Teşekkür ederim ben de 22 martta iğne oldum ama cumartesi test yapmıştım negatifti galiba çoooook hafif bir iz vardı sanki ama emin olamadım tekrar yapmaya cesaret edemiyorum yarın da adet olmam lazım sanki olacak gibi şimdi seninki hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin20 martta oldum
Teşekkür ederim canım Âmin inş bende ilk test yaptığım da hayalet çizgi vardıTeşekkür ederim ben de 22 martta iğne oldum ama cumartesi test yapmıştım negatifti galiba çoooook hafif bir iz vardı sanki ama emin olamadım tekrar yapmaya cesaret edemiyorum yarın da adet olmam lazım sanki olacak gibi şimdi seninki hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun canımİnşaallah bir an evvel kavuşursunuz yavrunuzla. Gönülden dua ediyorum size
uzun zamandır siteme giriş yapmamıştım değilim malesef 2 gün gecikme oldu sonra adet oldumAynı şeyleri yaşıyorum da hamile misiniz ?
Normal günün ne zamanBugün 14. Günüm adet olmadım akşam test yaptım negatif çıktı
Bugün 28. Gün en geç yarın olmam gerekir normaldeNormal günün ne zaman
Tam gununu bekle iki üç gün gecikmesi normal stres yapma stres geciktirir..Bugün 28. Gün en geç yarın olmam gerekir normalde
Üç ay önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum hemen gebe kaldım 7. Haftada kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum bu ay yeniden klomen ve çatlatma iğnesi oldum şimdide bugün olmayınca yine gebeyim diye düşündüm bugün test yaptım negatifi görünce üzüldüm.Tam gununu bekle iki üç gün gecikmesi normal stres yapma stres geciktirir..
Üzülme canım lütfen stresten olmuyor bende yaşadım ilkinin kalp atışı duyulmadi ikincinin kalbi durdu kimyasal gebelik yaşadım sonra rabbim kizimi verdi. Şimdi nasipse ikinciye hamileyim ama beni neler bekliyor bilmiyorum inan yaşadığım şeylerden sonra hep hayırlısı diyorum. Iliskiyi sadece cocuk yapma eğer cocuk için yaparsan tutmuyor kafan rahat olucak çocuğu çıkar aklından rahat ol gör bak rabbim.sana nurtopu gibi bir bebiş nasip etcekÜç ay önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum hemen gebe kaldım 7. Haftada kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum bu ay yeniden klomen ve çatlatma iğnesi oldum şimdide bugün olmayınca yine gebeyim diye düşündüm bugün test yaptım negatifi görünce üzüldüm.
En ummadığın zaman da oluyor herşey umudunu yitirme sresten uzak dur ilişki sırasında sadece bebek olmasin kafanda aklından çıkarÜç ay önce klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum hemen gebe kaldım 7. Haftada kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum bu ay yeniden klomen ve çatlatma iğnesi oldum şimdide bugün olmayınca yine gebeyim diye düşündüm bugün test yaptım negatifi görünce üzüldüm.
Hamile misin canım hadi inşallahBen bugün yaptirdim147 cikti yukselmis canım cuma günü tekrar yaptircam ona gore randevu vercek
Evet canim Allah nasip kısmet ederseHamile misin canım hadi inşallah
Çok sevindim Allah sağ salim elinize almayı nasip etsin inşallah darısı isteyenlerin başınaEvet canim Allah nasip kısmet ederse
İğnenin etkisi evet devam ederse güzel haberler gelebilirArkadaslar ilk defa catlanma iğnesi oldum sağda 3 yumurta solda 1 tane varmıs ve 22 mm 21 mm boyutları bugun iğne vurulalı 8gunum ama kasıklarmda agrı var solda sagda iğne etkısimi
Canım ben degerlendırmehı bıraktım yanı ılıskı doktorun dedıgı gunler yaptm sonra gunasırı adetıme 7 gun var devam etmek gerekıröı ben ılkk defa ıgne vuruldum bılemıyrmİğnenin etkisi evet devam ederse güzel haberler gelebilir
7 gün kala gerek yok bence inş tutunmustur hayirli haberler alirsinDeger
Canım ben degerlendırmehı bıraktım yanı ılıskı doktorun dedıgı gunler yaptm sonra gunasırı adetıme 7 gun var devam etmek gerekıröı ben ılkk defa ıgne vuruldum bılemıyrm
Deger
Canım ben degerlendırmehı bıraktım yanı ılıskı doktorun dedıgı gunler yaptm sonra gunasırı adetıme 7 gun var devam etmek gerekıröı ben ılkk defa ıgne vuruldum bılemıyrmiğneden
Canım Valla doktor bana iğneden 1 gün önce iğneden den 11 saat sonra ve 36 saat sonra ve gün aşırı ilişki önermişti. İlk iğne yapıldığında 7 gün boyunca hergün sonra gün aşırı yaptık ama olmadı. Diyeceğim o ki akışına bırak kafanı rahat bırakmadıktan sonra olmaz sen elinden geleni yap gerisini kafana takmadan Allah'a bırakDeger
Canım ben degerlendırmehı bıraktım yanı ılıskı doktorun dedıgı gunler yaptm sonra gunasırı adetıme 7 gun var devam etmek gerekıröı ben ılkk defa ıgne vuruldum bılemıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?