Gebeliğe Hazırlık Gün gün ovitrelle çatlatma iğnesi ve testler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu çok sevdim seni ben ya

Merhaba çam terbenti ile vajinanızı temizlemeyi neden yaptınız enfeksiyon felanmı vardı ? birde kaç gün uyguladınız

Merhaba çam terbenti ile vajinanızı temizlemeyi neden yaptınız enfeksiyon felanmı vardı ? birde kaç gün uyguladınız

Enfeksiyon yoktu aktar önerdi enfeksiyon varsa temizler orada başka bir şeyler varsa da temizler ilişkiden önce de sürülmesi kayganlaşma sağlıyormuş sanırım. Adet bitiminden itibaren başla demişti her tuvalete gittiğinde ve ilişkiden önce. Yani süre nedir bilmiyorum ama yumurtlama günüm geçesiye kadar kullanmıştım sanırım.

Bu ay denemeyi düşünüyorum teşekkür ederim

Rica ederim 2 lt suya 1 şişe çam terebenti onların şişeleri küçük oluyor zaten. Ölçüsünü iyi ayarlayın yoksa çok fena yakabilir. Ben de bu ay çörek otu bal tarçın karışımı yaptım içiyorum. Bi de ovülasyon testi ile takip yapıyorum bakalım ne olacak.
Bu ay denemeyi düşünüyorum teşekkür ederim

Ben iki defa bal tarçın çörek otu yaptım ikisindede hamile kaldım ama ikiside kimyasal oldu bende kan pıhtılaşması varmış ondsn dolayı tutunamadı bende şimdi batı bekliyorum adet olunca tekrar yapcam bal tarçın çörekotunu inşallah sana yararlı olur

Ben de temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim ama nedeni için hiç doktora gitmedim. Ama bu sefer hamile kalırsam hemen gideceğim belki baştan önlem alınır. Ay inşallah ya geçen ay klomen çatlatma işe yaramadı ama bakalım bu ay bal tarçın çörek otu yarayacak mı?

Bende 2 aydır femara çatlatma iğnesi kullanıyorum ikisindede olmadı bu ay gitmeyecem doktora allahtan hayırlısı henüz adet olmadım ama çatlatma iğnemin onuncu günü negatif bugün 11.gündeyim pozitife dönermi bilmiyorum

İnşallah döner benim günümden 2 gün önce geldi adetim çatlatma iğnesi kullandığımda ben olmayınca gitmedim Bi daha doktora çok stresli oluyor. Bu ay da böyle denicem sonra da bırakacağım zaten. Belirtiniz yok mu?

İnşallah canım bel ağrısı ve kasıkta seyirme var sürekli bide karnım gurul gurul

Merhaba bende geçen ay itibari ile klomen kullanmaya başladım geçen ay günde iki kez kullandım 1 yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşmamışdı çatlatma iğnesi vuruldum olmadı Bu ay 3 tane kullanıyorum pzaretsi doktor muayeneye çağırdı bakalım ne diyecek bebişlerim olmasını çok istiyorum bir kızım var onun nasıl olduğu ise muaalak bakalım bu ay neler olacak dua edin :)

Merhaba benim 9.. Ğününe kadar pozitif çıktı testlerde 10. gün beta verdim 1.71 çıktı doktorum 4 gün sonra yine gel dedi ama gebelik testinde negatif çıkıyor artık sizce beta yükselir mi düşer mi ?

Merhaba iğneden sonra 14 gün geçmesi lazım değil mi? Valla ben bir forumda okumuştum regli gecikmiş test yaptırmış negatif çıkmış 4- 5 gün sonra tekrar test yaptırmış pozitif çıkmış olmaz olmaz yani yüreğini serin tut Allahım zamanı gelince bebeğini verecek sana. Bence akışına bırak kafana takınca psikolojik olarak hamilelik olmuyor kafan rahat olması lazım demesi kolay ama uygulaması zor

Evet en doğru sonuç 14 geçince ortaya çıkacak ama 10. Gün verdiğim kan testi benim kafamı cok karıştırdı pazar günü tekrardan kan vereceğim 14. Ğün oluyor tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…