Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 şubat ta çatlatma iğnesi yapılmıştı. 1 tane 25 mm yumurtam vardı adet oldum çatlamamış dedi doktor. Klomen veremem dedi. Adetin 12.günü gel bakalım dedi. Bugün gittim çatlamayan yumurta küçülmeye başlamış sol yumurtalıkta da 4 tane yumurta gördü. Yumurtanın bir tanesi ikiz olabilecek yumurtaymış çok şaşırdım düşük yaptığım zamanda ikizdi bebeklerim. Bugün iğnem yapıldı 11 saat sonra ilişki önerdi sonrasında 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi. Kızlar bu arada doktor eşimle bana vitamin vermişti 3 ay kullanmak gerekiyormuş sizlerde kullanın bence. İlk defa 4 yumurta gördüm ben. Vitaminin adı proxymen ve proxywomen.

Evet bizede verdiler bu vitaminden

Benim doktor hiç vitamin vermedi. Bu vitaminleri kullanmanın zararı olmaz herhalde dimi aldak da kullansak? İlla doktorun önermesi mi gerekiyor?

Kızlar bende aynı derttenimm adet olmadım bugun 15.gün bıttı doktorum persembe tahlıl ver demıstı 12.gün tahlıl verdım 091 cıktı hala adet olmadıysam test versemmı kararsız kaldım
Bir iki gün daha bekle bence. Çünkü iğne vurduk sonra 14 gün değil çatlamasından itibaren 14 gün sonra adet olunur genelde. Yani iğneyle birlikte 16. Gün mesela. O yüzden bekle derim

Benim doktor hiç vitamin vermedi. Bu vitaminleri kullanmanın zararı olmaz herhalde dimi aldak da kullansak? İlla doktorun önermesi mi gerekiyor?
Bu vitaminin içinde bayanlar için olanda yumurta kalitesi ve oluşumu için özel bir madde varmış. Yok doktorun önermesi şart değil canım

Canım inşallah gönlüne göre olsun yeni tedavin. Allahım tez zamanda hayırlı / sağlıklı evlatlar nasip etsin. Duam seninle

Sen nasılsın ne durumdasın canım
Ben de geçen ay regl olunca 2. Gün dr.a gittim. Muayeneden sonra dr.um iğne ile yumurta geliştirme tedavisi masraflı bir tedavi, önce bir hsg çekelim, tüplerden emin şekilde yeni tedaviyi planlayalım dedi. Bugün 1 saat önce Hsg çekildim. Dr’umun kendisi çekti. Çok şükür iki tüpüm de açık. Yakın zamanda bir görüşme randevusu alıp, inş yeni tedaviyi nasıl yürütürse devam edeceğiz. Ya iğne ile yumurta geliştirip doğal gebelik elde etme, ya da aşılama ilave etme gibi. Şu tüplerim açık çıktı ya, kalanı hallolacak Allah’ın izni ile. Sabırla bekliyorum. 3 yıl bekledim. Biraz daha beklerim. Sonu güzel olsun.

Bir iki gün daha bekle bence. Çünkü iğne vurduk sonra 14 gün değil çatlamasından itibaren 14 gün sonra adet olunur genelde. Yani iğneyle birlikte 16. Gün mesela. O yüzden bekle derim
Bugun 16.gün yarın 17.gün yarın test verıcem bugun gıtmedım bekleyeyım dedim hayırlısınolsun hakkımızda

Çok sevindim senin adına inşallah Allahım yüzümüzü baksın. Bu arada yaşın kaç senin

13 matta 34 olacağım. Hiç çocuğum yok, hiç gebelik deneyimim yok. Pco var. Allahım nasip eder inşallah hepimize. İyi olacak, güzel olacak. İnanıyorum.
Ya varya ben 1 ay gibi bir süre hamileliği tattım o kadar güzel bir duygu ki kendini çok özel hissediyorsun hele bebeği içinde görmek muhteşem bir şey Allahım inşallah bu duyguları yaşamayı kucağımıza almayı nasip etsin. Bak sana bahsettiğim macun pco hastalığına çok iyi geliyor bence dene

Aminnnn. İnşallah sağlıkla kavuşuruz tadarız hepimiz. Evet o macuna da bakacağım bu ay.

Ben de geçen ay 3 defa rüyamda erkek çocuk gördüm. Benimdi. Son gördüğüm çocuk ise 8-9 yaşlarındaydı. Bana anne diye gelip sarılıyordu, o duygu rüyada bile öyle güzeldi ki. Sabah uyandığımda kalbimin içinde yeşeren selvi ağacı göklere değiyordu. Muazzam bir his, rüyada bile. Gerçeğini tahmin etmek tarifsizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…