keseyi ve kalp atışını görmeyide nasip eder inş. Salı günü gitcem bakalım çağırdı doktorum. Sadece pozitifle stresi bitmiyor gerçekten zorlu bir yolculuk. ALLAH ÖMÜR VERIRSE inş Alcaz kucagimiza

Tamam canım bende istiycem doktordan..aslında en iyi doktordur.. İnşallah canım inşallah görürsün merak etme stres yapma Allahım izniyle herşey olumlu olucakbelim ve bacakları ağrıyor adet öncesi de hep ağırır ama yinede test yapıcam bugün 11. Gün negatif ama doktorum 15 günden sonra yap dedi.

0 9
Canım adet sancısı cektımı bende ıgnenın 12 gunum deyim adet sancım var ve akıntım var adetmı olcam anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…