Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızla bir şey bende bu ay ilk defa kullancam yarın yaptırcam iğneyi femara kullandım iğnenin saati önemli sabah yaptırmayı düşünüyorum

kizlar ben 8 subatta asilama oldum danamayip 19unda test yaptim erken gebelik testi negatif cikti acaba degisebilir mi daha erken mi acaba ?

Benim olmadı sabah regli oldum pazartesi günü tekrar doktora gideceğim. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız.
Hayırlısı olsun canım üzülme bidahaki aya olur inşallahama o göğüsten akıntı gelmesi yumurtlamada sıkıntı olduğunu gösteriyormuş sanırım. Öyle okudum. Doktoruna da sorarsın.

Kızla bir şey bende bu ay ilk defa kullancam yarın yaptırcam iğneyi femara kullandım iğnenin saati önemli sabah yaptırmayı düşünüyorum
Bana iğneden sonraki gün ilişkiye başlayıp 12 gün her gün öneriyorum her gün olmazsa da gün aşırı dedi. Ama 12 güne zaten nerdeyse adet zamanım gelecek. O yüzden biz iğneden bir gün önce iğneden sonra 2 gün üst üste sonra bir gün ara sonra yine yaptık. Daha da yapmadık valla tutarsa nasip artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…