İnşallah olmazsınadet olacakmışım gibi ağrılar var ama bende normalde adet olacağım gün yada bir gün önce olur bu biraz erken oldu iğnenin etkisi olabilir. Pazar adet olmazsam pazartesi yaparım herhalde bilmiyorum.
Allahım isteyen herkese yardım etsin güzel haberler alalım...İnşallah olmazsıngüzel haberlerin gelir.
Amin inşallahAllahım isteyen herkese yardım etsin güzel haberler alalım...
Ya benim birde göğsümden alıntı gelmiş sağ göğüstenAmin inşallahben bu ay nedense umutlu değilim. Kasıklarımda bazen çok hafif ağrı oluyor. Onun dışında hiçbir şey yok. Yoksa da umarım zamanında adet olurum gecikme yaşamam.
Ya benim birde göğsümden alıntı gelmiş sağ göğüsten
Doktor bana iğneden 11 saat sonra ilişki önerdi ve bir gün önceKızla bir şey bende bu ay ilk defa kullancam yarın yaptırcam iğneyi femara kullandım iğnenin saati önemli sabah yaptırmayı düşünüyorum
Bana iğnenin yapıldıgı günden itibaren 4gün dediDoktor bana iğneden 11 saat sonra ilişki önerdi ve bir gün önce
Hayırlısı olsun canım üzülme bidahaki aya olur inşallahBenim olmadı sabah regli oldum pazartesi günü tekrar doktora gideceğim. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız.
Bana iğneden sonraki gün ilişkiye başlayıp 12 gün her gün öneriyorum her gün olmazsa da gün aşırı dedi. Ama 12 güne zaten nerdeyse adet zamanım gelecek. O yüzden biz iğneden bir gün önce iğneden sonra 2 gün üst üste sonra bir gün ara sonra yine yaptık. Daha da yapmadık valla tutarsa nasip artık.Kızla bir şey bende bu ay ilk defa kullancam yarın yaptırcam iğneyi femara kullandım iğnenin saati önemli sabah yaptırmayı düşünüyorum
Aşılamayı bilmiyorum canım ama 14.günde sonuç veriyormuş diye söylediler. Adetin gelmezse bidaha yaparsın.kizlar ben 8 subatta asilama oldum danamayip 19unda test yaptim erken gebelik testi negatif cikti acaba degisebilir mi daha erken mi acaba ?
Yumurta boyutu ne kadardı canmDoktor bana iğneden 11 saat sonra ilişki önerdi ve bir gün önce
Yumurta boyutu ne kadardıDoktor bana iğneden 11 saat sonra ilişki önerdi ve bir gün önce
Yumurta boyutu ne kadardı canmBana iğnenin yapıldıgı günden itibaren 4gün dedi
17-18Yumurta boyutu ne kadardı
Yumurta boyutu ne kadardı canm
25 mmYumurta boyutu ne kadardı canm
İnşallah bir sonraki tedavi güzel sonuç verecek. Allahın izniyle. Kalbinizi, gönlünüzü ferah tutun. Ben de olumsuz gibi ama daha gelen/giden yok.Benim olmadı sabah regli oldum pazartesi günü tekrar doktora gideceğim. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız.
Merhaba sizin sonuç ne çıktı ?inşallah hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?