- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
Ben dün bı doktordan öğrendim 10.gunden itibaren iğne etkisini kaybediyormus benimde ki 14. Gün test için çok güzel bir vakit. Bence yarın kan testi verin ama ben görseydim bu çizgiyi şimdiye gitmiştim
Sağlık ocağında direk kan ver bence ignenin etkisi geçmiştir artık benimde bugün 11 günüm perşembe yapmayı düşünüyorum ama hiç belirti yok bende
Bu çizgi hemen mi çıktıEki Görüntüle 2793761 Eki Görüntüle 2793763
Açıkcası bu şekilde canım testler
Benimde kafam karıştı
Arkadaşlar kuruma çizgisi dedi
Ama ben haftasonuna kadar kan vermek için beklemek istiyorum
Kanda düşük görüp üzülmek istemiyorum ya
Evet bu testi 13.30 da yaptımBu çizgi hemen mi çıktı
Bence haftasonu beklemeyin yaptırın kanda daha iyi sonuç alırsınız. Endişeleriniz varsa Perşembe ya da cuma yaptırın. Bence var gebelik inşallahEvet bu testi 13.30 da yaptım
Resimleri 13.38 çektiğim saat
10 dk içinde bir ben çıplak gözle daha iyi görüyorım
Ve siyah değil pembe renkti
Allah razı olsum canımBence haftasonu beklemeyin yaptırın kanda daha iyi sonuç alırsınız. Endişeleriniz varsa Perşembe ya da cuma yaptırın. Bence var gebelik inşallahbenimde bugün iğne günümüzde sayarsak 5. Günüm çok heyecanlıyım
Evet gördüm hala da hafif hafif devam ediyor.Allah razı olsum canım
Akıntı falan gördpn mğ hiç
Doktordan geldim şimdi yumurta çatlamamış klomen tedavisi yapamayız dedi 3 martta gel dedi
22 mm ye kadar vuruyorlar iğneyi. Sonrasında çatlayamama olabilir evetÇatlamayabilirmiş bende bugün öğrendim
Catlamayinca kanama da olmaz herhalde :/ benimde içime şüphe düştü şimdi bende.26 sında yaptım iğneyi evde göbek altından (34 saat sonra ilk deneme oldu cumartesi akşamı sonrasında pazartesi akşamı deneme oldu)ama şuan baya endişelendim acaba çatladı mi diye :/ kafaya takılacak bir konu daha:))22 mm ye kadar vuruyorlar iğneyi. Sonrasında çatlayamama olabilir evet
Bazen çatlamayıp da adet görülebilir. Bekle bakalım adet olmazsan gidersin doktorunaCatlamayinca kanama da olmaz herhalde :/ benimde içime şüphe düştü şimdi bende.26 sında yaptım iğneyi evde göbek altından (34 saat sonra ilk deneme oldu cumartesi akşamı sonrasında pazartesi akşamı deneme oldu)ama şuan baya endişelendim acaba çatladı mi diye :/ kafaya takılacak bir konu daha:))
Kızlar bende aynı derttenimmBazen çatlamayıp da adet görülebilir. Bekle bakalım adet olmazsan gidersin doktoruna
Kızlar bende aynı derttenimmadet olmadım bugun 15.gün bıttı doktorum persembe tahlıl ver demıstı 12.gün tahlıl verdım 091 cıktı hala adet olmadıysam test versemmı kararsız
Umudunu kurmak istemem ama olsaydi çıkardı zaten. Istersen idrar testi yap bir dahaKızlar bende aynı derttenimmadet olmadım bugun 15.gün bıttı doktorum persembe tahlıl ver demıstı 12.gün tahlıl verdım 091 cıktı hala adet olmadıysam test versemmı kararsız kaldım
Sabah yapıcam. Zaten bizimde bir işe yaramazsa aşılama olacak direk.aşılama nasıl oluyor ınternette yazıyor da pek anlamlandıramadımUmudunu kurmak istemem ama olsaydi çıkardı zaten. Istersen idrar testi yap bir daha
