• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün icinde cilve yapmak

ortada bir gırgır muhabbeti var ve ben yokum şaka gibi:deli:

3. sayfadan itibaren başlıyor sanırım, yanlışlıkla havlu düşmesi ve köpükle süngerle, şakacı bahçe hortumları ile araba yıkama yöntemlerinden hemen önce :KK53:
Anam cilvelere bak :KK53: ölmüşüm ağlayanim yok resmen :ruh: acilen bi beden kucuk leoparli tayt ve ugur bocekli girgir almaliyim :KK53: meger girgir olmadigindanmis :KK51:

Ben dışarda bile böyle kötü kötü ama kısık sesle tabiki gülüyorum. Yapma bak milletin icinde heyecan yapıyorum çadırı kurcaz simdi diyo :KK48:. Eve gelince yemegini koyuyorum o yerken eller tabiki rahat durmuyo. Ne yapiyosun diye sorunca ozlemis mi diye bakıyorum diyorum :oops:. Mac-film izlerken ekranin onune gecip soyunuyorum. Hangi mac-filmi izlemek istersin diyorum. Gogsume yatirip seviyorum kokluyorum öpüyorum. Seni cok ozledim cok yakisiklisin cok arzuluyorum diyorum. Evde transparan-dantelli geceliklerle geziyorum... :KK60:

xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
:KK71::KK48:

Ben dışarda bile böyle kötü kötü ama kısık sesle tabiki gülüyorum. Yapma bak milletin icinde heyecan yapıyorum çadırı kurcaz simdi diyo :KK48:. Eve gelince yemegini koyuyorum o yerken eller tabiki rahat durmuyo. Ne yapiyosun diye sorunca ozlemis mi diye bakıyorum diyorum :oops:. Mac-film izlerken ekranin onune gecip soyunuyorum. Hangi mac-filmi izlemek istersin diyorum. Gogsume yatirip seviyorum kokluyorum öpüyorum. Seni cok ozledim cok yakisiklisin cok arzuluyorum diyorum. Evde transparan-dantelli geceliklerle geziyorum... :KK60:
:KK53::KK53::KK53: çadiri kurmak mi :KK53::KK53:

Back
X