Aşılama da yine ilaç kullanıyorsun eşinden alınan sperm en yakın yere bırakılıyor gebelik oluşması için..Sabah yapıcam. Zaten bizimde bir işe yaramazsa aşılama olacak direk.aşılama nasıl oluyor ınternette yazıyor da pek anlamlandıramadım
Benım belırtılerım halaa devam edıyor sankı kasıklarım böbreklerım yerlerınden oynuyor yok böyle birşey. Benım belırtım varda noluyor bir halta yaramadı bana ezıyetttt ...inşallah senin tutmuşturda ondan belırtın yoktur amin diyelımAcaba bende mi sorun var ya? Hiç beletirdim yok 13 gün vuruldum yani benim 13 Şubatta cuma günü saat 11.00 de iğneyi vuruldum. Ondan önce de ilişki oldu iğneden sonrada oldu. Pazartesiden ihtibaren duphaston kullanmaya başladım yarın son bitiyor ilaç. Ne göğüslerim şişti neden birşey hissediyorum. Üstüne birde mantar oluştu. Canım ona cook sıkıldı. Eee bu iğne etki ettim etmedi mi? Iki tane solda yumurta vardır biri küçük biri büyük
Inş canım insBenım belırtılerım halaa devam edıyor sankı kasıklarım böbreklerım yerlerınden oynuyor yok böyle birşey. Benım belırtım varda noluyor bir halta yaramadı bana ezıyetttt ...inşallah senin tutmuşturda ondan belırtın yoktur amin diyelım
Umudunu yitirme sende ben kızımda da çok zorlandim klomenle hamile kaldim ilk.denememle.. ama ondan ilaç kullanmadan oluşan gebeligim var ikiside karnim da öldü. Hele ikincisinin çaresizce ölmesini bekledim karnimda kese bebeği boğdu bebek büyüdü kese küçüldü. Cook dua ettim ama yicek ekmeği yokmus. Sonta kızıma hamile kaldim. Hiç sevinemedim kanamam oldu sonra baska sorunlar ortaya çıktı. Kaybetme korkusu hep.icimdeydi hastanelerde yattim sevinemedim doğru düzgün. Ama cok şükür 5 yaşında şuan.. sende umudunu yitirme lütfenBenım belırtılerım halaa devam edıyor sankı kasıklarım böbreklerım yerlerınden oynuyor yok böyle birşey. Benım belırtım varda noluyor bir halta yaramadı bana ezıyetttt ...inşallah senin tutmuşturda ondan belırtın yoktur amin diyelım
Çok şükür her halimize. Cok geçmiş olsun sanada gercekten zor birşey anlattıkların okurken bıle üzüldüm..sen neler yaşadın Allah bilir. Benım ılk cocugum olacak 1yıldır evlıyım ısterstemez artık isiyorum olsun diye eşim cok istiyor benden cok hatta:)) rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın biz bekleyenlere inşallah.Umudunu yitirme sende ben kızımda da çok zorlandim klomenle hamile kaldim ilk.denememle.. ama ondan ilaç kullanmadan oluşan gebeligim var ikiside karnim da öldü. Hele ikincisinin çaresizce ölmesini bekledim karnimda kese bebeği boğdu bebek büyüdü kese küçüldü. Cook dua ettim ama yicek ekmeği yokmus. Sonta kızıma hamile kaldim. Hiç sevinemedim kanamam oldu sonra baska sorunlar ortaya çıktı. Kaybetme korkusu hep.icimdeydi hastanelerde yattim sevinemedim doğru düzgün. Ama cok şükür 5 yaşında şuan.. sende umudunu yitirme lütfen
Çok şükür her halimize. Cok geçmiş olsun sanada gercekten zor birşey anlattıkların okurken bıle üzüldüm..sen neler yaşadın Allah bilir. Benım ılk cocugum olacak 1yıldır evlıyım ısterstemez artık isiyorum olsun diye eşim cok istiyor benden cok hatta:)) rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın biz bekleyenlere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?